2019 m. liepos 9 d., antradienis

Pabaigti produktai. Gegužė/Birželis

Sveikos merginos! Kaip leidžiate vasarą? Man ji bėga labai greitai, vien birželio mėnuo buvo toks intensyvus, kad veiksmo būtų pakakę kone visai vasarai. Tikiuosi likę vasaros mėnesiai slinks kiek lėčiau, saulė sugrįš ir vėl mėgausimės trisdešimties laipsnių šiluma, nes turiu pripažinti, dabar baigiu sušalti. O dėl lietingų orų, vos galiu ryte pramerkti akis ir kilti iš lovos. Visgi labai pasiilgau saulės, o tamsios dienos nelabai gerai mane veikia.
Bet kol mėgavomės šiluma, prabėgo du mėnesiai, per kuriuos susikaupė nemažai pabaigtų produktų. Šį kartą toks jungtinis dviejų mėnesių pabaigtukų įrašas, tad pasiruoškite, nes nemažai ką turiu parodyti. Ir tikrai ne mažai ką pagirti.



Mano didžiam liūdesiui baigėsi dveji mano kvepalai. Turbūt jau žinote, kad esu šiek tiek dėl jų pamišusi ir kvepalai suteikia ypač daug laimės.
Pirmieji sunaudoti kvepalai tai KARL LAGERFELD For Her, 45 ml.  Šiuos prieš porą metų gavau dovanų nuo sesės per gimtadienį. Ir kaip man jie patiko! Aromatas aštrokas, intensyvus ir stiprus, tikrai nepatenka prie gaiviųjų. Bet kvapas nuostabus, tikrai jų pasiilgsiu. Kaina apie 40 eur.


Kiti kvepalai ARIANA GRANDE Moonlight, 30 ml.  O štai šie saldūs, bet ne per daug, kad pradėtų erzinti ar svaigti galva. Labai malonus, toks šiltas aromatas jaučiasi pasipurškus! Labai gaila, kad tenka su jais atsisveikinti, bet  nujaučiu, kad naujas buteliukas visgi sugrįš dar į namus. Labai labai patiko. Buteliuką puošė minkštas kutosiukas, tačiau jį jau senokai kažkur nutraukus pamečiau. Bet pats buteliukas gan dailus. (Douglas, kaina apie 30 eur.).




Per porą mėnesių sunaudojau ypač daug veido priežiūros priemonių.
URIAGE terminis vanduo, 50 ml. Ši priemonė labai patiko. Ypač per karščius ir kai oras itin sausas. Vandenuką papurškus ant veido nesausinti, o jam leisti išdžiūti. Jaučiamas labai stiprus gaivos pojūtis, o svarbiausia ir drėkinimas. Ant pakuotės rašoma, kad mažina uždegimą ir niežėjimą, bet šių požymių nepastebėjau, kadangi tokių problemų neturėjau. Nepatiko man tik priemonės kvapas, kad ir nestiprus, jis man kažkuo nemalonus. Tačiau tai viena tokių priemonių, kuri vasarą būtinai turi atsidurti kosmetikos krepšelyje (Eurovaistinė, apie 6 eur.)


URIAGE Eau Thermale drėkinamasis serumas, 10 ml. O šį serumą tiesiog dievinau! Nepaprastai lengva tekstūra, o odai suteikia tokio švelnumo! Serumą naudojau apie mėnesį ir per tą laiką nebuvo jokių išsausėjimų. Tiesiog nerealus ir manau greitu metu įsigysiu pilną pakuotę. Labai patiko dar ir  naudojimas, buteliukas su dozatoriumi, tad lengva išspausti priemonės nepadauginus. Serumas turi silpną kvapą, bet neerzinantį. Būtent serumas yra kol kas geriausias iš to ką naudojau, laimėjo kovą šis ir prieš numylėtą Biodermą (Eurovaistinė, 30 ml/16 eur.).

URIAGE Eau Thermale Light Water Cream, 15 ml. Drėkinamasis, labai lengvos tekstūros kremas,  akimirksniu įsigeriantis į veido odą. Oda jaučiasi sudrėkinta, labai švelni, nepleiskanoja. Tikrai patiko, pats tas vasarai ir kai labai karšta, nes visiškai nėra riebumo, neapkrauna veido odos (Eurovaistinė, 40ml/14 eur.)


URIAGE Tolederm Hydra - Apaisante drėkinamasis kremas, 3 ml. Skirtas jautriai odai, bet puikiai tiko ir manąjai. Bekvapis, lengvai įsigeriantis kremas. Jis man patiko ir nors naudojau tik porą savaičių, bet įspūdį paliko gerą (Eurovaistinė, kaina apie 14 eur.)



BIODERMA Sensibio H2O micelinis vanduo, 250 ml.  Kaip visada, tas pats mano mylimas micelinis vanduo. Bekvapis, nealergizuoja, nesausina odos, puikiai valo kosmetikos priemones, taupiai naudojasi. Kaip visada, dešimt balų (Eurovaistinė, apie 10 eur.).


BIODERMA Sebium Mat Control, 30 ml. Dar vienas nepakeičiamas mano produktas, kurį tikrai pastebite kas antrame mano įraše, kuris spėju jums jau net nusibodo mano įrašuose. Bet jis jau tris metus man yra nepakeičiamas, puikiai matizuoja, nesausina odos. Tikras išsigelbėjimas turint riebių zonų veide (Eurovaistinė, kaina apie 10 eur.).

FOREO veido prausiklis, 15 ml. Šį naudojau kartu su Foreo veido valymo aparatu. Jis neturi alkoholio, maloniai kvepia, švelniai putoja ir veidas jaučiasi gaiviai. Jį gavau kažkada perkant Douglas, bet prekyboje nemačiau.

L'OCCITANE lūpų balzamas su taukmedžiu. Kol kas man labiausiai patikęs lūpų balzamas, per visą naudojimo istoriją. Riebus, puikiai pamaitina ir suminkština lūpų odą, bet ir greit susigeria. Neturi kvapo, maloni tekstūra ir kas man labiausiai patiko, tai dydis. Jis mažytis, visur telpa, patogus naudoti. Ir gaila, kad šių mažylių atskirai neparduoda. Tad nebegaliu įsigyti. O didelę tūbelę esu turėjusi ir buvo labai nepatogi (Loccitane salonuose, didelė tūbelė apie 8 eur.).



BLING POP lakštinė veido kaukė. Ši buvo maloni, netgi laikėsi ant veido, nors įprastai visos krenta. Efektas irgi neblogas, odą paliko labai švelnią, bet kaip visada labai trumpam laikui, kitą dieną efekto nebelieka. (Eurokos, kaina 1 eur.).


STARSKIN naktinė kaukė. Šią buvo įdomu naudoti, ji kitokia. Kaukė patalpinta padelyje, kuris iš dviejų pusių - su viena puse reikia veido odą masažuoti keletą sekundžių, o apvertus su kita puse įtrinti į odą serumą. Kaip ir viskas tą pačią dieną patiko, bet iš ryto veidas buvo raudonas. Matyt kažkas sualergizavo, būtent dėl to tikrai kaukės nekartočiau (Gavau Douglas advento kalendoriuje, bet prekyboje neteko matyti).

GLAMGLOW DreamDuo, dviejų dalių naktinis drėkiklis. Jį sudaro dvi dalys, vienas drėkiklis perlinis su žaliąja arbata, antrasis - su haliurono rūgštimi ir dumblių ekstraktu. Naudoti tekdavo tepant vieną serumą, susigėrus tepant kitą. Drėkiklius naudojau kiek daugiau nei mėnesį, tačiau nepasakyčiau, kad  kažkokį poveikį mačiau. Nepirkčiau ir nelabai suprantu jo didelę kainą (Douglas, apie 50 eur.).


DAY TOX paakių serumas, 3 ml. Štai šis patiko, naudodavau prieš miegą, tad rytais atsikėlus išvengdavau maišelių ir tamsių paakių. Verta dėmesio priemonė, tačiau nors ir gavau iš Douglas kalendoriaus, bet prekyboje jo nėra.


RITUALS Sakurų prausimosi putos, 50 ml. Kaip dievinu šį kvapą! Tiesiog nerealus. Rituals putos man patinka ir dėl puikių kvapų ir dėl to, kaip smagu su jomis maudytis. Užtenka vieno nedidelio paspaudimo ir gelis suputoja, tiesiog užauga delne, todėl naudojasi taupiai (Rituals salonuose).

BIODERMA Node šampūnas, 50 ml. O štai šis nepaliko jokio įspūdžio ir nepirkčiau didelio kiekio. Plaukai greičiau riebaluodavosi ir nebūdavo ypač švelnūs, bet kvepia maloniai (Eurovaistinė, apie 10 eur.)


LOCCITANE  taukmedžių rankų kremas, 10 ml. Kremas riebus, minkština odą ir pamaitina. Geras, bet nelabai patinka būtent šio kvapas (Loccitane salone, apie 3 eur.)




Iš dekoratyvinės kosmetikos sunaudojau DOUGLAS Exception eyes blakstienų tušą. Šį kažkada jau gyriau čia, pagirsiu ir dabar. Blakstienos labai gražios, tankios ir ilgos. Išryškina viską. Labai patiko, ilgai pakako, o svarbiausia - netrupėjo (Douglas, apie 10 eur.)

CATRICE  Camouflage maskuoklis. Šį įprastai naudoju visada, pašviesina paakius, gerai maskuoja ir neišryškina raukšlelių. Puikus (Eurokos, apie 3 eur.).

ESSENCE šešėliai. Tai buvo viena vienintelė spalva, pilkšvai ruda, naudojau antakiams ir labai patiko. Ne pirmą kartą jie pas mane ir būčiau pirkusi toliau, bet neberadau tinkamo atspalvio (kaina apie 2 eur).

CATRICE  šešėliai. Tai buvo kreminė matinė spalva, naudodavau padengti voką, kad sugertų riebalus ir pašviesintų. Šie buvo geri, būdavo nepastebimi (kaina apie 3 eur.).

Štai ir viskas. Tikiuosi skaityti nepabodo! Tiek daug produktų, kurie patiko, kuriuos norėčiau pakartoti. O gal turite pasiūlyti kuo pakeisti sunaudotus produktus? Gal kažką stebuklingo esate atradę? Pasipasakokite :)


JUSTINA











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą