2019 m. liepos 29 d., pirmadienis

Plaukų kaukė, apie kurią būtina pakalbėti

Šiandien noriu su jumis pakalbėti apie dar vieną mano atradimą. Tai Garnier Fructis Banana hair food sausų plaukų kaukė, kurios formulė ,,Trys viename". Mano plaukai yra gan lepūs ir plaukų kaukė man visuomet būtina, nes jei jos neužsidedu, tada mano plaukai tampa it šienas. Dažniausiai, plaukų kaukėms aukštų kriterijų nekeliu, niekada neieškau ir itin brangių produktų. Juk taip ar taip, produktą nuplauname, tad dažniausiai renkuosi didesnio kiekio, skaniai kvepiantį, gerai žinomo prekės ženklo gaminį. 


Besilankant Eurokos parduotuvėje mano dėmesį patraukė būtent Garnier plaukų kaukės. Kadangi šie produktai buvo naujiena, o dar ir kaina pasirodė visai normali (su akcija 5,07 eur., kiekis - 390 ml.), nusprendžiau įsigyti! Tik dar prisimenu, ilgai galvojau ar imti su bananais ar su papajomis, bet kovą nugalėjo bananai, nes turbūt nesu turėjusi jokios priemonės su bananais. O kam jie gali nepatikti?


Be to, pakuotė skelbė, kad net 98 proc. formulės sudaro natūralios kilmės medžiagos, o kiti 2 proc. užtikrina malonų naudojimą ir formulės apsaugą. Išties, pauosčius šį produktą, labai nustebau, nes kvapas toks intensyvus ir toks skanus, jog nors imk ir kabliuok šią kaukę su šaukšteliu. Mmmm... kvepia kaip koks jogurtas su bananais, o ir atrodo panašiai.


Kas įdomiausia, kad ši plaukų kaukė gali būti naudojama trimis būdais: ir kaip plaukų kaukė, ir kaip kondicionierius, ir tiesiog, kaip nenuskalaujamas plaukų kremas. 


Šis produktas yra tirštos konsistencijos, puikiai ir lengvai pasiskirsto ant plaukų, o išsiplovus plaukus, šie tampa minkšti, švelnūs, lengviau iššukuojami bei pamaitinti. Naudojant šį produktą kaip nenuplaunamą kremą, taip pat nenusivyliau, nes produktas puikiai įsigeria į plauką, jų nesulipina ir nesuriebaluoja, o taip pat, gaminio kvapas jaučiasi net visą dieną. Kol kas, šio produkto sunaudojau daugiau negu pusę, bet jau nekantrauju išbandyti ir daugumos išgirtą plaukų kaukę su papajomis. Ir tai dar ne viskas! Kiek žinau, šių plaukų kaukių dar yra su makadamijomis ir su goji uogomis. Tad metams į priekį jau žinau, kuo lepinsis mano plaukai. 

   
Be to, labai džiaugiuosi, jog Garnier prekės ženklas, sakyčiau, neblogai atsigavęs, tikrai turi ką pasiūlyti nuvargusiems plaukams. Ir nors, šios kaukės jau senokai apkalbėtos kitų blogerių, aš vis dar noriu jomis pasidžiaugti ir parekomenduoti visa širdimi, nes jau naudoju šią plaukų kaukę apie du mėnesius irnet neatradau jokio minusiuko.

O jums gal irgi teko naudoti vieną iš Garnier Fructis kaukių? Pasidalinkite savo nuomone!

Gabrielė

2 komentarai: