2017 m. gruodžio 8 d., penktadienis

Fotosesija, Bioderma ir Vilniaus eglutės

Visas šis šeštadienis buvo nepakartojamas. Vėl pasijaučiau, kad gyvenu!


Pradėkime nuo to, kad visa praeita savaitė buvo tokia darbinga ir užimta. Kad nieko nebespėdavau ir viskas pas mane vykdavo spontaniškai. O dar Justina gavo pakvietimą į šį Biodermos renginį Vilniuje. Tad teko suktis žaibiškai, kad suspėti pabūti visur. Ne išimtis ir ankstyvas šeštadienio rytas praleistas kaime. Kėliausi pusę 6, kad spėčiau išsiplauti plaukus, o jau susiruošę patraukėme į Šiaulius. Iš kur ir turėjome išvykti traukiniu. Taigi, prisipažinsiu, abi dar nesame važiavusios traukiniu Lietuvoje! Aš prisimenu, kai  buvau Čekijoje, važiavau traukiniu, bet Lietuvoje teko vykti tik siauruku, o dar tiek laiko gyvenome Šiauliuose, bet traukiniu taip ir nekeliaudavome! Tai mums buvo šiokia tokia pramoga. Taip, kad 8:31 pajudėjome Šiauliai - Vilnius. 




Atvykusios, visur dairėmės kaip mažos mergaitės patekusios į didelį miestą. Laiko dar šiek tiek turėjome, tad nusprendėme neskubant susirasti renginio vietą. Visgi, tai pasirodė gana sudėtinga, todėl, kad įsijungus Google maps programėlę, šioji pradėjo mus klaidinti... Tad ėjom ėjom, ėjom ėjom, ratais kvadratais, o studijos taip ir nematėm. Jau praėjus nemažai laiko, pradėjom šiek tiek panikuoti, kad neberasim, nes programėlė rodo eiti tai į vieną pusę tai į kitą. Na, bet galiausiai, priėjom tą PIX studiją ir iš nuostabos išsižiojom, nes... prieš mūsų  akis švietė Geležinkelio stoties pastatas!!!!! Ten buvo tik 3 min. kelio iki tos studijos! O siaube! Aš pagalvojau, kad čia buvo įsijungusi programėlė: šiandien nesportavai, tai apeik pusę Vilniaus!!! Na, bet nieko, užtat smagiai pasivaikščiojom, ot vištelės :) Bet taip jau būna, kai esi svetimam mieste... 
Studijoje, jau buvo kelios merginos. Tad mes prisijungėme prie jų, kol sulaukėme visų dalyvių - susipažinome, paplepėjome. Na, o tada prasidėjo visas smagumas!
Atvyko studijos vadovė Eglė Žiūkaitė - Kislovski, buvęs modelis, kuri mums turėjo pravesti pamokėlę apie taisyklingą laikyseną. Tam etapui reikėjo pasiimti aukštakulnius. 
Visi kas mane pažįsta, žino, kad aš nesu aukštakulnių žmogus. Aš juos taip retai nešioju, kad beveik niekada, taip, kad man su jais vaikščioti tas pats kaip su peiliais.




Taip yra todėl, kad esu aukšta. Visuomet aukščiausia iš savo draugių. Būtent todėl, nenoriu jaustis kaip žirafa virš debesų, o be to mano nugara taip pat yra lyg apgriuvęs bokštas - pavargusi ir tiekrai jau nebetiesi. Taip, kad man ši pamoka buvo labai naudinga! Mes visos, viena po kitos ėjom su aukštakulniais lyg modeliai per kokius kastingus. Kaskart praėjus, Eglė pasakydavo visas klaidas ir mes jas taisydavom. Vėliau stovėjome kelias minutes prisispaudusios prie sienos, kol sutraukė visus raumenis, tačiau pamokos eigoje jau sekėsi geriau. Finale, turėjom atkartoti vieni kitų eisenas. Buvo smagu, o mūsų mokytoja nepaprastai šiltas ir tolerantiškas žmogus! Tiesiog labai labai! Laikas praėjo beregint greit!
Po pamokos papietavome, pirmą kartą paragavom Jurgis ir drakonas picų. Ir šiek tiek nusivyliau, nes man jos pasirodė labai sausos, padegę. Tikrai tikėjausi geresnio skonio. Bet man patiko picų pasirinkimas ir įvairovė!
Ir aišku, smagioji dalis - prasidėjo makiažo pamoka su MAKEUP2GO visažistėmis! Prisėdome prie bendro stalo, kuris buvo nukrautas įvairiausiomis priemonėmis, o jau tada bandėme daryti makiažą ant savo veido, taip kaip ant modelio sėdėjusio, priešais mus! Pradėjome nuo visiško nulio - švaraus veido. Pasinaudojome įvairiomis mokytojų paslaptimis ir jau po 2 valandų turėjome savo makiažus!!! Man patiko, kad galėjau viską daryti pati! Ir tas bendrumas, kai visos neprofesionalės, labai labai žavėjo!


Tik gaila, kad visko neįamžinau! Patikėkit, nebuvo laiko kada paimti telefoną į rankas! Taigi, kai jau visos pasidarėme makiažus, liko paskutinis renginio štrichas - fotosesija! O čia mano smagiausia dalis! Kažkaip visada būnu tas asmuo, kuris paspaudžia mygtuką, o čia turėjau pati stoti prieš objektyvą ir truputį pasimaivyti. Tai pasisukti taip, tai pakelti galvą, tai žiūrėti žemyn, šypsotis ir pan. Buvo labai smagu!



Čia truputėlį pagaudžiau Justiną! :)


O štai ir mes visos - Bioderma Sensibio H2O ambasadorės! (foto Bioderma)

Visa diena praėjo labai greitai, išmokom ir paabūvojom tikrai smagiai ir ilgai! O išeidamos dar gavome ir po dovanų maišelį!


Bet, žinoma, vakaras tuo nesibaigė! Mes tiesiog troškome dar išvysti Vilniaus eglutę, tad atsisveikinusios su visais, išskubėjome į centrą! Kas keisčiausia ir neįprasta, kad visur, iš visų pakampių ėjo ir ėjo minia žmonių! Na, ko čia stebėtis, juk sostinė, bet jau taip atpratau nuo to vaizdo... O štai, pirmiausia išvydome šią eglutę su kaspinais! Kokia gražuolė! 


O jau tada nubėgome link pagrindinės miesto pasakų eglės!


Tačiau, ką galiu pasakyti - eglutė, tiesiog, nereali! Man ji tokia elegantiška, tokia pasakiška ir užburianti, o visų akyse, rodos, atsispindi tie girliandų žiburiukai. Labai labai gražus vaizdas! O dar kai visi vaikštinėja po Kalėdinį miestelį - tai bent šurmulys! Labai labai jauku ir nieko nepridursi!


Bučkis, merginos!




O čia visoms smalsuolytėms, kurioms įdomu, ką radome savo maišeliuose!

Nuoširdus ačiū Biodermai, už tokią nuostabią galimybę pailsėti, pasprukti nuo viso likusio pasaulio ir bent viena dalimi pasijusti stipria, nieko nebijančia moterimi!

GABRIELĖ


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą