2017 m. sausio 22 d., sekmadienis

Stilingieji rankų kremai


Turbūt nesumeluosiu, jei pasakysiu, kad šiuos rankų kremus turėtų turėti visos Lietuvos stileivos! Su dizainu tikrai nemažai padirbėta, pasitelkiant dvi Lietuvos ikonas, tai Agnę Jagelavičiūtę ir Agnę Kuzmickaitę. Pakuotės tokios nerealios, kad verta pagirti abi Agnes. Bet kas slepiasi viduje?



IKONA rankų kremas su pasiflorų aromatu, 75 ml. Šitas rankų kremas - nuostabus visom prasmėm! Visų pirmiausia - jis puikiai įsigeria, rankos tampa švelnios ir visai nelipnios. O kvapas! Mmm... kvapas tikrai neerzinantis, tačiau turintis ir tokio ,,stiprumo". Dar visai šiltai nuteikia aprašymas kitoje kremo pusėje, bei Agnės mintys. Dar didelis pliusas tas, kad šį kremą gamino taip pat lietuviškas prekės ženklas ,,Green feel Cosmetics". Tik kažkodėl šios firmos gaminius tekdavo dažnai dovanoti kitiems, o štai pačiai bandyti ir neteko. Tačiau šis rožinis rankų kremas toks mielas rankoms tiek išvaizda, tiek dydžiu, kad norisi jį čiupinėti ir visada turėti su savimi! Kiek žinau, tai taip pat limituota versija, tad jį kiek sunkoka rasti, gerai, kad turiu draugę - parduotuvių maniakę - ačiū jai! Kaina ~ 3.50 e. 



Rasa rankų kremas, 30 ml. Kai aš jį paimiau, mano mintis buvo - ,,Dieve, koks jis mažuliukas"! Ir tikrai, puikiai telpa mano delne! Tad, manau, sunaudosiu taip greitai, kad nespėsiu net pajausti! Bet išties, kaip patogu jį neštis delninėje arba kitoje mažoje rankinėje. Jis netgi tilptų striukės kišenėje! Toks universalus ir stilingas rankų kremukas. Bet jį rasti man buvo taip pat labai sunku, nes niekur jo nesimatydavo arba jis būdavo taip staigiai išgraibstomas. Todėl ir vėl teko prašyti draugės pagalbos, kadangi ji gyvena didesniam mieste. Šis kremas taip pat gerai įsigeriantis, puikiai drėkina bei saugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Kvapas labai malonus. Jaučiu ir vėl atkeliaujančią drugelių maniją... Kaina 1.99 e.


Jeigu reikėtų sulyginti juos abu ir pasirinkti vieną - Velniop! Imu abu! Jie tokie, stilingi, gražūs, poveikis taip pat jaučiasi, o juk dar ir lietuviški prekės ženklai. Žinoma, pirmasis kremas gal sakyčiau, kiek per brangokas, bet, manau, kartą gyvenime juk galima :) Na, mielosios ikonos, galbūt teko ir jums išbandyti šiuos rankų kremus? O gal labai nusivylėte? Aš tai, šiuo atveju, labai laiminga, nes mane visuomet džiugina bet kokios mažos smulkmenos. Gražios dienos! 

4 komentarai:

  1. Jau pakuotės tai labai labai❤

    AtsakytiPanaikinti
  2. pakuotės abiejų rankų kremų atrodo nerealiai! Gal tiksliai žinai kokiose parduotuvėse jų yra? nes labai noriu juos pabandyti, bet kažkaip parduotuvėse jų nepastebiu..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinau, kad šiuos kremus galima rasti parduotuvėse ,,Drogas", ,,Eurokos" bei didžiosiose Maximose. Bet ir tai tik didmiesčiuose... O ir išgraibsto juos žaibiškai, tad linkiu sėkmės juos surasti! Nes, pasirodo, tai tikrai ne lengva užduotis :)

      Panaikinti