2018 m. sausio 31 d., trečiadienis

Laimėjimai III


Kai parašiau patį pirmąjį tokį įrašą, apie laimėjus įvairiuose socialiniuose tinkluose, galvojau, kad gal vis gi Jums nebus labai įdomu. Bet pagal peržiūrų skaičių, suprantu, kad tokio tipo įrašai yra vieni skaitomiausių. Smalsu? Neslėpsiu, aš ir pati labai smalsi, visada be galo įdomu, kas ką gauna dovanų, kas slepiasi dėžutėse ir maišeliuose. Chi chi. O gal mes visos panašios?
Na nežinau kaip man taip sekasi, bet džiaugiuosi nepaprastai. Tokiu būdu išbandžiau ir atradau nemažai produktų, su kuriais nesiskiriu, kurie naudojami kone kasdien ir dar drauges užkrėčiau ir keletą produktų, pabandžiusios, įsigijo ir jos. Nes, na kartais tikrai nepirktum 30-ojo lūpdažio, kad ir koks gražus atrodytų... O kai laimi, pamatai kokie nerealūs, tekstūra, išsilaikymas, tai tiesiog taip ir norisi įsigyti dar vieną spalvą... Ir dar vieną... Patikėkit... Užkrečiama!
Taigi, vėl apie laimėjimus. Tai tikrai nėra kažkokia reklama, viskas laimėta konkursuose :) O rodau, todėl, nes matau, kad Jums tokie įrašai patinka ir vėl noriu priminti, kad yra tokių žmonių, kurie sako, kad visi konkursai (pvz. Facebook) yra tik apgaulė ir niekas nieko nelaimi. Tai noriu vėl priminti, kad viskas ten su tais konkursais gerai, ir niekada nebuvo taip, kad kažką laimėjus, tos dovanos neatsiųstų :)  
Na šį kartą laimėjimų sąrašas nebus toks ilgas, bet užtat koks turinys! Šokinėju iš laimės! ŽIŪRIM!


1. MIXA veido ir kūno priežiūros priemonių rinkinys. Aišku, Jūs žinote, kad šio prekės ženklo gaminiai Lietuvoje yra dar neseniai - nuo 2015 metų. Tačiau MIXA istorija prasidėjo jau nuo 1924 metų! Pati produkcija skirta jautrios odos turėtojams, tad net neabejoju, kad daugelis Jūsų šias priemones naudojate ir džiaugiatės :) Aš bandžiau ganėtinai daug MIXA produktų, vieni patiko daugiau, kiti mažiau, bet dėmėsio verti tikrai :) Todėl džiaugiuosi labiausiai dėl to, kad visi produktai rinkinyje yra man nauji ir nebandyti, gal pavyks rasti kažką itin veiksmingo?
Taigi, ką radau rinkinyje?
  • MIXA HYALUROGEL micelinis gelis. Tai visiška naujiena parduotuvėse, pristatyta tik gruodžio mėnesį. Jokio panašaus produkto neteko naudoti, nes jis veikia kaip micelinis vanduo, tačiau yra gelinės konsistencijos. Įdomu! Priemonė papildyta hialurono rūgštimi, kuri yra natūrali drėkinamoji medžiaga, tad ne tik, kad odos nesausina, bet ir  ją drėkina. Gelis skirtas nuvalyti veido odai, makiažui, jo nereikia nuplauti. Nuvalytos odos turi netempti, nesausinti, nealergizuoti. Skamba puikiai tiesa? Todėl nekantrauju išbandyti ir įsitikinti pati ar tai tik gražus aprašymas, ar tikrai puiki priemonė!
  • MIXA HYALUROGEL RICH kremas veidui. Tai vėlgi produktas iš naujos linijos, su hialurono rūgštimi, skirtas intensyviai drėkinti  jautrią, linkusią sausėti odą. Esu naudojusi kitų linijų Mixa veido kremus ir buvo tikrai neblogi, tad dedu į šį daug vilčių, nes šiuo metu mano veido odai reikia ypač stipraus drėkinimo! Vienintelis minusas, kas man nepatinka su Mixos kremais, kad jie yra tokie, į kuriuos reikia kišti pirštus, man labiau patinka, kai kremas yra išspaudžiamas.
  • MIXA ANTI-DRYNESS gaivinamasis kūno losjonas. Šiuo kremu džiaugiuosi labiausiai, nes visada knietėjo išbandyti ir kaip tik baiginėjasi mano kūno kremas. Tad pačiu laiku! Ką jis turėtų daryti? Drėkinti, nuraminti ir suteikti švelnumą sausai, jautriai odai. Na, aprašyme viskas, ko odai ir reikia, tik pažiūrėsim ar to drėkinimo pakaks, mano labai sausai kūno odai :)
  • MIXA CICA-CREME. Kas tai? Tai speciali atkuriamoji priemonė susilpnėjusiai odai. Kremas tinkamas naudoti ir veidui, rankoms ir kūnui. Kremas turi padėti atkurti normalų odos barjerą, padėti rankoms, kuriose yra mažų įtrūkimų (kas man labai aktualu!), itin sausai odai, bet nepažeistai iki žaizdų. Kodėl aš juo džiaugiuosi taip labai? Nes mano rankos labai linkusios sausėti ir šiuo metu darbe nuolat tenka jas dezinfekuoti spiritinėmis priemonėmis, tad galite įsivaizduoti, kad paprasti kremai jau yra per silpni, tad daug vilčių dedu į šį. Ir kam dar jis man reikalingas? Ant veido ar kūno man kartais atsiranda išsausėję, pleiskanojantys nedideli, lopinėliai, tad jeigu vėl atsiras, turėsiu pagalbininką po ranka.  

2. HIMALAYA poras sutraukiantis prausiklis su mandarinais. Jis turėtų netik sutraukti, valyti poras, bet ir suteikti matinį efektą veidui. Esu naudojusi kitokį veido prausiklį, su nimbamedžių ekstraktu, tai buvo tikrai vertas dėmesio. Ir kaina nedidelė ir efektas puikus. Tad neabejoju, kad neblogas ir šis, tačiau  jį atidaviau naudoti draugei, kadangi veido prausiklio man greitu metu naujo neprireiks, tad nenorėjau tiesiog laikyti namuose, geriau tegul būna naudojamas :) Taip pat gavau ir  nulupamąją veido kaukę su migdolais ir agurkais. Ką ji turėtų padaryti? Išvalyti poras, nešvarumus, suminkštinti, pamaitinti veido odą, panaikinti negyvas veido odos ląsteles, odą palikti spindinčią ir t.t. Na nežinau, šią išbandžiau, bet labai WOW efekto nesulaukiau. Skauda kaukę nulupti, ir kad išvalytų poras nepasakyčiau. Oda tiesiog minkštesnė ir atrodo sveikesnė, šiek tiek spindinti. Dar gavau ir kitokią kaukę - nulupamąją, valomąją kaukę su nimbamedžiu ekstraktu. Ši skirta valyti veido odai, poroms, ir mažinti riebalų perteklių. Turėtų mažinti spuogų atsiradimą, lyginti odą. Na šios dar nebandžiau, tad ar kažką daro, bus matyti ateityje.





3. MAYBELLINE SUPER STAY MATTE INK lūpų dažai. Apie juos jau kalbėjau ČIA. Tiesiog jie man taip patiko, kad negalėjau nepakalbėti. Labai graži spalva (nr. 15 Lover) ir nerealus išsilaikymas, visiškai nesausina, o norint nuvalyti, reikia labai pasistengti. Puikūs! 



4. MAX FACTOR kosmetikos rinkinys. Tai tiesiog nerealu. Kažkaip dažniausiai laimiu veido ar kūno priežiūros priemones, tad tiek daug dekoratyvinės kosmetikos yra tiesiog WOW.  O kas slepiasi rinkinyje?
  • MAX FACTOR Lash Crown blakstienų tušas. Jau vien pakuotė yra kokia nereali! Tas auksinis dangtelis labai elegantiškas ir atrodo šiek tiek prabangiai, ypatingai. Apie patį tušą - tai jis ir ilgina ir tankina. Iš pradžių pamačius šepetėlį, abejojau ar jis patogus, ar gražiai padažys, nes tikrai, aplikatorius labai neįprastas. Tad tikrai nebūčiau jo nusipirkusi. Ir be reikalo. Nes tušas šiuo metu vienas mėgstamiausių, blakstienas labai gražiai padažo ir svarbiausia nesulipina, o atskiria kiekvieną blakstieną! REZULTATAS - ilgos, tankios, kaip vėduoklė blakstienos. Puikus!
  • MAX FACTOR Colour Elixir Honey Lacquer (nr.25). Vėl pakuotė - 10 balų! Labai graži, subtili. Šis lūpų lakas jau man antras, nes pirmąjį turiu jaus senokai, tik kitos spalvos. Kuo man jis patinka? Nes jis kaip lūpų balzamas (suteikia švelnumą lūpoms), kaip lūpų dažai (suteikia ryškią, intensyvią spalvą) ir lūpų blizgesys (suteikia gražų blizgesį ir spindesį). Spalva pasidengia labai tolygiai, ir nesausina lūpų. Bet ir nusivalgo ganėtinai greitai. Bet su jais lūpos atrodo tikrai įspūdingai!
  • MAX FACTOR Healthy Skin Harmony SPF20 makiažo pagrindas. Esu jau minėjusi anksčiau, kad visiškai nenaudoju jokių pudrų, bb kremų, pagrindų, nieko ant savo veido. Tad šis makiažo pagrindas iškeliavo pas sesę. Bet jos atsiliepimas labai geras (nors atrodo sunku nustebinti visažistę :D), pasidengia tolygiai, ant veido nepastebimas, odą drėkina ir suteikia šiek tiek matiškumo, gerai maskuoja. Be to, yra apsauga nuo saulės.
  • MAX FACTOR Brow Shaper antakių pieštukas. Šis irgi tiesiog super! Labai lengva suformuoti antakio išlinkimus, išlaikyti formą, ir antakius užpildyti spalva. O ir šepetėlis, esantis, kitame gale, yra labai patogus, iššukuoti plaukelius. Tikrai labai patinka ir mano pačios nuostabai, nes lyg šiol kreivokai žiūrėjau į pieštukus antakiams, ir rinkdavausi tik šešėlius. Tad esu labai nustebinta.
  • MAX FACTOR šešėlių paletė. Šia džiaugiuosi labai, nes savo šešėlių paletę, kurią naudojau sudaužiau ir išmečiau. Tad irgi pačiu laiku, atsirado ši. Spalvos puikios, stiprios pigmentacijos, matinės. Ir labai praktiškos, tokios, kokias ir pati būčiau pasirinkusi. Patinka!




5. Na ir paskutinis laimėjimas, tai AROMA GOLD kavos rinkinukas. Kas pasislėpė dėžėje? Tai dvi pakuotės kavos ir kalendorius. Kavos nebūna per daug, tiesa? :)

Štai tokie visi mano laimėjimai, pradžiuginę ir naudojami! O ar dažnai Jūs laimite konkursuose? Ką esate laimėję? Pasipasakokite! :)

JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą