2019 m. rugsėjo 19 d., ketvirtadienis

Rugsėjo Lookfantastic grožio dėžutė (+ Rugpjūčio ir Gegužės mėnesių dėžučių apžvalga)



Būna, kad ateina man toks laikas, kai labai norisi kažkuo save palepinti. Šį kartą tam norui atėjus,  ilgai galvojau, galvojau ir sugalvojau, kad norisi kažko, kas nustebintų. Taip pradėjau žiūrinėti grožio dėžutes. Labiausiai akys krypo į Lookfantastic.com dėžutę, nes ji viliojo labai gera sudėtimi, tad ir užsisakiau būtent ją. Dėžutė, kurią parodysiu - rugsėjo mėnesio ir man jau antroji (pirmąją trumpai parodysiu apačioje), šią rodau dėl paprastos priežasties - ją dar galite užsisakyti.
Kuo žavi dėžutės iš Anglijos, tai, kad galiu išbandyti naujus prekės ženklus, kurių Lietuvoje net nėra prekyboje.
Rugsėjo dėžutė yra šventinė, nes švenčiamas penktasis gimtadienis ir dėžutės dizainas teminis. Ją  būtinai pasiliksiu, bus susidėti smulkiems daikteliams, kurių pas mane visada daug.
Tad kas gi, šioje, puošnioje dėžutėje? :)


Visos Lookfantastic dėžutės atkeliauja su nauju žurnalo Elle numeriu. Juos pavartyti ir paskaityti įdomu, tad miela smulkmena prie dėžutės. Pati dėžutė ir viduje man labai mielai atrodo, viršų puošia vis kitoks užrašas. Tikra dovana sau.

Visada dėžutėje yra knygutė su aprašymais produktų, kurie yra viduje, nurodytas ir panaudojimo būdas ir kaina. Labai patogu, nebereikia informacijos apie produktą ieškoti atskirai.


Dėžutėje radau PIXI By Petra lūpų blizgį, kuris šaldo ir putlina lūpas. Labai skaniai kvepia mėta, malonus ant lūpų. Pradžioje nusivyliau pamačiusi žėrutį viduje, bet ant lūpų atrodo gražiai. Tai pirmasis Pixi produktas mano namuose! (kaina 12 svarų).

Taip pat, nudžiugau radusi CAUDALIE  paakių kremą. Labai daili pakuotė (kaina 16 svarų).

Radau ir produktą, kurį, panašaus tipo, būčiau neužilgo pirkusi pati  -  tai SLEEK antakių pieštukas. Pabandžiau spalvą - tobula ir maloniai piešia (kaina apie 7 svarus).


Vienas produktas skirtas veido priežiūrai, man nežinomos firmos -  OSKIA London veido prausiklis (kaina 14 svarų). 

Taip pat, radau MOLTON BROWN dušo želė. Nerealaus kvapo! (kaina 10 svarų).

Ir paskutinis produktas  - vonios bomba. Šia teks pasidžiaugti Gabrielei, kadangi vonios nebeturėsiu ir produktas liks nepanaudotas. Šiaip, iš anksto prieš pirkdama nusiteikiau tam, kad visada, ko gero bus produktas, kurio nepanaudosiu, bet jeigu tik vienas -  ne jokia bėda (kaina 5 svarai).

Štai tokia rugsėjo mėnesio dėžutės sudėtis. Pavertus eurais, už ją sumokėjau 15,50 Eur.  Paskaičiavus produktų vertę, tikrai ji yra žymiai didesnė -  suskaičiavus pagal pateiktas kainas, dėžutės vertė virš 70 eur. Tad manau, kartais pasilepinti verta!


O dabar, trumpai pažvelkite į rugpjūčio mėnesio dėžutę:



LUXIE šepetėlis, šviesą atspindinčiai priemonei (kaina 26 svarai). Ir ,,hailaiterių" paletė iš BELLAPERRE. Spalvos nuostabios, sesė patarė naudoti ir kaip šešėlius, manau, šiuo patarimu tikrai pasinaudosiu (kaina 30 svarų)!


Produktas, kurio, ko gero nepanaudosiu - VITA LIBERATA Beauty Blur. Kremas su spalva, suteikia tarsi įdegį. Tokio tipo produktų nenaudoju, tad šis ieškos naujų šeimininkų (kaina 12 svarų).
Taip pat, dėžutėje radau NATURA lakštinę veido kaukę (kaina 5 svarai).


Produktas, kurio man labai reikėjo ir būčiau pati pirkusi -  tai kūno losjonas iš RITUALS. Jau išbandžiau, kol kas labai patinka (kaina 7 svarai).
Ir vienas nuvylęs produktas, tai DOUCCE lūpų lakas. Graži spalva, gražiai dengia, bet labai sausina lūpas (kaina 12 svarų).


Ir kas man labai patiko, tai, kad perkant 6 mėnesių prenumeratą dėžutei, gavau dovanų. Ir ne bet kokių, o dar vieną grožio dėžutę! Ši yra gegužės mėnesio, bet sudėtimi tai netgi labiau patiko, nei naujoji, rugsėjo mėnesio dėžutė.


Viduje POLAAR veido kremas. Šį naudoju dabar, nerealiai patinka (kaina 18 svarų), taip pat, radau ir veido serumą iš AVANT, kaina beprotiška (90 svarų!!!). 
Atradau ir dabar kasdien naudojamą produktą, tai lūpų pieštuką iš MELLOW, spalva ideali, tokią būčiau išsirinkusi ir pati (kaina 10 svarų).





Labai laiku gavau ir plaukų kaukę iš WELLA, nes maniškės kaip tik baigėsi (kaina 3 svarai). 
Taip pat, radau ir paakių kaukę iš SKIN CHEMISTS (kaina 7 svarai). 
Na ir vėl gi, vienas produktas, kurio nepanaudosiu, tai  MINETAN savaiminio įdegio kremas. Tokio tipo produktų nenaudoju, tad, ko gero, šis ieškos naujų namų (kaina 6 svarai).

Ar nesuviliojau užsisakyti dėžutės ir sau? Nors gavau dar tik antrą savo dėžutę, esu labai patenkinta, visada būna kažkas, ko reikia ar pirkčiau pati. Perkant prenumeratą ilgesniam laikotarpiui, kaina tikrai nekanda ir pagal produktų vertę tikrai atsiperka. Dėžutės man patinka tuo, kad jos yra įvairios, čia galima rasti priemonių viskam - veidui, kūnui ir dekoratyvinės kosmetikos. Ar verta pirkti? Tvirtas TAIP!
O aš jau su nekantrumu laukių spalio mėnesio dėžutės.


O jūs gal taip pat turite Lookfantastic dėžutes? Ar patinka? Papasakokite komentaruose :)


JUSTINA



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą