2019 m. sausio 3 d., ketvirtadienis

Douglas advento kalendorius

Sveikos merginos!
Su praėjusiomis šventėmis! Tikiuosi, jas praleidote smagiai, jaukiai ir brangių žmonių apsuptyje. Šiais metais čia, Lietuvoje, Kalėdos tikrai buvo įspūdingos - kaip gražiai visur buvo balta! Jau net nepamenu, kada tokios gražios buvo šventės. Tikrai stebuklinga. Kalėdos man visada yra pati šilčiausia šventė, kurios laukiu visus metus. Ne, ne dėl dovanų. Jų nesureikšminu. Didžiausia ir svarbiausia dovana yra buvimas kartu su tais, kuriuos myliu. Ir nieko daugiau nereikia. O, kad laukti švenčių būtų smagiau, šiais metais vėl įsigijau advento kalendorių su kosmetika. Kadangi visi langeliai jau atidaryti, noriu pasidalinti su jumis, kas slėpėsi viduje ir ar verta įsigyti tokio tipo grožio kalendorių kitąmet.


Advento kalendoriai yra tikrai labai smagus dalykėlis, kuris padeda laukti švenčių. Džiugu, kad kasmet jų Lietuvoje atsiranda vis didesnė pasiūla ir galima išsirinkti priimtiniausią variantą, tiek kalbant apie kainą, tiek apie produktų sudėtį. Aš gal kiek nesuaugusi, nes  rasti po dovanėlę kasdien man suteikia daug laimės. Na ir aišku, prireikia šiek tiek valios, kad viso kalendoriaus neišlupti per dieną :) Mano pasirinkimas šiais metais vėl buvo DOUGLAS advento kalendorius, kadangi pernykštis buvo palikęs tikrai gerą įspūdį.
Patį kalendorių sudaro 24 langeliai, kuriuose labai įvairūs produktai - dekoratyvinė kosmetika,  veido ir kūno odos priežiūrai skirti produktai, kvepalai.
Kad būtų paprasčiau visus produktus suskirsčiau į kategorijas. 


Veido priežiūros kategorijoje priklauso kalendoriuje rasti du serumai - viena ampulė veido odai, kita paakiams. Su paakių ampule visas tvarkoj, produkto gan daug. Bet veido serumą radusi šiek tiek nusivyliau. Vien dėl jo dydžio. Tokiu atveju gal vertėtų dėti ne vieną ampulę į langelį?
Radau ir du veido kremus - Daytox, Annayake firmų (pastarasis buvo ir pernykščiame kalendoriuje). Pirkti šių kremų Douglas Lietuvoje nėra. Dar radau Douglas veido valymo servetėles, kurių niekad pagal paskirtį nenaudosiu ir Annayake veido šveitiklį, kurio taip pat Lietuvoje niekur neradau pirkti.
Kas iš šios kategorijos labiausiai nudžiugino? Tai veido kremas iš Daytox, paakių serumas ir šveitiklis.


Kvepalai. Man labiausiai patinkanti kategorija. Šiais metais Douglas nudžiugino net 4 rūšių kvepalais (pernai metais buvo 3 vnt.). Tad už tai plojimai. Visi rasti kvapai labai malonūs, nebuvo nei vienų, kurie nepatiktų ir būtų nenaudojami. Tad kokie kvepalai? Ariana Grande Moonlight (šiuos turiu ir didelius, tad labai patinka), Annayake Tomo Her rutuliniai kvepalai. Šie nerealūs (pernai buvę šios firmos kvepalai tapo vieni mėgstamiausių, tačiau netik, kad Douglas neprekiauja šia firma, per metus mano pamėgti kvepalai taip ir neatsirado niekur prekyboje Lietuvoje), Mercedes-benz rutuliniai kvepalai ir Abercrombie & Fitch First Instinct. Šie labai malonūs ir didžiausias pliusas- purškiami. Nors visi kvepalai ir mažiukai, jie labai patogūs įsimesti į rankinę.


Kūno priežiūros produktų jau šiek tiek mažiau. 
Kalendoriuje radau du kūno prausiklius - vieną iš Annayake ir dušo putas iš Douglas. Šiais labai džiaugiuosi, ypač putomis. Ir kūno kremo mėginuką iš Douglas. Čia vėl gi, šiek tiek nusivyliau, kadangi kremo yra tiek, kad neužtenka vienam kartui pilnai išsitepti kūną. Kam tokį dėti? Juk Douglas produkcija nėra jau tokia brangi, kad negalėtų įdėti bent šiek tiek didesnio ir tuo labiau iš tokio plataus asortimento. Toks dydis puikus, kai yra veido kremas, bet kūnui tikrai per mažas. 


Iš kosmetikos, tai kalendoriuje radau du Douglas nagų lakus - vieną sodriai raudoną (labai graži spalva!) ir viršutinį sluoksnį. Taip pat langelyje slėpėsi pilno dydžio blakstienų tušas ir mažas, juodas akių pieštukas (na šis buvo ir pernykščiame kalendoriuje). Šia kategorija vis labai džiaugiuosi, patiko.


Na ir plačiausia kategorija tai kaukės. 
Jų šiais metais ypač daug, dėl ko nežinau ar esu labai laiminga. Šiaip kaukes tikrai mėgstu, bet šiais metais jų tiek daug ir dauguma vienkartinio naudojimo. Pliusas tai, kad yra tokių firmų kurių nesu bandžiusi ir ko gero nebūčiau išbandžiusi, nes jų kainos labai didelės.
Taigi radau dvi kaukes iš Starskin. Šiomis labai džiaugiuosi, nes niekada nesu badžiusi šios firmos ir kadangi jos tikrai brangios pati nebūčiau pirkusi. Viena kaukė yra lūpoms, o kita veidui (būtent šių Douglas prekyboje neturi).
Taip pat radau paakių kaukę iš Hollywood Skin, lakštinę kalėdinę kaukę iš Face Love (lygiai tokia pati buvo ir pernai, tad šiais metais butų buvę smagiau rasti kito aromato), dar viena, jau tūbelėje nulupama anglies kaukė iš Daytox (šią labai nekantrauju išbandyti), drėkinanti kaukė iš Douglas (šios taip pat užtenka ganėtinai daug kartų ir man labai patinka. Esu sunaudojusi jau keletą pakuočių, tad šiai tik pliusai. Taip pat, šį kaukė buvo ir pernai metų kalendoriuje). Na ir didžiausias viso kalendoriaus nusivylimas tai Douglas plaukų kaukė. Tiksliau mėginukas. Labai tikėjausi rasti plaukų kaukę tūbelėje, nors ir nedidelio kiekio, bet tik ne mėginuko. 

Tai štai kokia ta advento kalendoriaus sudėtis. Visumoje esu patenkinta kalendoriaus turiniu, nekantrauju viską išbandyti. Šiek tiek nuvylė tai, kad labai daug produktų yra vienkartinio naudojimo - kaukės, serumai, kūno kremas. Pernai metais tokių vienkartinių kosmetikos priemonių buvo gal pora. Minusas tai, kad dalies produktų net negalima nusipirkti Douglas parduotuvėje, tad jei produktas sunaudojus patinka, įsigyti nebegali. Yra keletas produktų, kurie kartojasi lyginant su pernai metų kalendoriumi. Tad nors produktai ir geri, atima dalį džiaugsmo išbandyti kažką naujo. Tikrai Douglas kaip tokio plataus asortimento parduotuvė manau galėjo parinkti nesikartojančius produktus.
Kas patiko labiau - šiame kalendoriuje daugiau kvepalų. Realiai nėra nei vienos nenaudojamos priemonės, nors kitų produktų kiekiai ir juokingai maži. Nors pagrinde vyrauja Douglas firmos produktai, kalendoriuje buvo daug ir kitų, net brangių firmų. Kalendorių sudaro ne tik mėginukai ar kelioninės talpos dydžiai, bet ir pilno dydžio produktai, o visa tai kainavo apie 37 eur. tad jeigu viską pirkti atskirai, tikrai suma susidarytų ženkliai didesnė. Todėl tikrai verta.
Patiko dar ir tai, kad kalendoriuje nėra jokių nereikalingų daiktų, kaip mažuosiuose šios parduotuvės  kalendoriuose - jokių dildžių, tuščių indelių ir  t.t. todėl kitais metais, jei tik parduotuvė vėl pasiūlys kalendorius, būtinai įsigysiu (su šiokia tokia viltimi, kad produktai nesikartos).  

Na, o jūs ar turėjote kokį nors advento kalendorių? Jei taip, kokį ar patiko? :) Paplepėkim komentaruose arba rašykite man instagrame (@kniustyte) :)

Justina





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą