2017 m. gruodžio 6 d., trečiadienis

MITOMO kaukės veidui





Ah kaip senai aš jas nusipirkau, ne taip senai pabandžiau ir vis neaprašiau (labai gerai matosi iš nuotraukų - jose dar ruduo :D)!  Tiesą sakant, tai buvo mano pirma pažintis su Mitomo veido kaukėmis. Dažniausiai naudodavau nuplaunamas ar veido kremo tipo kaukes veidui. Tačiau su tokiomis, susidūriau pirmą kartą - jos užsideda kaip tikra kaukė. 
Na juk tikrai malonu skirti šiek tiek laiko sau, odai, niekur neskubėti, kai visas gyvenimo tempas tampa labai greitas. Tad kas pasirūpins oda jei ne pačios? Tad tokios mažos grožio valandėlės tikra atgaiva. Nepamirškime rūpintis savimi!
Kalbant apie kaukes, išbandžiau tris skirtingas, tad kuri patiko labiausiai?


MITOMO kaukė su kologenu ir kietagrūdžiu. Man nelabai patiko, kad ji tokia šlapia, net varvėjo nuo veido, todėl nemaloni ir nepatogi tas 30 minučių laikyti. Na bet tas pats galioja ir visoms 3 kaukėms. Pliusas, kad kaukė bekvapė, tad neerzina. Po jos oda tapo labai švelni, paiilsėjusi. Žinot tą baisią odos būklę, kai daug laiko pradirbus prie kompiuterio oda net papilkėja? Tai kaukė odą iš karto atgaivino ir sugražino odai spalvą, nuimė visą nuovargį. Na, o kitą dieną po panaudojimo atsirado keletas spuogelių, bet taip pat man dažnai būna ir su įvairiomis kitomis kaukėmis. Ar pirkčiau antrą kartą? Taip. Po kaukės oda maloni, atsigavusi.


MITOMO kaukė su Q10 ir kietagrūdžiu. Oda, panaudojus, atrodo gaivesnė, sudrėkinta vos vos švelnesnė. BET nieko tokio ypatingo. Ši mažiausiai patiko iš visų, tad šios manau nebepirkčiau.


MITOMO veido kaukė su auksu ir bičių nuodais. Ši man patiko labiausiai. Veido oda tokia sudrėkinta ir švytinti, skaisti, švelni. Na labai. Nustebino, nes nesitikėjau tokio puikaus efekto! Šią be abejonės dar tikrai pakartosiu!

Tad tokia mano pirmoji pažintis su MITOMO veido kaukėmis, ir manau tai taps gražia draugyste.  Tad jei nebandėte rekomenduoju išbandyti. O jeigu mėgstate MITOMO, būtinai komentaruose pasidalinkite savo mėgstamiausia kauke :)

JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą