2019 m. rugpjūčio 2 d., penktadienis

Ką sunaudojau per liepos mėnesį?

Ar jūs galite patikėti, kad jau prasidėjo paskutinysis vasaros mėnuo? Man tai sunkoka suvokti, o šią vasarą net nebuvau prie jūros... Turbūt, tai pirmoji tokia vasara, kuomet neišgirsiu jos ošimo, bet juk tam yra priežastis - reikia ruoštis vaikelio atėjimui į šį pasaulį. O kur dar remontas... Taip taip, remontas reiškia, kad gyvename tarp dulkių ir šiukšlių, tad kuo greičiau skubu aprašyti produktus, sunaudotus per liepą, nes labai jau man patinka atsikratyti šiukšlėmis. Net kažkokia tai apsivalymo manija dabar mano galvoje. Tad pažiūrėkime, su kuo atsisveikinu, nors kažko įdomaus per liepą tikrai nesunaudojau, tik mažmožius.

1. Day Tox clay mask (molio kaukė), 20 ml. Tai buvo kelioninio dydžio produktas, bet jau naudojosi taip lėtai, kad galvojau gyvenime neužbaigsiu šios molio kaukės. Produkto užtekdavo labai nedaug, jis puikiai pasiskirstydavo ant odos, tačiau kaukės kvapas buvo kiek per aštrus ir tas aštrumas labai jautėsi ant odos, tad vengdavau kaukę tepti arčiau akių zonos, nes jausdavosi, kad produktas šiek tiek graužia. Nusiplovus veidą, oda tapdavo lygesnė ir švelnesnė, bet kartu ir labai išsausėdavo ir atsirasdavo tempimo jausmas, tad, manau, daugiau nenaudočiau. Ši dar iš pernykščio Douglas advento kalendoriaus.

2. Green feel's drėkinamoji veido kaukė ,,Aš Ikona", 10 ml. O šiuo lietuvišku produktu labai džiaugiuosi. Kaukė tikrai patiko, veido oda tapdavo sudrėkinta ir atsigavusi. Be to, produkto pakuotėje gana daug, tad kaukės pilnai užteko net keliems kartams. Be to, ši kaukė su hialurono rūgštimi! Ir nors efektas nebuvo ilgalaikis, kartais palepinti veido odą tikrai reikia. Šią veido kaukę mums laimėjo Justina viename Facebook konkurse.

3. Douglas drėkinamoji ,,sniego" kaukė veidui, 5 ml. Šios veido kaukės užteko dviems kartams. Pati kaukė, kaip kremas pasidengia ant veido, o nuplovus, oda tampa glotni ir švelni. Bet vėlgi, tai gana trumpalaikis efektas. Šią kaukę man taip pat davė Justina. Galbūt reiktų ją pradėti vadinti veido kaukių karaliene.


 4. Avon footworks purškiamasis pėdų ir avalynės dezodorantas su levandų aromatu, 100 ml. Kad ir kaip man būtų įkyrėjusios levandos ir visi produktai su jomis, tačiau šis purškiklis man mažai priminė levandas. Kvapas saldus ir ryškus, levandos vos jaučiasi, bet karts nuo karto pakvėpinti pėdas ir avalynę norėdavosi, o ir mokėjau už šį purškiklį per akciją vos 1 eur. Priemonė tikrai nebloga, nors ir nebūtina. 

5. The foot factory pėdų šveitiklis su pipirmėtėmis, 180 ml. Vasarą aš labai labai daug vaikštau, o mano pėdos nuo vaikščiojimo, dulkių, nepatogios avalynės tampa tikra tragedija, tad kasmet stengiuosi įsigyti vasarai pėdų šveitiklį, kad grįžusi iš lauko, galėčiau palepinti pėdutes. Šį šveitiklį dar turiu nuo pernykštės vasaros, grūdelių būta nemažai, o ir kvapas labai atgaivindavo pėdų odą. Kadangi liko tik vienas vasaros mėnuo, šiai vasarai turbūt šveitiklio nebepirksiu, nes į darbą jau eiti nebereikia, o ir vaikštau daug mažiau. Tad reiks kažką naujo išmėginti kitais metais. Šį šveitiklį pirkau ,,Eurokos". Kaina 2,29 eur. 


 6. Bioderma Sebium H20 micelinio vandens mėginys, 10 ml. Mėginuką gavau iš Bioderma lojalumo klubo. Dabar galvoju ar yra nors vienas mėnuo, kada nebūčiau pabaigusi Bioderma produkto? Atrodo, Bioderma karaliauja mano namuose. Ir ne be priežasties - jų micelinis vanduo man kol kas nepakeičiamas. O šį miniuką sunaudojau per vestuves, kuomet nakvoti teko ne namie. Micelinis, kaip visada - puikus, tobulai nuvalo makiažą, tik šio mėginio man buvo gal net per daug. O atidarius, jo jau nebeuždarysi, reikia sunaudoti per kartą. Tad veidą nusivaliau švariausiai ir tai dar šiek tiek buvo likę.

7. Bella vatos diskeliai, 80 vnt. Tai turbūt dažniausiai mano perkami vatos diskeliai, jie yra pagaminti iš 100 proc. medvilnės, yra dvigubi, patogūs, neirsta. Kaina šiek tiek virš euro.

8. Weleda aliejaus mėginukas nuo strijų, 2 ml. Nors čia ir mėginukas, aliejaus man užteko visai savaitei. Tepdavau kasdien savo pilvuką, nes atsirado mano amžinų draugių - strijų. Su jomis man kovoti sunku, nes turiu jų nuo paauglystės ir taip džiaugiausi, kad pilvukas buvo gražus, kol iš po vienos nakties neatsirado šių ,,gražuolių". Tad nusipirkau kremą, kuris jas naikina ir bandysiu laikui bėgant jas nugesinti, nors randeliai vis tiek liks. O šis aliejus pasirodė gan neblogas, patiko kvapas, lengvai įsigeria. Be to, be sintetinių kvapų, dažų ir konservantų. Šį mėginuką man davė poliklinikoje. 


9. Velym dantų kremas be šveičiamųjų dalelių su balinamuoju efektu, 100 ml. Kažkada naudojau šio dantų kremo mėginuką ir jis man taip patiko! Tad tik dabar, kai nutaikiau nuolaidą, pagaliau šį kremą įsigyjau, nes kaina jo visai nemaža. O šį kremą naudojau tiesiog kaip dantų pastą. Šis produktas skonio neturi, tačiau poveikis tikrai yra! Dantys būna labai švariai nuvalomi, net šiek tiek baltesni. Pastebėjau, tą, nes dabar naudoju kitą dantų pastą ir poveikio nepalyginsi. Tikrai rekomenduoju išbandyti šį itališką produktą. Vienintelis minusas ta geležinė pakuotė... Ar nežinau, kaip ją įvardinti, bet baiginėjantis produktui, jį sunkoka išspausti. Kaina apie 10 eur, bet su akcija pirkau už 5 eur. 


10. Air wick citrusinis namų kvapas, 250 ml. Šio kvapo užteko tikrai ilgam, gaivos ir citrusų kvapas neerzino, tačiau buvo tikrai juntamas ore. Kaina apie 3,50 eur. su akcija.
11. Yankee candle ,,All is bright" žvakutė. Šią žvakute įsigyjau dėvėtų drabužių parduotuvėje, bet kvapas labai labai stiprus, gal net per daug... Ir labai labai saldus, tad prieš miegą geriau tokios žvakės nenaudoti. Mokėjau 0,50 eur.
12. Bic vienkartiniai peiliukai, 5 vnt. Aš visada naudoju vienkartinius peiliukus ir didelių reikalavimų jiems nekeliu. Paprasti, nebrangūs peiliukai. 
13. Diasporal geriamasis magnis, 3 vnt. Kartais man sutraukia mėšlungis koją, tai kai nepamirštu išgeriu stiklinę magnio (tereikia miltelius į vandenį supilti). Šis magnis visai nieko ir skonis pakenčiamas.



14. Fairy indų ploviklis, obuolių kvapo, 450 ml. Ir dar šiek tiek buitinės chemijos... Norėčiau kažką natūralesnio naudoti nei Fairy, bet kartais mūsų mažame mieste sunku rasti kitokį pasirinkimą. Bet obuolių kvapas visai patiko, o pačio Fairy visada labai ilgai užtenka. Kaina apie 2 eur.
15. Ariel skalbimo milteliai, 1,5 kg. Kažkaip nepriprantu prie tų kapsulių nors tu ką ir renkuosi senuosius geruosius miltelius. Nors, dabar kai atsiras vaikutis irgi reiks paieškoti kažko natūralaus, su kuo reikės skalbti vaikiškus rūbelius. Gal turite kokių patarimų? O milteliai man visada patinka, šio maišelio mums užtenka maždaug metams, manyčiau visai taupu kainos ir kiekio atžvilgiu. Kaina apie 5 eur.

 Tai tiek tų sunaudotų priemonių per liepos mėnesį. Nieko ypatingo ir įdomaus, tik smulkmenos. Taip pat nieko nepabaigiau iš dekoratyvinės kosmetikos, nes jos labai nedaug naudoju. Bet vis seilę pavarvinu, kiek daug gražių dalykų prikurta ir taip norisi viską turėti! 

Gabrielė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą