2019 m. sausio 1 d., antradienis

Kokius produktus pabaigiau per gruodį + advento kalendorius? REKORDAS!

Mielos merginos! Su naujaisiais metais! Turbūt jau daug palinkėjimų susilaukėte? Mes taip pat norime palinkėti Jums, kad šie metai būtų ypatingi, atneštų daug gražių dalykų Jums ir Jūsų šeimoms, o svarbiausia būkite sveiki! O dabar, reikia atsisveikinti su sunaudotais produktais, kurių prikroviau pilną maišą. Atrodo, ir tas ir anas baigėsi, kasdien vos ne po pakuotę. Tikrai, tiek produktų jau seniai nebuvau sunaudojusi. Gal, kad metai baigėsi, tai ir išėjo prasivalyti, kadangi net neabejojau, kad tikrai Kalėdoms gausiu dovanų kosmetikos. O kadangi teko net pakeliauti, sunaudojau ir kelioninio dydžio produktų. Tad, pasiruoškite, pasidarykite kavos arba arbatos bei pažiūrėkite, ką sunaudojau per gruodžio mėnesį.



1. Areon namų kvepalai, vanilės skonio, 85 ml. Tai yra kol kas, man pats geriausias namų kvapų ženklas. Žinoma, žiūrint kainos ir kokybės santykį. Dar nebandžiau ypatingai brangių namų kvepalų, bet kiek teko bandyti iš lengvai prieinamų, tai šitie man patys pačiausi! Nuo jų tikrai kvepia visi namai ir kvepia neblogai, prabangiai. Pats vanilės kvapas, gal šiek tiek man buvo per saldus, kitą kartą jo nebesirinkčiau, bet atėjus į kambarį, kuriame yra padėtas šis buteliukas, tikrai galima pajausti lengvą aromatą. Šiuos neprisimenu, kur gavau, gal pati pirkau, bet juokingiausia, jog kai šitie baigėsi, kaip tik per Kalėdas, gavau vėl šios firmos namų kvepalus, tik šįkart kitokio kvapo. Nerealu! O ir pažįstamiems rekomenduoju tik šiuos, daug kas jau susigundė. Kaina apie 7 eur. 


2. Rituals... the ritual of ayurveda dušo aliejus su Indijos rožėmis ir migdolų aliejumi, 75 ml. Šį dušo aliejų gavau rinkinyje, kai prenumeravau žurnalą Laimė. Man Rituals produktai yra pasakiški. Jų kvapas labai stiprus, bet jis niekad neerzina. Kadangi aš labai mėgstu gulėti karštoje vonioje, tai keli lašai šio aliejuko pakvėpindavo visą vonią. O gulėti tokiame vandenyje labai atpalaiduoja. Tikrai kartočiau šią priemonę.  
3. Biotherm kūno pienelis, su citrusinių vaisių ekstraktu 30 ml. Tai kelioninio dydžio produktas, kurį gavau iš Douglas, kuomet pernai pirkau Douglas advento kalendorių. Šis pienelis labai lengvos konsistencijos, labai lengvai įsigeria į odą. O kvapas nukelia į tolimus kraštus, kur labai šilta ir pilna daugybės vaisių. Man tikrai patiko. 
4. Gradiali dušo želė, 20 ml. Labai smagus mėginukas, kurio užteko net keliems kartams. Nes šis želiukas labai užputodavo. Bet tikrai gera priemonė, net be parabenų. Jei prisimenate, tai parsivežiau iš viešbučio. 
5. Biotherm šveičiamasis kūno pienelis, 20 ml. Jį naudojau kaip kūno šveitiklį, labai patiko, nes grūdeliai tikrai gerai nušveisdavo odą, o taip pat jų buvo visai nemažai. Vėlgi, to paties citrusinių vaisių kvapo. Be parabenų. Tikrai norėčiau išbandyti pilną produktą, bet šie yra nepigūs. 




6. Bourjois volume glamour blakstienų tušas, 7 ml.  Pagaliau pabaigiau ir nors vieną priemonę iš dekoratyvinės kosmetikos, ne tik begalę kremų. Visada norėjau pabandyti Bourjois blakstienų tušus, nes esu girdėjusi labai daug teigiamų atsiliepimų. Šis buvo labai intensyviai juodas ir tiesiog super! Labai storai padengdavo blakstienas, jos palikdavo tikrai juodos ir daug tankesnės, ilgesnės. Pirkau iš Pigu.lt gal už 6 eur. Mačiau, kad yra begalė ir kitų tušų, norėčiau pabandyti. 
7. Eylure priklijuojamos blakstienos 003. Šias blakstienas laimėjo Justina sau ir man, o pas mane jos taip ilgai stovėjo, gal metus, vis neprisiruošdavau prisiklijuoti. Tai kai buvau kelionėje, nusprendėme su kolege pažaisti su blakstienomis. Ir būtent šios buvo nerealios!!! Klijai lipino puikiai, pačios blakstienos atrodė taip nerealiai ir natūraliai lyg būtų mano pačios. Tiesiog wow! Net nenorėjau jų nusiimti, tad su jomis ir miegojau ir kitą dieną į darbą ėjau ir tik vakarop jau šiek tiek atsiklijavo, tada ir nusiėmiau. Bet paliko tik teigiamą įspūdį ir jei bus kokia proga, aš noriu šių blakstienų!


 8. Aldo Vandini rankų kremas su vanilės ir makadamijų aromatu, 20 ml. Šį kelioninio dydžio rankų kremuką nusipirkau, nešiotis rankinėje, nes tampyti didesnį produktą nelabai patogu. Bet sunaudojau pernelyg greitai, nes žiemą mano rankų oda tiesiog džiūsta akyse. Tačiau, nežinau ar naudosiu dar, nes kvapas pasirodė per daug intensyvus. Kaina apie 1, 20 eur.
9. Biofresh rankų kremas su Bulgarijos rožėmis, 75 ml. Šį rankų kremą man parvežė buvusi kolegė iš Bulgarijos. Kadangi ten viskas iš rožių, tai ir rankų kremas su rožėmis. O kvepia tikrai jomis. Pačio rankų kremo tiek daug, kad užteko labai labai ilgai, bet man jis taip patiko, kad iš rankų nepaleisdavau. Labai lengvutis, greit įsigeria ir jau toks malonus rankoms. Tikrai, jei kada lankysitės Bulgarijoje, įsigykite šį rankų kremą.


10. Bioderma sensibio h2o micelinis vanduo, 100 ml. Šitą micelinį vandenuką, visur tampydavausi su savimi, kai keliaudavau, bet kai baigėsi didysis, teko sunaudoti ir šį, o kai baigėsi šis, viskas, nebeturiu Biodermos micelinio vandens, tad sunaudojus dabartinį makiažo valiklį iš Clinique, grįšiu turbūt vėl prie šio. Nes jau turbūt ir nebeverta minėti, kad šis micelinis yra pats geriausias ir dar numeris vienas pasaulyje.  Kaina apie 5 eur.  
11. Crystal collagen gold paakių kaukė. Iš visų jau turėtų šių kaukių, šita pagaliau paskutinė. Ją irgi sunaudojau kelionės metu, tik po šios kaukės ypatingo poveikio labai nepasimato.


12. Loreal Elvital balzamas plaukams su kokosų aliejumi, 200 ml. Pats balzamas man daug daugiau patiko net nei šampūnas. Plaukai išsiplovus likdavo labai švelnūs ir minkšti. 
13. Loreal Elvital plaukų šampūnas su kokosų aliejumi, 250 ml. Jei atvirai, pirmoji šių šampūnų ir balzamų versija be kokosų daug geresnė. Viską gadina tas sintetinis kokosų kvapas. Jis man pasirodė labai dirbtinas, net riesdavo nosį, tad sugrįšiu prie pirminio varianto, nes kvapas manęs visai nesuviliojo. Abiejų kaina apie 6 eur.


14. Palmolive naturals rankų muilas su pienu ir alyvuogėmis, 300 ml. Kai pirkau rankų muilą, rinkausi vieną iš pigiausių ir net nustebau, koks nuostabus gali būti pieno ir alyvuogių derinys. Tiesiog super kvapas ir pats muilas labai geras, malonus rankoms. Kaina apie 1,60 eur.  
15. Bioderma kosmetinė. Atsisveikinu ir su Bioderma kosmetine, kuri buvo labai patogi mažiems produktams nešiotis rankinėje. Tačiau visiškai nuplyšo užtrauktukas, bei atsirado didelė skylė, tad metas kitoms. Šią buvau gavusi dovanų iš Biodermos.


16. Makiažo kempinėlė iš Aliexpress. Atsisveikinu ir su makiažo kempinėle. Ši nebuvo tokia patogi, kokią turiu dabar. Ji labai mažytė. Galbūt daugiau tokių nebepirksiu.
17. Keune šampūno mėginukas. 
18. Keune kondicionieriaus mėginukas. Naudojau kelionėje, labai patiko, plaukai labai skaniai kvepėjo, buvo švelnūs, minkšti su žvilgesiu tai tiesiog nuostabus derinys. Patiko, negu turimi dabar blondinėms. Šiuos gavau kai pirkau pas kirpėją priemonių plaukams.
19. Vonios bomba Yani, su Hugo Boss aromatu. Šios Latvijos įmonės kuriamos vonios bombos su garsių kvepalų aromatu, man labai patinka. Kvapas toks stiprus lyg iš tikrųjų maudyčiausi kvepaluose. Kaina 2,50 eur.


 20. Bioderma Sensitive kremo mėginukas, 5 ml.  Keista, bet šis kremas, palyginus su kitais man nelabai patiko, kadangi man jis pasirodė gana riebus, tačiau turiu savo favoritus. Juos ir naudosiu.
21. Bioderma Sensibio AR kremas raustančiai odai, 5 ml. Šis kremas pasirodė visai įdomus, žinoma, tai buvo per mažas kiekis, kad susidaryčiau aiškią nuomonę. Gal reikėtų panaudoti didesnę pakuotę.
22. Bioderma Sebium Mat control, 5 ml. Apie šį kremą jau mūsų su Justina kalbėta labai daug kartų. Jis toks nepakeičiamas, sugeria riebalus nuo veido odos, odą padaro matinę. Nerealus!


23. Neutral audinių minkštiklis, 1 l. Dar šiek tiek buitinės chemijos. Taigi, sunaudojau Neutral audinių minkštiklį. Jis - žmonėms, mėgstantiems natūralumą, neturintis jokių kvapų, dažiklių. Drabužiai išskalbti tampa minkšti, švelnūs, bekvapiai. Galbūt man šiek tiek trūko kvapo. Man patinka kvepiantys skalbiniai. 
24. LV skystas skalbiklis spalvotiems audiniams, mėginukas. Šį mėginį, gavau prie žurnalo. Žinoma, nekantravau išbandyti, atrodė labai įdomiai. Ir... super! Rūbai kvepėjo, taip pat nesukau galvos, kad rūbai gali nusidažyti, nes šis skalbiklis to neleidžia. Norėčiau pabandyti pilną produktą, bandžiau ieškoti, bet savo mieste nemačiau, gal reiks pabandyti Lidl. 


25. Ariel skalbimo kapsulės  mountain spring, 14 skalbimų. Šias kapsules pirkti buvo klaida. Tas kvapas mane taip erzino, kad negaliu. Tokio baisaus skalbinių kvapo dar nebuvau turėjusi. Jau teko net minėti praeitame įraše, kad mountain spring kvapas man patiko, kai buvo miltelių pavidalo. Bet šis, kapsulėse, kažkokia tragedija. Daugiau tikrai nepirksiu. Juolab, kad užteko 14 kartų, kai miltelių užtenka metams. Kaina virš 5 eur.
26. Ecodenta dantų pasta su anglimi, 100 ml. Karts nuo karto, sugrįžtu prie šios dantų pastos. Kas skaito mano įrašus, žino, kad ji viena mano mėgstamiausių. Dantys tikrai tampa baltesni! Tik kaina jau labai pakilo, negu, kad buvo anksčiau. Dabar apie 3 eur. su virš. 


27. Air Wick žvakių advento kalendorius. Ir paskutinis subaigtas dalykas - advento kalendorius. Ar turėjote šiemet advento kalendorių? Aš šiemet neturėjau jokio kosmetikos kalendoriaus, nors labai labai norėjau, tačiau įsigyjau turbūt vieną iš pigiausių advento kalendorių. Tai žvakių kalendorius. Man pasirodė tokia nereali idėja! Nes pati labai mėgstu deginti air wick žvakes, kadangi jos tikrai skleidžia  kvapą. Tad pradėjus atidarinėti langelius buvo tikrai smagu, gauti po žvakės tabletę, bet tai taip greitai atsibodo... Kodėl kalendoriuje tik 3 kvapai? Čia jau tokia nesąmonė! Kaip greitai tai nusibodo ir pasidarė nebeįdomu. O dar ir patys langeliai sunkiai plėšėsi, nuplėšdavo net per daug negu, kad reikia. Žodžiu, teko nusivilti. Sakau, negi ir 24 langelis bus niekuo neįdomus, bet.. žvakutė buvo tokio pat kvapo tik, kad raudonoje skardelėje. Na... nežinau... Laimės man suteikė tik pirmas dienas. Taigi, pats kalendorius, pripažinkime, labai įdomus dėl savo idėjos, bet ta idėja liko labai prastai išpildyta... Kalendorių man nupirko Justina, nes buvo per pusę pigesnis, tad kainavo tik 4 eur. Kvapai tikrai skanūs, tad mano namai tikrai šią žiemą kvepės.

Tai, štai tiek visko sunaudojau... Uhh, net pavargau rašyti, nes prie šio įrašo prasėdėjau visas 4 valandas. Oho! Bet tikiuosi, Jums buvo įdomu. O dabar skubu surūšiuoti savo pilną maišą ir į konteinerį. Ir vėl tuščias maišelis lauks sunaudotų produktų. Pasaka be galo, tiesa? :) Bet išties, čia buvo visų metų rekordas. Smagu apsivalyti. O ar būtų įdomu paskaityti apie kosmetiką, kurią gavau dovanų per Kalėdas? :) Brūkštelkite! Ir iki susitikimo!


 Gabrielė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą