2017 m. rugsėjo 27 d., trečiadienis

Pažintis su KIKO MILANO kosmetika



Sveikos! Kaip dažnai išbandote naują, nebandytą kosmetiką? Aš laaaaabai ilgą laiką norėjau išbandyti KIKO, tačiau šia kosmetika Lietuvoje neprekiaujama, o siųstis iš užsienio internetu buvo ganėtinai brangu, tad taip vis nieko ir neįsigydavau. Tačiau vasara lankantis Berlyne pamačiau KIKO parduotuvę ir joje net nedvejodama apsilankiau. KIKO kosmetika nėra brangi, o apsilankiau dar ir per išpardavimą. Tad nusipirkau visko už tokią sumą, už kokią Lietuvoje bučiau įsigijusi tik nagų laką... Ir dabar taip gailiuosi, kad neįsigijau daugiau produktų. Galva matyt vaikščiojo iš paskos. O dar ir ant suoliuko, prie parduotuvės, laukė mūsų su Gabriele vaikinai, tad žinot, kaip nelabai jie džiaugiasi jei valandai pradingsti parduotuvėje :D Taigi įsigijau tik keletą produktų: 3 nagų lakus ir lūpų dažus (juk jų niekada nebūna per daug :)), vieną, raudonąjį laką, padovanojau grįžusi draugei, tad man liko du. 
Žvilgtelėkit :) 

Lūpų dažai KIKO Smart Fusion (spalvytė - Rosy Biscuit). Tai kreminiai lūpų dažai. Jie lūpas ne tik nudažo gražia spalvą, tačiau jas ir maitina, tad lūpos tampa švelnios švelnios. Lyg būtų pateptos balzamu. Spalva nėra labai ryški, bet pats tas kasdienai, kai norisi atrodyt ypač natūraliai. Man ta spalva ir dengimas labai patinka. Išsilaiko ant lūpų nelabai ilgai, labiau kaip balzamas, apie tris valandas, jei nieko nevalgai.
Pats įpakavimas minimalistinis - juodas, o dangtelis matinis. Pats lūpdažis yra su logotipu - įspaustomis KK raidėmis.
Gaila tik to, kad įsigijau tik vieną spalvą, o ne keletą.

Nagų lakai - neutralus rožinis (nr. 112) ir pilkas (nr. 48). TOS SPALVOS! Abi nerealios, ir labai gražiai atrodo ant nagų. Išsilaiko ant nagų pakankamai ilgai, apie 4 dienas neapsitrynęs (man, ant nagų lakas gražus paprastai išlieka 2-3 dienas, tai keturios dienos yra ilgai :D). Nagų lakas visą laiką išlieka toks spindintis, lyg kątik nulakuotas, nesusiraižo. Tiesiog, puikūs! 


Taigi, tokia ta mano mažytė pažintis su KIKO. Nors tai tik keletas pabandytų produktų, bet nuomonė apie juos išties gera. Tikiuosi ateityje išbandyti ir daugiau šios firmos produktų. O jūs ar bandėte ką nors? :)

JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą