2017 m. rugsėjo 4 d., pirmadienis

Pabaigti produktai. Rugpjūtis


Mirkt. Ir taip prabėgo vasara. Atrodo, lyg nei nebūtų buvusi. Galbūt štai į duris pasibeldęs rugsėjis atneš dar truputėlį saulės, šilumos? Dar gal šiltas vėjas įsisuks į plaukus. Gal lietus dar palauks?
Nors vasara greit prabėgo, šiemet ji buvo smagi. Kai kažko labai lauki, tai ta diena labai greitai ir ateina. O šią vasara tikrai buvo ko laukti. Vestuvės, gimtadieniai, kelionės, kitos šventės... Kai dabar pagalvoju, smagi visgi ta vasara buvo, nors ir nelepino šiluma.
Juk svarbiausia žmonės esantys šalia, o ne koks oras.
O ruduo man visada toks nostalgiškas. Gal net šiek tiek melancholiškas. Primena tuos žmones kurių nebėra šalia. 
Bet labiausiai rudenį mėgstu - lietų. Ne, ne tada kai reikia kažkur skubėti. Myliu lietų, kai galiu būti šiltuose namuose, mėgautis arbata, ir klausytis lietaus lašų skambesio. Gaudyti stiklu bėgančius lašus. Ir svajoti.
O ypatingai laukiu lietaus naktį. Kai kambarys prisipildo lietaus kvapo ir vėsos. Tada galėčiau ir visą naktį nemiegoti...
Taigi, ruduo jau čia. Turbūt nespėsim pamatyti, prabėgs ir jis. 
O kokia buvo Jūsų vasara? Ar spėjote pagauti saulę, įšokti į jūrą, sulaukti ryto neužmerkus akių? Pasikalbėkime (komentaruose), be galo įdomu, ką Jums atnešė šį vasara :)

Mintys nubėgo į šalį, tad grįžtam prie temos, apie kurią ir norėjau kalbėti. Tai pabaigtos kosmetikos priemonės per paskutinį vasaros mėnesį.


THE BODY SHOP Sviestmedžių kūno kremas, 200 ml. Tai pats mėgstamiausias mano kūno sviestukas, kad ir kiek visko bebandyčiau, visada grįžtu prie jo. Sviestmedžių kūno sviestą atradau ir pamilau dar mokyklos laikais (prabėgo 6-7 metai, tad teigiamu poveikiu esu labai stipriai įsitikinusi) ir nuo to laiko jis yra nepakeičiamas. Dėl įdomumo ir negalėjimo atsispirti kitiems Body Shop'o kvapams, kas kiek laiko išbandau ir naują aromatą, tačiau šis yra nepakeičiamas. Jo tiek poveikis, tiek kvapas yra tobulas. Būtent šis sviestukas yra skirtas labai sausai odai, todėl jis man idealiai tinka. Odą drėkina ir maitina, sudėtis papildyta bičių vašku bei įvairiais aliejais - sviestmedžių, kakavos, atalių. Intensyvus drėkinimas jaučiamas tikrai ilgą laiką. Žinoma, tai sunkesnė priemonė, ant odos išsilaiko ilgesnį laiką, nesusigeria labai greitai, jaučiamas šioks toks riebumo jausmas, bet man tai visiškai netrukdo, nes oda po jo tampa šilkinė. Sausiaodės supras, kaip svarbu yra tinkamas kūno kremo pasirinkimas, nes tai užtikrina, kad oda nepleiskanos, netaps šiurkšti, neskeldės, neišsausės. Aišku, kaina jo šiek tiek kanda (Body Shop'o salonuose 200 ml. talpos pakuotė - 19 eur.), tačiau tikrai verta.


BABUŠKA AGAFIJA Droževaja plaukų kaukė, 300 ml.  Esu prisiskaičiusi labai daug teigiamų atsiliepimų apie šios firmos kaukes plaukams. Tačiau man didelio įspūdžio nepaliko. Netgi konsistencija priminė labiau balzamą, o ne kaukę. Ši kaukė turėtų atgaivinti plaukus ir mažinti slinkimą (tačiau aš kaukės ant šaknų netepų, tai šiuo atveju neturiu nuomonės apie pagalbą nuo slinkimo), palengvinti šukavimą, suteikti spindesio, švelnumo. Ypatingo švelnumo ar paklusnumo tikrai man kaukė nesuteikė, tad daugiau nemanau, kad ją pirkčiau. Aišku sudėtis šių kaukių labai nebloga, tikrai papildyta įvairiais aliejais ir kitom naudingom medžiagom, bet nežinau, kodėl mano plaukams ji nepatiko. Galbūt reikėtų pabandyti kitą šios firmos kaukę, gal tiesiog ši nesuteikė jokio rezultato. Kvapas. Hmmm, silpnas ir neerzinantis, šiek tiek salstelėjęs. Bet nėra iš tų, kurie labai skaniai kvepia. Kaina tikrai žema  -  apie 3 eur.


DOVE Go Fresh dušo želė, 250 ml. O štai šios želė kvapas nuostabus. Kvepia mandarinais ir gardenijomis. Na bent turėtų. Mandarinų man visai nepriminė, tačiau kvapas labai malonus. Šiek tiek gaivus, nors turi savyje ir saldumo. Vienas malonumas maudantis. O pati želė putoja gerai, odos nesausina, ant jos išlieka malonus aromatas, nuprausia švariai. Tiek, kiek suteikia dušo želė, tiek man pakanka. Neturiu joms ypatingų reikalavimų. Šia želę kažkada gavau dovanų iš Dove su dar keletų produktų, tad labai džiaugiuosi išbandžiusi, nes anksčiau pro Dove tiesiog praeidavau nesustodama. Dabar tikrai dar ateityje išbandysiu ir kitų kvapų želes. Kaina apie 3.50 eur.


BIODERMA Sebium Global, intensyvaus poveikio kremas nuo spuogų, 30 ml. Apie šį kremą anksčiau kalbėjau čia (jei domina plati apžvalga apie šį kremą, būtinai paskaitykite).  Ir kaip ir anksčiau, taip ir dabar, vien tik pagyros jam. Kremas tikrai padeda laimėti kovą prieš spuogus, svarbiausia - neišsausindamas odos. Jis ne tik padeda greičiau pranykti esamiems spuogams, bet ir veikia taip, kad spuogelių beveik nebeatsiranda naujų, taip pat, žymiai sumažėja inkštirų kiekis. Naudojant kremą, oda atrodo daug lygesnė, sveikesnė. Tik šio kremo dėka, dabar galiu džiaugtis savo odos būkle. Kremą naudodavau 2 kartus per dieną, kai spuogelių buvo košmariškai daug. O dabar kai jų nebėra ar atsiranda vienas kitas, naudoju tik vakare prieš einant miegoti, ir tepu tik tas zonas, kurios yra šiek tiek problematiškos. Įsigyti galite bet kurioje vaistinėje, kaina apie 15 eur.


Ko gero vienintelė mano turėta kosmetikos priemonė, kurios taip ir negalėjau naudoti, tai RASA veido šveitiklis, 75 ml. . Ir ne dėl kažkokio blogo poveikio odai, o dėl kvapo. Nors uostant jis atrodo visai malonus, bet šveičiant veidą, jis taaaaaip erzino, kad šveitiklį panaudojau daugiausia tris kartus. Tiesiog negalėjau pakęsti to kvapo. Ir tai, kad jis lieka jaučiamas net ir nuplovus. Nežinau kodėl kvapas sukėlę tokią reakciją, nes jis nėra nei aštrus, nei per saldus. Bet taip ir tenka išmesti beveik pilną pakuotę. O kaip šveitiklis, tai jis ganėtinai švelnus, odą palikdavo švarią, gaivią, švelnią. Gaila nesuprantu, kas man su tuo kvapu nutiko, bet gal Jūsų jis neerzins. Šiaip priemonė nebloga ir pigi (kaina apie 4 eur.)

Taigi, šį kartą tiek. Produktų nedaug, bet įrašas gavosi ohoho kokio ilgumo, bet tikiuosi jums patiko.
Ir merginos, gal galite rekomenduoti išbandyti tikrai vertą dėmesio veido šveitiklį? Nes vis neatrandu to vienintelio. O Jūsų nuomonė yra visada svarbi.

Justina




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą