2018 m. sausio 7 d., sekmadienis

Atsisveikinam su senaisiais metais. Pabaigti produktai. Gruodis



Sveikos mielosios! Su Naujais metais Jus, tegul šie būna žymiai geresni, gražesni, laimingesni. Kupini nuoširdaus juoko, nuotraukose įamžintų ypatingų akimirkų, šūsnio pačių mieliausių prisiminimų. Tos brangios akimirkos. Nepamirškime mylėti ne tik savo artimus, bet ir save. Nes Jūs esate ypatingos! Tikiuosi viską, kas buvo bloga paliksite senuose metuose, ir naujieji bus kupini tik džiaugsmo ir meilės. Idėjas paversti realybe, išlikti kūribingomis, nebijoti būti savimi, pildyti savo užsigulėjusius stalčiuje norų ir pažadų sąrašus...
Tikiuosi ir šiais metais draugausime ir šis tinklaraštis bus Jums ta trumpa pabėgimo akimirka, kai į šalį nustumiami visi darbai, ir skiriama minutė sau. Tik sau. Mergaitiškiems pašnekesiams, pabėgimams į virtuvę, kai po namus pasklinda malonus kepinių kvapas, kelionių įspūdžiams ir svarbiausioms gyvenimo  akimirkoms... Susitinkame čia? Nes čia Jūs visada laukiamos :)
Taigi, nors metai nauji, liko vienintelis darbas iš senųjų metų. Kaip ir supratote iš antraštės, pasikalbėsime apie gruodžio mėnesį pabaigtus produktus. Kurių iš ties daug. Tad pasitaisykite puodelį kvapnios arbatos, ir pasikalbėkime :)


BIODERMA Sebium H2O valomasis micelinis vanduo, 100 ml. Šis yra skirtas riebios, mišrios odos priežiūrai. Mano riebi T zona, tad kartais panaudoju Sebium linijos micelinį, tačiau jis nelabai patinka mano labai sausai skruostų odai, tad stengiuosi naudoti tik riebioms zonoms. Šiaip jis puikiai nuvalo makiažą, tačiau šiek tiek dirgina akis. Tad dažniau naudoju visam veidui tinkantį Sensibio H2O micelinį vandenį (rožinis buteliukas). Kaina apie 5 eur.

L'occitane En Provence, drėkinamasis taukmedžių veido kremas, 8 ml. Tai ne pirma sunaudota šio kremo pakuotė, ji  maža, tad dažnai būna Loccitane salonuose kartu su kokiu nors kitu produktu ar rinkinyje. Puikus būdas išmėginti produktą. Kremas pakankamai lengvos tekstūros, greitai įsigeria, oda jaučiasi sudrėkinta, labai maloni. Vienintelis man nepatinkantis dalykas yra kvapas. Jis nors ir malonus, yra labai intensyvus. Ko nelabai mėgstu ant savo veido odos. Na ir dar nelabai mėgstu kremus, į kuriuos tenka kištis pirštus, man tai atrodo nehigieniška, nes visi nešvarumai patenka į priemonę. Tai tiek. Kaina (50 ml.) 28 eur.

L'occitane En Provence Neroli&Orchidee lūpų balzamas - blizgis. Šios firmos lūpų balzamai man irgi patinka, nes labai malonaus kvapo ir tekstūros. Šis dar ir suteikia labai švelnią, natūralią spalvą. Lūpos atrodo sveikai. O kvapas! Šios linijos produktai kvepia prabangiai, o pakuotės skoningos. Tad labai mielos nešiotis rankinėje. Tikrai puikus, lūpos minkštos, sudrėkintos. Aišku, žiemai jis yra per silpnas, bet šiltiesiems sezonams, labai geras pasirinkimas. Kadangi niekas nėra tobulas, tai ir šis balzamas turi minusą -  aplikatorių. Jis plastmasinis ir produktą išspaudžia pro skylutę. Kaina apie 8 eur.


BIODERMA Atoderm intensyviai maitinantis dušo aliejus, 200 ml. Šis yra tiesiog wow. Iš tiesų maudantis naudoti dušo aliejų yra žymiai maloniau nei įprastą dušo želė. Ir kai pirmą kartą išbandžiau dušo aliejų, jį įsimylėjau (pirmasis buvo Loccitane migdolų dušo aliejus, bet jis brangokas, tad BIODERMA puikus ir savo kaina). Tad pamačiusi, kad Bioderma siūlo panašų produktą, iš karto jį įsigyjau, ir nei minutės nepasigailėjau. Kvapas labai švelnus ir malonus, net šiek tiek atpalaiduojantis. Pats aliejus susilietęs su vandeniu tampa šiek tiek kreminis, švelniai prausia odą, jos nesausindamas. O priešingai, oda po maudynių tokia švelni ir maloni liesti, pamaitinta, kad kartais tikrai net nepatepdavau savo labai sausos odos, kūno kremu. Labai rekomenduoju visoms sausaodėms, nesigailėsit :) Žinot tą jausmą, kai nusimaudžius šiek tiek tempia odą? Na tai su šiuo aliejumi pamiršite ką tai reiškia. Be to, labai taupiai naudojasi, tad pakanka ilgam. Puikus ir tikrai kartosiu ir naudosiu toliau, kai pasibaigs visos turimos prausimosi priemonės. Kaina apie 8 eur.

COLLISTAR maitinamasis pistacijų aliejus kūnui, 20 ml. NEREALUS. Pats tas išsausėjusiai odai palepinti ir atgaivinti. Aliejus labai greitai įsigeria į odą, nelieka jokio riebumo jausmo, oda tokia švelni švelni, jokio išsausėjimo ir tas efektas išlieka ilgai. Ir kvapas malonus, tik stiprokas, bet neerzinantis. Kai nusimaudydavau prieš einant miegoti ir išsitepdavau kūną aliejumi, visi patalai kvepėdavo būtent aliejumi. Nors turėjau mažą kiekį, man jo ilgai pakako, nes labai taupiai naudojasi. Tik kaina kandžiojasi - 150 ml. apie 38 eur. Tad pabandysiu paieškoti panašaus produkto už prieinamesnę kainą.


RASA By Agnė Kuzmickaitė, rankų kremas, 30 ml. Apie jį jau buvau kalbėjusi kažkada anksčiau. Kaip ir tada, taip ir dabar - man jis nepatiko. Be to, kad nuostabiai graži pakuotė, jis niekuo neypatingas. Rankų odos nedrėkina, po keleto minučių jau vėl jaučiamas sausumo pojūtis ir kremu teptis reikia vėl. Tad sausai odai nerekomenduočiau. Jis nuostabus, kaip kosmetinio stalelio puošmena, tačiau pagalbininko sausai odai nesirinkčiau.  Kaina apie 3 eur.

L'OCCITANE En Provence vyšnių žiedų rankų kremas, 10 ml. Vienas mėgstamiausių kvapų iš Loccitane. Ah, nerealus. Pauostai ir iš karto vasara. Pats kremas neriebus, lengvas. Įsigeria akimirksniu, ir rankų odą paverčia švelnia. Labai geras. O kvapas ilgai išlieka ant rankų. Nuostabu! Kaina apie 3 eur.

L'OCCITANE En Provence levandų dezinfekatorius rankoms, 30 ml. O štai šis man nepatiko, pats levandų kvapas, labai aštrus ir nemalonus. Kaip dezinfekatorius savo darbą atlieka, rankos jaučiasi švarios. Bet nepirkčiau dėl nemalonaus kvapo. Kaina apie 6 eur.

HIMALAYA HERBALS kremas pėdoms, 15 ml. Skirtas šiurkščiai pėdų odai, tačiau nieko jis man neminkštino ir kažkokio rezultato nesimatė. Tad nepirkčiau. Geresnį rezultatą matau pėdas patepus paprastu kūno kremu ar sviestu.


MAYBELLINE The Blushed Nudes akių šešėlių paletė. Na kokia ji man buvo graži, spalvos, pakuotė... Bet nežinau ar maniškė buvo brokuota, sutrenkta dar parduotuvėje ar jos visos tokios, tačiau man pusė spalvų, net niekur nenumetus tiesiog karts nuo karto išbyrėdavo. Aš jas vėl sudėdavau, su spiritu, kuriam laikui. Na ir tada išbyrėdavo kita spalva. kažkoks užburtas ratas, o patys šešėliai - nesusipratimas. Spalvos nuostabios, pigmentacija, hm, nebloga, jei naudoji šešėlių pagrindą. Šiek tiek byra dažantis, tad vėl šioks toks minusas. Iš visų spalvų pilnai sunaudojau tik dvi, visos kitos kurių nėra - išbyrėjusios, jos jau buvo taisytos. Tad, kadangi baigėsi naudojamos, mėgstamiausios spalvos, nebematau prasmės laikyti šią paletę, nes ji atrodo tikrai apgailėtinai.  Kaina apie 14 eur.


CATRICE Glam&Doll blakstienų tušas. Kai pirkau atrodė, kad bus patogus, silikoninis šepetėlis, o dar pakuotė tokia rausva, graži. Bet. Jis prastokas. Dienos eigoje pradeda byrėti, blakstienų gražiai nepadažo, reikia kelis kartus tepti. Na neaptiko. Kaina apie 4 eur.

CATRICE  Luxury Lashes blakstienų tušas. Šis turi klasikinio tipo šepetėlį su šereliais. Bet jis taip pat nedengė blakstienų gražiai ir buvo linkęs nutrupėti. Tad ir šis man nelabai. Daugiau sakiau visai tokių pigių tušų nepirksiu, liksiu ištikima niekada nenuviliantiems L'oreal tušams. Kaina apie 3 eur.



CATRICE Liquid Comouflage maskuoklis. Mano pats mėgstamiausias maskuoklis, puikus, stiprus maskavimas, lengvai paskirstomas. Tik jis linkęs patamsėti užtepus. Tad sunkiau išsirinkti tinkamą atspalvį. Bet kaip bebūtų, jis tikrai Nr.1 iš visų bandytų maskavimo priemonių. O ir kaina žema, apie 4 eur.

Makiažo kempinėlė. Na nėra ką čia apie ją rašyti, tiesiog, su ja padengdavau maskuoklį, patogi, minkšta, ir jau baisi nuo susidėvėjimo. Tad keliauja į šiukšlių dėžę.

Taigi tiek. Kai ateina nauji metai, man visada ateina didelis noras padaryti tvarką, ypač spintoje ir kosmetinėje. Tad kurią dieną teks šį darbą padaryti  ir atsisveikinti su dalykais, kurie užsigulėję, seni, nebenaudojami. Tokia netvarka man kelia neigiamas emocijas, tad riekia jų atsikratyti. Tegul viskas būna tik gražu ir naudojama :)
Iki kitų susitikimų!

JUSTINA


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą