2019 m. rugsėjo 6 d., penktadienis

Pabaigti produktai. Rugpjūtis


Sveikos gražuolės! Sveikinuosi jau rudenį, nors man dar šiek tiek vasara. Ir oras už lango tai patvirtina. Labai graži rudens pradžia, girdėjau visas rugsėjis bus toks. Argi ne džiugu? Tad suknelių iš spintos dar nepaslepiu, dar neužleidžiu vietos storiems megztiniams. Dar reikia pasimėgauti paskutiniais šiltais saulės spinduliais. O su rudens pradžia, tenka pakalbėti apie paskutinius vasaros pabaigtus produktus. Šie įrašai man patinka, pamatau ką sunaudoju ir kiek sunaudoju. O didžiausias pliusas tas, kad įpratau pilnai išnaudoti vieną priemonę ir tik tada prasukti naująją. Anksčiau būdavo, kad vienu metu naudodavau du šampūnus, dvi dušo želes ir t.t. Dabar, kol nepasiektas dugnas, jokia kita priemonė vonioje ar ant kosmetinio stalelio neapsigyvena. Ir tas man labai patinka!

GUESS Girl kvepalai, 30 ml. Ah, kaip aš juos mylėjau! Toks švelnus, gaiviai salstelėjęs, ypač vasariškas kvapas. Jaučiasi vaisiai ir gėlytės. Aromatas labai ilgai išlikdavo ant rūbų, kas man patiko. Šių kvepalų labai pasiilgsiu ir ko gero, dar prie jų sugrįšiu (Pigu.lt, apie 18 eur.).

DOUGLAS antakių gelis. Šis pradžioje labai nepatiko, dėl nepatogaus naudojimo. Priemonė į plastikinį šepetėlį įsiskverbia pasukus ratuką apačioje, taip ant šepetėlio atsiranda tokie gelio lašeliai. Dėl to, buvo sudėtinga nesusitepti antakių plėmais. Bet kai įpratau, išmokau  naudotis, priemonė net labai pradėjo patikti. Ir šepetėlis galiausiai pasirodė patogus. Tad tokie dviprasmiški jausmai su šiuo. Bet visgi, priemonės daugiau nekartočiau, nors nesigailiu ir įsigijusi (Douglas, išpardavime kainavo apie 3 eur.).

L'OCCITANE migdolų rankų kremas, 10 ml. Labai skaniai kvepia, riebokas, tačiau lengvai įsigeria į odą, nepalikdamas taukuotų rankų. Odą suminkština, rankos tampa švelnios ir kvapnios. Patinka! (salonuose, kaina 3 eur.).


L'OCCITANE veido kaukė Aqua Reotier, 6 ml. Kaukė labai labai patiko, tikrai drėkina veido odą ir stipriai. Jeigu įdomu, plačiau apie kaukę pasakoju ČIA (L'occitane salonuose, kaina 4.5 eur.).


BIODERMA Sebium Mat Control, 30 ml. Matizuojantis veido kremas, taip pat nuolatinis svečias tuštučiuose. Ar vis dar reikia pasakoti apie ji? Jis TOBULAS ir matinę odą išlaiko visą dieną (vaistinėse, kaina apie 10 eur.).

BIODERMA Pore Refiner, 15 ml. Išbandžiau pirmą kartą šį, poras mažinantį, kremuką. Nežinau, nelabai pastebėjau, kad tos mano poros būtų susitraukusios. Tad nepirkčiau tam tikslui (vaistinėse, kaina apie 10 eur.).



BIODERMA Sensibio H2O micelinis vanduo, 250 ml. Nuolatinis tuštutis, mėgstamiausias ir geriausias valomasis vanduo. Nedirgina odos, akių, neturi kvapo. Veido odą nuvalo nepriekaištingai. Tobulas. Kas jau skaitote mane visus tuos metus, tai tikrai žinote (vaistinėse, apie 12 eur.).

HIMALAYA veido prausiklis, 150 ml. Anksčiau naudodavau šį prausiklį ir man labai patikdavo. Dabar, man po jo atsirasdavo odos tempimo jausmas. Tad nežinau, gal pasikeitė sudėtis? Na, bet dėl šios priežasties daugiau nepirksiu (kaina apie 4 eur.).


KEUNE plaukų šampūnas, 300 ml. Nepaliko kažkokio wow ispūdžio, antrą kartą nepirkčiau, manau, nelabai vertas savo kainos. Tiesiog įprastas, skaniai kvepiantis šampūnas (apie 11 eur.).

MACADAMIA kondicionuojanti dulksna plaukams, 100 ml. Šią naudoju antrą ar trečią kartą, man ji patinka, palengvina šukavimą, skaniai kvepia, plaukai blizgūs. Savo darbą atlieka puikiai. (Cascada, kaina apie 10 eur.).

Štai tokie rugpjūčio tuštučiai, o dabar džiaugiuosi galėdama įsileisti naujus produktus ir juos išbandyti.


JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą