2019 m. liepos 15 d., pirmadienis

Susitikom Naisiuose

Šeštadienį Naisių gyventojai pamatė tiek žmonių, kiek nematė per visus metus. Ne veltui ir mes nuo Šiaulių iki Naisių važiavome valandą, nes nusidriekė kelių kilometrų eilė ir patekti į Naisių vasaros festivalį galėjo tik patys kantriausi. Žinoma, į šventę vykome jau vakarop, kuomet turėjo prasidėti koncertai - labai norėjome pamatyti ir išgirsti Monique. Bet svarbiausia, jog į šventę vykome su draugais!


Į Naisius (Šiaulių raj.) vykstame jau nebe pirmą kartą. Jei ten neteko lankytis, būtinai apsilankykite. Pamatysite labai gražų kaimelį. Patikėkite - nemeluoju. Yra daugybė erdvės kur pasivaikščioti, net padarytas nuostabus tvenkinys su paplūdimiu, kur galite praleisti karštą dieną, o kur dar triušiukų sala... Mums labai patiko pernai metų šventė, todėl vykome ir šiemet. Kuo ši šventė skiriasi nuo kitų? Tuo, kad ji orientuota į šeimas, šventėje nėra alkoholio ir tikrai nesutiksi nei vieno stipriai įkaušusio žmogaus. Be to, šventėje tikrai daug šeimų su vežimėliais, daug šuniukų bei draugiškų žmonių. Ir todėl šiemet čia buvo nerealiai daug žmonių!


Mūsų tikslas šventėje buvo ne grūstis prie scenos, bet papiknikauti ant Naisių kalno ir stebėti viską iš aukštai ir iš toli. Todėl iš anksto pasiruošėme pledukus, buvome įsidėję užkandžių. Ir turbūt populiariausias užkandis šventėje buvo kepta duona su sūriu. Kai pamatėme, kokia eilė prie keptos duonos, susidomėjome, kodėl visi ją taip perka. Bet išvydę keptą duoną su tiek daug sūrio, visą išvoliotą jame, iškart nusprendėme, kad norim ir mes. Tikrai nesuklydom, nes kai paragavom, oi kaip buvo skanu ir sotu... Tik duonelė taip greitai dingo, kad net nebespėjau nufotografuoti.


Smagiai ant kalno pasisėdėjome - aš ir dvi Justinos :) O pasiklausius Monique, nusprendėme pasivaikščioti, išgerti kavos. 


Ir keliaudami prie triušiukų salos, pamatėme tiesiog pasakišką saulėlydį... Seniai buvau mačiusi tokį rožinį dangų, rūką pakibusį virš laukų... Vaizdas tiesiog užbūrė...


Žinoma, prisiminkime, kad telefono kamera neperteikia tokio vaizdo, kaip akys, nes viskas gyvai atrodė dar gražiau ir mistiškiau.




Kas juokingiausia, kad triušiukų namelyje yra elektra ir dega šviesa. Įdomu, gal triušienė skaito triušiukams pasakas prieš miegą?


Štai toks tas mūsų šeštadienis Naisiuose. Jauku, gražu, o be to svarbiausia - susitikome su seniai matytais draugais!


Linkėjimai, 
Gabrielė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą