2017 m. spalio 24 d., antradienis

BIOSILK Hydrating Therapy kelioninis rinkinys

Man visada labai įdomu išbandyti naujas priemones plaukams ir atrasti kažką, kas plaukus daro tokius, apie kuriuos svajoju. Šiuo metu naudoju BIOSILK Hydrating Therapy rinkinuką ir pagalvojau, kad verta apžvalga pasidalinti su Jumis. Rinkinuką sudaro kelioninės talpos pakuotės, o kaina yra nemaža tad ar verta įsigyti tokį grožio draugą plaukams?



Rinkinį sudaro šampūnas, kondicionierius, aliejukas ir nenuplaunamas serumas. Priemones kartu naudoju jau beveik 3 savaitės, tad nuomonę susidariau aiškią.
Labiausiai rinkinyje man patiko Hydration Therapy Maracuja Oil aliejukas plaukams, 52 ml. Pirmiausia, kvapas nuostabus! Toks gaivus ir ilgai išlieka ant plaukų. O efektas yra puikus. Plaukai atrodo daug sveikiau, spindi, nesivelia, tampa sudrėkinti. Efektas išlieka matomas ilgai. Na nerealus! Be to, sudėtyje nėra alkoholio kuris sausina plaukus. Tad vien tik pliusai! O ir kiekis pakuotėje yra gana nemažas, kaip aliejui, tad užteks ilgam.

Labai sužavėjo ir Hydration Therapy kondicionierius, 69 ml. Kaip ir žada, taip ir daro - plaukus drėkina. Palaikius kondicionierių ir plaukus skalaujant jie tampa tiesiog šilkiniai ir minkšti minkšti. Nesu tokio rezultato gavusi su jokiu kitu kondicionieriumi! O plaukai išdžiuvę labai spindi. Minusas tik kvapas. Man jis nemalonus.

Šilko serumą plaukams, 69 ml. naudoju ant sausų plaukų, nes žymiai geresnis, matomesnis rezultatas. Net jei panaudoju sekančią dieną po plovimo, plaukams sugrąžina sveiką išvaizdą, elastingumą, spindesį. Pliusas tai, kad šis serumas saugo nuo karščio ir šalčio, kenksmingų UV spindulių. Minusas vėl tik kvapas. Turi kažką savyje kas mano nosiai neįtinka.

Mažiausią įspūdį paliko šampūnas, 69ml. Plaunant šaknis turiu plovimą pakartoti du kartus, nes plaukai nesijaučia švarūs. Ir jie šiurkštoki plaunant. Net nežinau. Rezultatas įprastas, kaip naudojant bet kurį kitą šampūną. Tikrai nepirkčiau didelio kiekio, nes nevertas savo kainos.

BET panaudojus visas priemones kartu, plaukai tokie elastingi! Net šiek tiek spyruokliuoja, kas yra visiškai neįprasta mano sausiems plaukams! Jie mažiau šiaušiasi, paklusnesni, atrodo sveikesni ir spindintys. Plaukai tikrai sudrėkinti ir galiukai nėra tokie išsausėję. Nuomonę susidariau tikrai teigiamą. Vienintelis minusas, kad plaukai šiek tiek greičiau riebaluojasi. Tad, vieni produktai patiko labiau, kiti mažiau, tačiau bent kartą verta išbandyti šias priemones.


Kaina apie 25 EUR. parduotuvėse Drogas, Douglas.

JUSTINA

2 komentarai:

  1. Šampūnas ir yra skirtas išplauti plauką, todėl normalu, kad tampą šiurkštūs :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bet kiti mano šampūnai, net naturalūs, plauko nepaverčia tokiu šiurkščiu. Žinoma jo paskirtis plauti, bet mieliau rinksiuosi kitą kartą tokį šampū ą, kuris plauką bent šiek tiek suminkštins. Juk būna kartais dienų, kada labai skubi ir tų kelių minučių palaikyti kaukei ar balzamui tiesiog nėra :)

      Panaikinti