2019 m. rugsėjo 12 d., ketvirtadienis

Mano naujas rudens kvapas

O kartais pagalvojote, kokia žmogui svarbi yra uoslė? Kiek daug mes galime pajusti užuosdami! Atpažinti daugybę dalykų, kaip, kad maisto kvapai... Juk uoslė mums gali pasakyti ar produktas šviežias, o gal jau reikėtų jį mesti? Uoslė mus gali apsaugoti ir nuo pavojingų medžiagų, kurias netyčia galime įkvėpti. Uoslė mums daug ką gali pasakyti apie kitą žmogų, jo gyvenimo būdą, taip pat kvapas taip gali susirišti su žmogumi, kad kur nors užuodus tą patį kvapą, pagalvotume apie tą žmogų ar akimirką. Niekas nepaneigs, kad vienas iš geriausių kvapų yra paprasčiausias švaros kvapas, puikiai jį atpažįstame, kai kas nors išeina iš dušo. Dar visų mylimas - grynas oro gurkšnis. Puikiai jį žinome, kai užsisėdime namie arba mums palieka taip negera, kad bėgame ieškoti gryno oro, nes taip gera juo kvėpuoti! Kitiems patinka kvapas po smarkaus lietaus, kitiems - pačio vandens, dar kiti mėgsta dirbtinius ir sintetinius kvapus arba savo mylimo šuns kvapą. O kur dar gėlės ir medžiai ar net benzinas, juk būna ir tokių asmenų, kuriems garažo kvapas pats mylimiausias. Taip, kad uoslė mums labai daug ką duoda gyvenime, tik kartais tą pamirštame. Ir dar vienas svarbus aspektas, mūsų vizitinė kortelė, tai - kvepalai. Ir prisipažinsiu, man tai tapo visiška priklausomybe. 

Žinoma, dar nesu tiek išprotėjusi kvepalų maniakė, kad turėčiau kelis šimtus buteliukų. Manau, tai yra tiesiog beprasmiška, nes neįmanoma visų sunaudoti laiku, o ir suspėti visais išsikvėpinti. Man pilnai užtenka iki dešimt buteliukų ir tai, mano manymu, jau yra per daug... O šiuo metu turiu net 15 skirtingų kvapų! Žinoma, tarp jų yra nemažai miniatiūrų, po kelis ml. Bet kaip sunku toms moterims! Ypač atsispirti naujienoms! O jei dar vieni pasibaigia, vietoj jų jau norisi kažko naujo! Bėda ta, kad dekreto metu, visai beveik nebeišeinu iš namų, taip, kad kvepalai naudojasi labai taupiai. 

Ir visgi, rugpjūtį buvo mano gimtadienis, o kaip gi gimtadienis be dovanų? Ir viena iš tų dovanų ir buvo kvepalai, kurių jau senokai norėjau ir seilę varvinau, bet negi pirksi be progos? Taigi, mano mažytė kolekcija pasipildė dar vienais kvepalais - Hugo Boss ,,The Scent Intense", EDP, 30 ml. Nemeluosiu, įsinorėjau vos pamačiusi jų reklamą. Kai pauosčiau realybėje, įsinorėjau dar labiau! Bet žinoma, uosčiau originalius ,,The Scent", o ,,The Scent Intense" uosčiusi nebuvau, tad, kai vyras leido išsirinkti norimus kvepalus, labai daug domėjausi ir žiūrėjau filmukus Youtube, kuo šie kvapai skiriasi, kadangi galimybės realiai pauostyti ir palyginti neturėjau. Tačiau užsienietės daug labiau gyrė Intense kvapą, nes jis daug stipresnis, ilgiau išlieka ir turi daugiau tokio saldumo. Ne veltui jų pavadinimas ,,Intense". Taigi, pasirinkusi šiuos tikrai pataikiau! Nerealus kvapas!

Kvepalų natos: pati stipriausia - saldusis persikas. Taip pat, kvapą lydi rytietiškas kvepenių esencijos aromatas, tamsiai skrudintų kakavos pupelių kvapas ir vanilė. Taigi, galite įsivaizduoti, jog kvepalai priskiriami prie saldžiųjų. Ir sakoma, kad jie veikia, kaip afrodiziakas. Pats kvapas išlieka iki keturių valandų, po to jaučiu juos labai labai silpnai. Kas uostė iš pažįstamų, tai kvapas tikrai patiko! 

Išskirtinis ir buteliuko dizainas: storas stiklas, kuriame įspaustas kvepalų pavadinimas, taip pat buteliuko dizainą pabrėžiantis auksinis dangtelis. Buteliukas labai patogus paimti į rankas ir tikrai stilingas. Dar vienas labai patinkantis dalykas, kad purškiant kvepalus, srovė pasiskirsto į visas puses ir nusėda kaip dulksna. Taip galima iškvėpinti didesnį kūno plotą. 

Nežinau kaip jums, bet rudenį man norisi saldumo, o saldūs kvepalai, mano vizijoje, labai tinka prie storo megztuko ar palto. Tad duokime kelią nukloti rudeniniams lapams, o vėjas lai neša mūsų saldžius aromatus! O kokius kvepalus Jūs renkatės rudenį? O gal neskirstote jų pagal sezonus ir draugaujate visus metus su sau patinkančiu kvapu?


Gabrielė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą