2019 m. rugsėjo 1 d., sekmadienis

L'occitane En Provence veido kaukė - AQUA REOTIER

Vasara ir saulė man yra negailestinga. Kažkodėl išsausėju kaip Sachara, todėl nuolatos turiu naudoti visus įmanomus drėkiklius veidui, kūnui ir plaukams. Laimei, nutiko taip, kad būtent dėl sausėjančios veido odos, atradau šių metų favoritą iš L'occitane - drėkinančią veido kaukę.
Labai mėgtu šio gamintojo produktus, tad pamačiusi, kad atsirado prekyboje veido kaukės apsidžiaugiau lyg mažas vaikas ir žinojau - privalau išbandyti.
Todėl šiandieną noriu paplepėti ir apžvelgti L'occitane veido kaukę Aqua Reotier, apie kurią dabar galiu drąsiai sakyti - tai pirmoji tokia veiksminga ir taip labai patikusi kaukė. 



PRODUKTO PRIVALUMAI
  • Labai lengva, neriebi kaukės tekstūra, atrodo, kad net gaivina, vėsina. Patiko per karščius;
  • Tiko visoms veido zonoms - tiek riebioms, tiek sausoms;
  • Taupiai naudojasi;
  • Nuo kaukės neberdavo probleminių veido vietų, kas ypač dažnai nutinka su kitomis kaukėmis;
  • MATOMAS REALUS KAUKĖS POVEIKIS

PRODUKTO TRŪKUMAI
  • Malonus, bet labai intensyvus, stiprus kvapas. Man per stiprus;
  • Nepatogi pakuotė. Kad ir kaip gražiai supakuota, nepatogu naudoti priemones, į kurias tenka sumerkti pirštus. Tūbelė būtų kur kas patogiau;
  • Kiek aukšta kaina, tokio kiekio produktui (6 ml./4.5 eur.).

POVEIKIS ODAI

Nors ir nedidelis kiekis, kaukę naudojau ilgai - užteko 5 ar 6 kartams. Naudojau vieną kartą ryte, būdama Italijoje, per daug įdegus veidą, nes kažkodėl jis pradėjo sausėti (gal dar nuo pasikeitusio vandens?) ir mano nuostabai, palaikius kaukę ant odos, ją taip atgaivino, sudrėkino, net pradingo tempimo jausmas ir nebegrįžo!

O likusius kartus naudojau kaip naktinę kaukę -  užtepdavau ir eidavau miegoti. Rezultatas tiesiog nepaprastas. Ryte nuplovus veidą, oda tapdavo tokia švelni, skaisti, net nežinau kaip taip gali būti, bet net vizualiai matosi, kad oda sudrėkinta, gražesnės spalvos. Ir švelnut švelnutėlė. Naudojau į savaitę po kartą ir tuo laikotarpiu nei karto negalėjau skųstis veido odos tempimu, sausėjančiais odos lopinėliais ar pleiskanojimu. Kitą kartą įsigijus naudosiu būtinai kaip naktinę kaukę, nes man taip matomas pats geriausias rezultatas. 
Dešimt balų L'occitane!



O jūs, mielosios, ar bandėte šią kaukę? Kokie jūsų atsiliepimai? :)


JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą