2017 m. rugsėjo 25 d., pirmadienis

Pasitinkam rudenį: naujos kosmetikos priemonės


Rūpinimasis savimi turi prasidėti nuo širdies, antraip jokia kosmetika nepadės (Coco Chanel).


Sveikos, mielosios! Kaip laikotės? :)
Ar nebūna taip, kad atsibosta viskas ir norisi išbandyti kažką naują? Nes man šiek tiek pabodo turimos kosmetikos priemonės, ir atėjo laikas, kai šiek tiek atsinaujinau.

Štai čia tos kelios priemonės, kurių nesu naudojusi anksčiau, ir pasidalinsiu su Jumis šiokiu tokiu pirmu įspūdžiu.


Nenuplaunamas kremas besišakojantiems plaukų galiukams MARRAKESH Endz, 118ml. Teko ankščiau naudoti Marrakesh plaukų šampūną ir kondicionierių, tad nusprendžiau, kad reikia pabandyti ir kažką plaukų galiukams. Turbūt jau visos žinot, kaip nuostabiai kvepia šios firmos produktai! Kremas papildytas kanapių sėklų, arganų aliejais, sudėtyje nėra alkoholio ir parabenų. Kremas turėtų apsaugoti plaukų galiukus nuo šakojimosi, lūžinėjimo, kontroliuoti elektrinimąsi ir dar daug kitų gerų dalykų. Kremą išbandžiau jau keletą kartų. Rezultatas man patiko, plaukus suglotnindavo, jie labiau spindėdavo, apie apsaugą nuo šakojimosi dar nieko negaliu pasakyti, bet pirmas įspūdis geras. Ypač negaliu atsispirti kvapui!


Antibakterinis putojantis gelinis prausiklis, BIODERMA Sebium Foaming Gel, 200 ml. Šio prausiklio išbandžiau mėginėlį, o tada nusprendžiau nusipirkti pilną kiekį. Prausiklis labai švelniai nuplauna odą, nestipriai putoja, nedirgina nei akių nei odos, kol kas neturiu prie ko prikibti. Be to, labai patogus naudojimas, kadangi pakuotė su dozatoriumi!


L'OREAL gelinis antakių tušas Brow Artist Plumper (spalva: Dark brunette). Tušas patogus, pastorina plaukelius, taip padidindamas antakių apimtį.

L'OREAL Brow Artist Maker (spalva: Dark brunette). O štai šis pabandžius atrodo nepatogus, tepa labai ryškiai. Gal tai pliusas, kad spalva pigmentuota, bet sunku naudoti ir gražiai išskirstyti. Turbūt reikia įprasti, pažiūrėsim kaip seksis susigyventi su šiuo pieštuku.


ISADORA keturių spalvų akių šešėliai (Nr. 06. Nude sand). Laaabai gražios, šiltos spalvos, su tokiomis labai paprasta susikurti švelnų akių makiažą. Pigmentacija gera, dengiasi gražiai. Tikiuosi su šiais pavyks susidraugauti.

NYX konturavimo paletė skruostams. Dažai ypač pigmentuoti, užtenka vos vos priliesti šepetėliu ir to pakanka.O dar kokia graži pakuotė! Šiaip NYX ką bandžiau, beveik viskas patiko, tad ir ši paletė ko gero bus ne išimtis.

Tokie keli mano nauji produktėliai apsigyvenę kosmetinėje ir vonioje. Tikiuosi viską su malonumu naudoti ir kad niekas nenuvils. O Jūs ar bandėte kažką iš šių produktų? Jei taip, pasidalinkite savo nuomone :)

Iki kitų susitikimų :)

JUSTINA


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą