2017 m. rugsėjo 1 d., penktadienis

Kvepalai. Sveiki atvykę į šeimą

,,Kvapo įtaiga stipresnė už žodžius, reginius, jausmus ir valią. Kvapo įtaigai neįmanoma atsispirti, jis patenka į mus kaip oras į plaučius, jis užlieja mus, tiesiog užtvindo ir niekas negali nuo jo apsiginti." (Patrick Süskind)


Kvepalų niekada nebūna per daug, ir štai trys nauji kvapai prisijungė prie ir taip gausios, mano kvepalų šeimos. Labiausiai džiaugiuosi tuo, kad visus juos gavau dovanų, ir jie dabar man visada primins tuos žmonės, kurie kvepalus dovanojo.

Apie KARL LAGERFELD For Her jau kalbėjau anksčiau čia, kuomet dar turėjau tik miniatiūrą. Dabar pas mane 45 mililitrų buteliukas, kurį per gimtadienį padovanojo sesė. Man labai patinka pats buteliukas - tooks sunkus, storo stiklo, atrodo paprastai, bet kartu elegantiškai. Kvapas ganėtinai lengvas, pradžioje juntamas citrusų aromatas ir kaip minėjau anksčiau tinkantis ir dienai ir vakarui. Man patinka, kad ant buteliuko užrašo, yra paties Karl Lagerfeld atvaizdas, su jo skiriamuoju ženklu - surišta kasele ir akiniais nuo saulės. Atrodo įdomiai, unikaliai.


Kiti kvepalai, tai  BOUCHERON Jaipur Bracelet,  vėl miniatiūra, ir vėl galimybė išbandyti naują kvapą. Šiuos kvepalus gavau dovanų per draugės mergvakarį, tad liks kvapnus prisiminimas. Iš pradžių kvapas sunkokas, saldus, labai moteriškas. Labiau tinkantys vakarui, ilgiau pabuvus ant odos jaučiamas šiek tiek gaivesnis aromatas. Tačiau kvapas malonus ir neerzinantis. Patiks toms, kurioms patinka neryškiai juntamas medienos aromatas.

,,Jaipur bracelet - tai Indijos tradicijų įkvėptas aromatas. Radžasthano valstijoje kilusi tradicija, kuomet nuotaka turi dėvėti naurataną, specialią apyrankę, jog ją lydėtų laimė ir sėkmė. Boucheron perteikė šią tradiciją savo kvepaluose - tradicinės Indijos juvelyrikos įkvėptas buteliukas simbolizuoja šias vertybes, o pats aromatas yra itin moteriškas, puikus pasirinkimas tiek specialiai progai, tiek kasdienai, kuomet norisi nepamirštamų akimirkų. Tai gėlėtas aromatas su medienos prisilietimu, suteikiančiu aromatui paslaptingumo."


Ir paskutinieji tai VERSACE Crystal Noir. Ši miniatiūra buvo rinkinyje, kartu su dušo žele ir kūno kremu. Tai vėl gimtadienio dovana. Kvapas nerealus! Juos ir anksčiau kartais parduotuvėse papurkšdavau, nes kvapas tikrai viliojantis. Pažiūrėsim kaip pavyks kvapą prisijaukinti ir galbūt kirbės pirštai įsigyti pilną kvepalų buteliuką. O jis taip pat nuostabus. Dangtelis yra lyg mažas, juodas deimantas. Buteliukas tikrai taps tikra puošmena, mano kvepalų kampeliui. Aromatas sunkokas, viliojantis, šiek tiek saldus, labiausiai tinkantis vakarui. 

Taigi, šiandien tiek. Tikiuosi Jums patiko. Ir iki kitų Susitikimų!
Justina

3 komentarai:

  1. tokios grazios nuotraukos, tokie tekstai nuosirdus, o blogo dizainas - meh. kreipkites i mane, pasirupinsiu, kad blogas atrodytu taip, kaip jis vertas ;)
    dalmantaite.dovile@gmail.com
    -
    Grožio ir mados blogas - peroksidine.lt
    -

    AtsakytiPanaikinti