2016 m. rugpjūčio 30 d., antradienis

Girls corner: išbandyta! Hasta la Vista, babies!

Vienas mano mėgstamiausių dalykų - tai ką nors išmesti, apsivalyti, susitvarkyti, atsikratyti to, kas nereikalinga... Tad atėjo laikas apžvelgti kosmetikos produktus, kuriuos sunaudojau Rugpjūčio mėnesį... + Pažiūrėsime ką ir kaip galima surūšiuoti.

MERGINŲ KAMPELIS!




Pristatau jums išbandytus produktus plaukams :

1. Natura Siberica plaukų šampūnas, 400 ml. Tai šampūnas suteikiantis apimties ir balanso plaukams. Man labai patiko jo kvapas - tikro miško! Nieko keisto, juk šis šampūnas prisotintas arktinių aviečių ir pušies keružės ekstraktų. Tas kvapas tiesiog nuneša tave į didelį pušyną, mmm... Šis šampūnas skirtas riebiems plaukams. Man tiko ir patiko. Ir aplamai, man patinka Natura Siberica firma, nes jų produktai gaminami iš natūralių medžiagų, dauguma produktų tiesiog iš gamtos, iš augalų. Be to, perkant šios firmos produktus galime paremti vietinius Sibiro gyventojus, auginančius įvairias vaistažoles ir augalus, paremti jų šeimas, bendruomenes, aplinkines gyvenvietes... (Kaina apie 5 eur.)
2. Babuška Agafija plaukų kaukė, 300 ml. Šioms kaukėms aš išlieku ir toliau ištikima, turbūt jau išbandžiau jas visas, nes kol kas nieko geresnio neradau pagal kainos ir kokybės santykį. Ši kaukė be parabenų, papildyta kiaušinių baltymais ir rugių salyklu. Tai maitinamoji kaukė, tinkanti visų tipų plaukams. Man plaukų kaukės išsigelbėjimas, nes mano plaukai iš prigimties linkę riebaluotis, o plaukų kaukės labai sušvelnina plaukus, suteikia žvilgesio... Ši kaukė turi ir beržų sulčių, kurios stiprina plaukų šaknis, palengvina šukavimą, suteikia švelnumo it šilkas efektą. Iš pradžių panaudojusi jokio poveikio nejaučiau, bet po kelių kartų pasimatė efektas. (Kaina iki 3 eur.)
3. Organix Coconut milk serumas plaukams, 118 ml. Prisimenu, įsimylėjau šį serumą iš kvapo! Vos pauostai, norisi jį suvalgyti, nes tiesiog dievinu kokosų aromatą. Serumas tikrai veiksmingas, sušvelnindavo plaukus, tačiau pasitepus juo, plaukai iškart palikdavo tokie riebaluoti. Tad dažniausiai jį naudodavau prieš plaukų plovimą. Kitą vertus, jis tikrai vienas iš geresnių serumų plaukams. Tepdavau juo visus plaukus ir tikrai, išsišakojusių galiukų turėjau labai mažai... O šio aliejuko užteko tikrai labai ilgai, nes tepti reikia po labai nedaug. (Kaina apie 6 eur.)


4. Dove Go fresh dušo želė ,,Restore", 500 ml. O šita dušo želė neabejotinai tikras vasaros topas! Todėl, kad vasarą, kai būna karšta ir erzina visi saldūs ir aštrūs kvapai, tuomet ši želė labai tinka, nes kvapas jos labai labai gaivus. Be to šis produktas drėkina ir maitina odą. Sudėtis pripildyta apelsinų ir figų ekstraktais. Tikrai labai patiko! (Kaina apie 3 eur.)
5. The Body Shop coconut shower cream, 60 ml. Šį gavau dovanų nuo draugės. Nežinau, kaip jums, bet man viskas kas kvepia kokosais yra nerealu! Man tokia kokosų manija :D Visi The Body Shop produktai kvepia nuostabiai! Man patinka, kad TBS netestuoja produktų su gyvūnais. Dar liko lašelis, bet kadangi pakuotė yra labai kieta, tad nebeišeina niekaip iškrapštyti ar išspausti. O šis produktas man labai patiko, gerai putoja, ilgai išlieka kvapas. Mmmm...


6. Golden Rose Graffiti nagų lakas, 12 ml. Taip pat atsisveikinu su šiuo nagų laku, nes jis jau gerokai užsistovėjęs. Be to, man jis visiškai nepatiko, tepdavo storai, yra gerokai lipnios konsistencijos. Kažkaip man jis neprilipo ir tiek. Kainos nebepamenu, nes turiu tikrai jį senai, stovėjo nenaudojamas.
7. Stiklinė nagų dildė. Sudie, dilde. Buvai tikrai nebloga, bet kažkodėl nusidėvėjai ir visiškai nebedildai... :D Gavau ją iš grožio dėžutės. 

Štai tiek tų pabaigtų produktų. O dabar, kaip juos surūšiuoti??

Ieškojau informacijos, kaip rūšiuoti kosmetikos priemones, bet radau jos labai labai nedaug, manau, rūšiavimo įmonės turėtų labiau paskleisti tokią informaciją, nes kasmet kosmetikos priemonių perkamumas žymiai auga! Radau štai ką, apibendrinimui.

1. Jūs jau žinote, kad yra trys pagrindiniai rūšiavimo konteineriai, tad svarbu atskirti, kur yra plasmasė, popierius ir stiklas.
2. Pakuotės turi būti išplautos ir švarios! Jei labai išplauti nepavyksta - nieko tokio, perdirbimo įmonės pakuotes plauna kelis kartus. Tik svarbu, nemesti pvz: visiškai riebaluoto popieriaus... Jis tiesiog nebepasitarnaus.
3. Jei buteliukas iš stiklo, o kamštelis plastmasinis, o gal atvirkščiai, reikia pakuotę išardyti ir pvz.: stiklinį buteliuką įmesti į stiklo konteinerį, o plastmasinį kamštelį, prie plastmasės. Juk jei įmesite kokius kvepalus, taigi jų gamintojui niekas negražina! Tad būtina paardyti :) Kad rūšiuoti būtų papraščiau...

Tai tiek. O aš keliauju šiek tiek praplauti pakuočių, nes visada stengiuosi, kiek įmanoma rūšiuoti šiukšles. Galima sakyti, šiuo atveju, viską mesiu prie plastmasės, išskyrus nagų laką ir dildę, kurie atsidurs prie bendrų šiukšlių, kadangi, nagų lakas tikrai neišsiplaus, o dildė, pusiau stiklinė, pusiau plastmasinė :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą