2017 m. gruodžio 30 d., šeštadienis

Laimėjimai II

Sveikos mielosios! Šį įrašą pradėjau rašyti ir norėjau pabaigti jau senokai, bet užvirto tiek daug darbų, kad nebeliko laiko atsikvėpti, o tomis retomis poilsio akimirkomis norėjosi jau trauktis nuo kompiuterio kuo toliau. O dabar dar ir šventės, tai kažkaip noriu pabaigti rašyti, kol dar bent metai yra tie patys :D  Štai todėl ir gavosi taip, kad su įrašu atkeliauju tik dabar, ir tai jau daugiau nei po mėnesio, kai pradėjau rašyti, todėl beveik viskas ką Jums parodysiu jau senokai išmėginta ir pamilta. Arba ne... :) Kaip ir praeitą kartą (pirmasis laimėjimų įrašas yra štai ČIA), vėl noriu parodyti ką laimėjau +- per mėnesį. Visi siuntinukai atkeliavo jau taaaip senai, kad vos pati be prisimenu ką gavau, tad net neabejoju, kad kažką būsiu pamiršusi paminėti. Tai dalinuosi ir su Jumis tais siuntinukais laimės :)


BIODERMA mini produktų rinkinukas. Jį sudaro mano mylimi Sebium linijos produktai  -  Global (5 ml), Mat Control (15 ml) ir micelinis vandenukas. Viskas supakuota mieloje mini kosmetinėje. Pats tas pasiimti trumpam išvykstant. Džiugu tai, kad su šiais kremukais nesiskiriu ir šiaip niekada, tad yra tikrai patogu turėti ir mažytes tubeles.


GREENFIELD arbatos rinkinys.  Puiki arbata susišildyti tokiomis šaltomis dienomis. Arbatos daug -  net 60 pakelių, tad užteks beveik visiems žiemos vakarams. Arbatos daug skonių, net 12, tad išragavusi visus, tikrai atrasiu savo mėgstamiausią. O svarbiausia, kad skonis puikus, labai natūralus. Nemėgstu sintetinių skonių, tad  pakeliais arbatą perku retai, bet šios kartais namuose atsirasdavo, tad kaip ir supratote, man patinka :)


DROGAS prizas, tikras gėrybių maišas. Jį sudaro akių kontūro plunksnelės (žalia ir mėlyna spalvos) galvojau, kad jų nelabai panaudosiu, nes labiau linkstu prie įprasto, juodos spalvos, lainerio. Bet mėlynąjį išbandžiau ir net keista, bet man patiko. Pasidažius spalva nėra labai ryški, tad nekrenta į akis, ir kol nepasakai, beveik niekas nepastebi, kad spalva mėlyna. Na, o žaliasis iškeliavo pas Gabrielę :) Dar maišelyje slėpėsi Dove rankų kremas ir kūno kremas, Nivea micelinis vanduo, Neutrogena lūpų balzamas, kuris bėje, yra puikus ir jei reikia pirktis balzamą, vis nusiperku šį. Tad labai džiaugiuosi, nes maniškis lūpų balzamas kaip tik baigėsi. AUSIE sausas šampūnas, šiuo irgi džiaugiuosi, nes maniškis Batiste jau baiginėjosi, o Ausie produkcijos nebuvau bandžiusi anksčiau, tad smalsu išbandyti. Schwarzkopf spindesį, fiksaciją suteikiančios plaukų putos. Na šias ko gero panaudosiu retai, nes nelabai mėgstu plaukus fiksuoti laku ar putomis, man patinka kai plaukai būna lengvai krentantys ar galiu perbraukti per juos pirštais, ir jie neįstrigs :D Bet iš esmės, tai tiesiog pilnas maišelis laimės!

L'occitane blogerių dėžutė. Šią laimėjus tiesiog šokinėjau iš laimės, nes jau kirbėjo pirštai eiti ir ją nusipirkti. Kadangi dėžutėje buvo visi labai mėgiami mano produktai, už tikrai žemą kainą. Rinkinį sudaro - taukmedžių rankų kremas, taukmedžių veido kremas, dušo aliejus, tonikas, ir aliejus veidui valyti. Visi produktai jau bandyti anksčiau, visi labai mėgiami! Na, išskyrus veido toniką, pirmojo taip ir nebuvau baigusi naudoti, nes nelabai sąžiningai naudojau ir nemačiau jokio rezultato, tad šį buteliuką pasižadėjau naudoti sąžiningai. Na. o apie patį Loccitane tik patys geriausi ir kvapniausi žodžiai.
EYELURE blakstienos. Šios labai gražios ir natūralios, ypač tinkančios pasipuošti vakarėliui.


PERGALĖ šokoladas. Visa 2 kg. dėžė šokolado!!!  Man kaip didžiausiai šokolado mėgėjai tai dar viena dėžė laimės. Labai patiko ir tai, kad dėžėje skirtingų skonių šokoladas. Tad kaskart mėgautis galiu vis kitokiu skoniu!


MAYBELLINE Tattoo Brow Gel. Tai nulupami dažai antakiams, kurie išlieka 3 dienas, apie juos jau labai plačiai kalbėjau ČIA. Ir dabar tai mano vienas mėgstamiausių produktų, sutaupančių man laiko (ko gero pastebėjote, kad nerašau atskirų postų apie produktus, ar daiktus kurie man nepatinka). Ir kas juokingiausia, pati tikrai nebūčiau nusipirkusi šio produkto, nes nesu labai linkusi eksperimentuoti ir leisti pinigus tokiems įdomiems produktams, kurie gali būti sunkiai naudojami. O ir šiaip įprastais dažais dažyti antakių niekada nemėgau. Ir dabar suprantu kaip tai buvo kvaila, nes net neabejoju, kad šį pakuotė kai baigsis, tikrai pakartosiu!

P.s. Dabar pagalvojau, kad jei įdomu, kokie produktai man nepatiko, kokių nekartočiau, ar net nenoriu pabaigti,  sakykite, galiu greitai naują įrašą apie tai parašyti :)

JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą