2019 m. spalio 4 d., penktadienis

Ką sunaudojau per Rugsėjį?

Rodos, prabėgo visa amžinybė, kada rašiau į tinklaraštį. Bet, geros naujienos, kad mūsų namuose jau apsigyveno mažylis! Ir nors vis dar bandome įsivažiuoti į ritmą, pamažu paruošiau jums pabaigtų produktų įrašą. Juk taip pasiilgau rašymo! O savaitė praleista ligoninėje man tik paliudijo, koks stiprus yra tas namų ilgesys... Ir nors kosmetika yra viena iš mano aistrų, nežinau, kaip seksis toliau su ja draugauti. Į pasaulį atėjęs mažylis dabar mano numeris vienas, diena maišosi su naktimi, o kartais net nėra laiko normaliai nusiprausti. Bet juk pradžia visada būna sunki, tiesa? Tad pažiūrėkime, ką sunaudojau per rugsėjo mėnesį...






1. Bioderma putojantis gelis - prausiklis riebiai, mišriai odai, 200 ml. Tai mano pati mėgstamiausia veido prausimosi priemonė! Tas kvapas... Tiesiog šis prausiklis man tobulas! Jis nuramina veido odą, puikiai ją nuprausia pašalindamas visus nešvarumus, šiek tiek užputoja, tad puikiai nuvalo ir makiažo likučius. Mano veido oda tiesiog atsigauna, naudojant šį prausiklį. O kadangi dabar jo nebenaudoju, ant veido atsirado nemažai spuogelių. (Kaina su akcija 10,42 eur. rasite vaistinėse).

2. Bioderma sebium pore refiner veido kremas, 30 ml. Norėjosi pakeisti ilgai naudotą mat control kremą kažkuo kitu, tad pabandžiau pore refiner veido kremą. Nors rašo, kad geriausia jį naudoti T zonai, tepiau šiuo kremu visą veidą. Ir tikrai, jis man patiko, labai lengvos konsistencijos, labai lengvai įsigeria. Toms, kas mėgsta lengvus produktus ant odos, šis kremas kaip tik. Įdomiausia, kad kai galvojau, kad kremas baigėsi, vis pavykdavo jo išspausti tiek, kad užteko dar savaitei. (Kaina su akcija 8,98 eur. rasite vaistinėse).



3. Biotherm blue therapy revitalize day (dieninio kremo) mėginys, 1 ml. Naujiena iš Biotherm - veido kremas, kuris praturtintas atkuriamaisiais gintariniais dumbliais ir stiprinamuoju kalciu. Šis kremas, kaip teigia gamintojas, lėtina senėjimą bei stipriną odą. Kremo sudėtyje yra itin maži rausvi perliukai, kurie suteikia spindesį. Tačiau pasitepus šiuo kremu, spindesio man pasirodė per daug, kadangi veidas tapdavo gan lipnus, lyg išteptas aliejumi. O maži perliukai netgi suteikdavo veidui šiek tiek spalvos, kas galbūt man ir nelabai patiko. Tad pilno produkto nenorėčiau. Be to, Biotherm produktai labai brangūs, šio kremo be 50 eur. nelabai nupirksi.

4. Paese veido serumas su hialiuronu, 30 ml. Tai pirmas mano bandytas Paese produktas, kuris paliko labai didelį įspūdį. Serumas puikus! Veidas akimirksniu tapdavo šiek tiek patemptas, atsigavęs, oda palikdavo daug gyvesnė, jaunesnė. Apie šį produktą plačiau rašiau čia. Taigi, šis serumas tikrai labai patiko. Kaina 9,99 eur. (pirkau pigu.lt)



5. Jimmy Choo ,,Flash" kvepalų miniatiūra EDP, 4,5 ml. Vieninteliai kvepalai, iš visų, kuriuos esu uosčiusi ar turėjusi, kvepėjo taip neapsakomai ilgai! Jei pasikvėpindavau devintą ryto, tai devintą vakaro jie vis dar laikydavosi ant odos ir kvepėdavo taip, lyg ką tik būčiau jais apipurkšta. Wow! Atsimenu, kad ir Justina šiuos kvepalus turėjo ir kai ją vieną kartą sutikau, ji taip stipriai ir skaniai kvepėjo, o pasirodo, čia taip pat šie kvepalai. Taigi, tikra bomba. Bet, kas įdomiausia, kad bestovint ant mano spintelės, įskilo pats kamštelis ir net nežinau kaip, gal pats? Ir tada pats stiklas tiesiog pradėjo trupėti, vos palietus kamštuką. Keista... Kokia čia chemija? Taigi, dar labai smagus ir gražus šių kvepalų buteliukas. (Pirkau pigu.lt kainavo gal 3 ar 4 eur.) Ar norėčiau pilno produkto? Gal... Bet šiuo metu noriu naudoti tai, ką turiu.

6. Levandų hidrolatas, 100 ml. Šis buvo mano karštos vasaros išsigelbėjimas. Jei tik karšta - pasipurkšdavau, iškart atgaivindavo odą, jei jaučiau, kad veidą tempia ar oda per daug išsausėjusi, taip pat pasipurkšdavau. Puikus produktas atsigaivinimui. Tik jį galite rasti tik Biržuose, Levandų ūkyje arba dar kokioje mugėje. Beje tai rankų darbo gaminys. Kaina 6 eur. 



7. Collistar blakstienų tušas (mascara infinito), kelioninis dydis. Pats tušas, gana neblogas. Patiko įvairus šepetėlis, kurio šereliai tai trumpesni, tai ilgesni. Taip gražiau padengiamos blakstienos. Taip pat, patogus dydis, bet jau pakuotė - tragedija! Tas auksas nusilupinėja, ant tušo priklijuota kažkokių lipdukų su bar kodais, dar kažkoks lenkiškas lipdukas, kurių nuplėšti neįmanoma. Žodžiu, pakuotė viską gadina ir padaro priemonę pigia. Nors pats tušas kainavo apie 5 eur. (pigu.lt) bet tikrai nevertas savo kainos.

8. Ecodenta balinamoji dantų pasta su bergamotės, citrinos eteriniais aliejais ir Kalident, 100 ml. Stengiuosi išbandyti visas Ecodenta dantų pastas, nes jos mano mėgstamiausios, bet ši... buvo visiškai prasta. Iš visų bandytų - ši, didžiausias nusivylimas. Kaip sakoma, turėtų nuvalyti apnašas, pabalinti dantukus, tačiau visiškai jokio efekto, skonis prastas. Ir išvis, toks jausmas, kad dantys neišvalyti... Teks grįžti prie visų kitų, bet šios tikrai nebepirksiu. Kaina apie 3 eur. (pirkau pigu.lt.)



9. Balance audinių minkštiklis su medvilnės ekstraktu, 1,5 l. Vis norisi, kad drabužiai nekvepėtų chemija ir neriestų nosies, tad norisi kuo natūralesnių produktų. Šis skalbinių minkštiklis - puikus. Labai patiko. 

10. Ausų krapštukai, 200 vnt. Taip pat sunaudojome ausų krapštukus... 

11. Tork sausos veido servetėlės, 100 vnt. Šios servetelės buvo gimdyvės krepšelyje, kai pirkau. Tad labai gerai susinaudojo kūdikėlio veidukui apšluostyti. Labai švelnios ir malonios, neplyšta. Jei tik rasiu, būtinai pirksiu dar!

Tai tiek tų sunaudotų produktų per Rugsėjo mėnesį. Pastebėjau, kad vidutiniškai per mėnesį sunaudoju apie 10 produktų. O ar jūs skaičiavote, kiek sunaudojate per mėnesį įvairios kosmetikos ir ne tik? 

Gabrielė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą