2018 m. sausio 2 d., antradienis

Pabaigti produktai - Gruodis

Sveikinuosi su Jumis jau 2018 - aisiais metais. Labai tikiuosi, kad šie metai bus dar geresni nei senieji. Kaip tik galvoju padaryti įrašą apie praėjusius metus. Na, o dabar tradiciškai pakalbėkime apie pabaigtus produktus per gruodžio mėnesį. Galiu pasakyti, kad gruodį turėjau 2 savaites atostogų, tad galėjau daugiau laiko leisti sau, tačiau visos atostogos buvo nesibaigiantis remontas ir nors dar liko nemažai darbo, jau galiu sveikintis su jumis iš nors vieno sutvarkyto kampelio.


Taigi, apžvelkime, ką teko naudoti gruodį!
1. Macadamia plaukų aliejus, 10 ml. Šis plaukų aliejus, man primena dar barako laikus, kada Justė tepdavo juo savo plaukus ir kartu, nepamiršdavo ir mano plaukų. Kvapas tiesiog tobulas! Taigi, aš vis jo neįsigydavau, o kai buvo mano 24 gimtadienis, Justė man jį tiesiog padovanojo, kartu ir su plaukų kauke. Galiu tik pakartoti, kad tai labai geras produktas, pamaitina plaukus, suteikia žvilgesio bei prabangaus kvapo. Manau, ateityje jį dar įsigysiu.
2. Organic shop vonios putos su avietėmis ir Acai uogomis, 500 ml. Šios putos kvepia labai skaniai, net kiek rūgštokai, bet putoja labai gerai. Be to, labai pamėgau Organic shop gaminius, nes jie nebrangūs, bet labai kokybiški, be to neturi visokių dažiklių, parabenų ir pan. Mokėjau apie 3 eur.
3. Bio2you šampūnas su raudonaisiais svogūnais, 300 ml. Šiam šampūnui atiduočiau labai daug pagirų. Naudojant šį šampūną, plaukai labai atsigavo. Daugiau apie jį jau pasakojau čia :)



4. Ecodenta dantų pasta su melionais, 100 ml. Kiek galiu, tiek stengiuosi naudoti Ecodenta dantų pastas ir paremti lietuvius. Taigi, pirmą kartą pabandžiau dantų pastą su melionais. Ji turėtų stiprinti emalį. Kažkokio pokyčio nepastebėjau, tačiau labai patiko įdomus pastos skonis. Kaina šiek tiek virš 2 eur.
5. Aldo Vandini rankų kremas, 20 ml. Šis rankų kremukas labai mažoje pakuotėje, užtat labai patogu jį nešiotis. Sunaudojau jį gana greitai. Taip pat, šis rankų kremas papildytas kinrožių ekstraktu ir taukmedžio sviestu, labai lengvos tekstūros, greitai įsigeria į odą. Mokėjau apie 2,50 eur.


6. Douglas drėkinamoji kaukė, 12 ml. Šią kaukę gavau Douglas advento kalendoriuje. Kai nusprendžiau ją naudoti, galvojau užteks 1 - 2 kartams, tačiau ją naudojau gal 6 kartus. Po jos veido oda atsigauna, tampa švari bei švelni. Kaina Douglas'e 2.99 eur.
7. Vonios ir dušo želė - tortukas, 50 ml. Šį tortuką man taip pat padovanojo Justė su gimtadieniu. Jau kalbėjau apie šias dušo želes, kad jų atidarymas, tikras košmaras, tad lengviau tiesiog prakirpti, nors kvapas tikrai saldus ir neblogas, o poveikis kaip ir visų dušo želių.
8. Douglas vonios kubelis, 24 g. Šį kubelį taip pat radau advento kalendoriuje. Kartais gerai pasilepinti vonioje su tokiais kubeliais, tiesa? Šis labai gerai užputojo, vanduo labai skaniai kvepėjo. Geras, tik gaila, kad vienkartinis dalykas.
9. Nivea kremo nuo raukšlių mėginukas. Šį gavau prie žurnalo ir visai patiko tiek kvapas, tiek pats kremas. Juk norisi sustabdyti raukšlelių atsiradimą. 


10. X - mas veido kaukė su kalėdų seneliu. Užsidėjau šią kaukę ir tapau Kalėdų senelis. Išties, linksma veido kaukė, kurią gavau Douglas kalendoriuje. Kai apsilankiau parduotuvėje, pamačiau, kad kaukė kainuoja 4,99 eur. Tiesiog, tiek nemokėčiau, nors kaukė buvo tikrai efektinga.
11. Douglas rankų kaukė. O ši taip pat slėpėsi advento kalendoriuje. Ir ši kaukė man labai patiko, nes kaip tik tą dieną rankos buvo labai šiurkščios, o panaudojus šią kaukę tapo švelnios it kūdikio oda. 
12. MITOMO veido kaukė su bičių nuodais ir auksu. Wow! Šią kaukę man padovanojo su Kalėdom, kita draugė Justė. Ir ši kaukė man taip pat labai patiko. Buvo labai įdomu tai, kad kaukė su bičių nuodais, tačiau ant pakuotės rašoma, kad bičių nuodai buvo paplitę senovės medicinoje ir, kad jie stimuliuoja kolageno ir elastano gamybą bei suteikia odai elastingumo. Veido kaukės kartais yra tai, ko labai reikia po sunkaus darbo, įtampos ar streso. Tačiau net ir joms kartais pritrūksta laiko, tad per atostogas, gruodžio mėnesį, tikrai reikiamai pamaitinau savo veido odą! 

Tai štai su kokias produktais užbaigiau metus. Jau ne kartą minėjau, kad naujų produktų nepirksiu, o naudosiu jau turimus ir man pavyksta, o dar ir draugės per šventes nepamiršta papildyti mano kosmetikos krepšelio. Ačiū joms. Ir gražių metų Jums, tikiuosi, kad išsipildys šiais metais viskas, ko Jūs slapta trokštate! 

Gabrielė



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą