2016 m. rugpjūčio 11 d., ketvirtadienis

Essence. Touch up to go. Paletė - viskas viename

Šiandien įsigyjau nuostabų dalyką - tai yra touch up to go paletė iš Essence. Ši paletė, pirmiausia patraukė mano akį dėl nuostabių pastelinių spalvų. Jūs tik pažiūrėkite.




Esmė, kad tokio tipo palečių yra net keturios. Ir jos visos kurtos keturių blogerių. Maniškę sukūrė blogerė Diana. Visą kūrimo procesą, galite pamatyti šiame filmuke - https://www.youtube.com/watch?v=X1br7E3Tv70
Ši paletė labai patogi, kuomet tiesiog keliauji, nes gali įsimesti į rankinę, o prireikus tiesiog pasidažyti pirštų pagalba. 


Paletė jums sako ,,Hello" :)


Viduje - viskas ko reikia, esant kelionėje arba namuose, o gal draugų kompanijoje... Nuostabus veidrodukas, skaistalai (rožinės ir persikinės spalvos), balzamas lūpoms bei trijų spalvų šešėliai, Vieni matiniai, rožiniai, antri blizgūs, kavos spalvos, treti taip pat blizgūs, smėlinės spalvos. Jūsų patogumui yra ir šepetėlis iš dviejų pusių, lūpoms ir akių šešėliams. Man asmeniškai tas šepetėlis nėra ypatingas, tačiau akių šešėliai labai stipriai pigmentuoti, kas yra super :) 
Visa paletė tiesiog nuostabi, o pats žavumas tame, kad galime pamatyti filmuke, kaip ji buvo kūriama. 
Kaina - 5 eurai su kapeikom, tačiau aš Eurokos pirkau su 30 proc. nuolaida, tai sumokėjau apie 3 eurus. Man asmeniškai, tikrai apsimokėjo ir apskritai, paletes aš tiesiog dievinu, kad ir kokios jos bebūtų. Norėčiau jų visų :D 
Pirštais pabandžiau pasidažyti akis ir tikrai nustebau, kokios geros pigmentacijos akių šešėliai. Taip pat, patepiau lūpas balzamu. Jeigu reiktų įvertinti balais, šiai paletei duočiau 9 iš 10. Tikrai labai patiko, labai naudingas dalykas, kuris tikrai pravers.
p.s. yra maža gudrybė kaip pasidaryti lūpdažį - reikia tiesiog sumaišyti lūpų balzamą su šešėliais arba skaistalais :))

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą