2019 m. sausio 22 d., antradienis

Vakaro filmas: ,,Nuo 5 iki 7. Įsimylėjelių laikas"

Sveiki, patys mieliausi skaitytojai! Sugalvojau tinklaraštyje įvesti naują rubriką - filmų rekomendacijas. Išties, filmus paskutiniuoju metu buvau visiškai pamiršusi. Tačiau pasaulis tapo toks pilnas, tad darosi sunku išsirinkti, o pasirinkimų - visa begalybė kvadratu. Pati labai gerai žinau, kiek daug užtrunka filmų ieškojimas. Tad pamaniau, gal kiek pagelbėsiu, įvesdama šią skiltį, kurioje galėsite paskaityti apie man patikusius filmus. Juk norisi įvairiapusiškumo, norisi, kad šis tinklaraštis būtų jums naudingas ir gal netgi taptų geriausiu draugu. Tad šįkart noriu pakalbėti apie vieną filmą, kurį pasižymėjau dar prieš tris metus. O prisiruošiau peržiūrėti tik dabar. Tai ,,Nuo 5 iki 7. Įsimylėjelių laikas".


Išduoti visų filmo paslapčių - neketinu. Tačiau noriu papasakoti, kodėl šį filmą verta pamatyti. Išties, šis filmas yra romantinio žanro, tačiau turi ir nemažai dramos savyje. Pagrindinis šio filmo veikėjas yra rašytojas Brajanas. Ar mėgstate filmus apie rašytojus/žurnalistus, kurių svajonė ir gyvenimo tikslas yra atsidurti populiariausiame leidinyje, o dar geriau - išleisti knygą. Toks yra ir Brajanas. Laukiantis savo auksinio laiko. Tačiau atsitiktinai jis susipažįsta su moterimi, kurios negali pamiršti. Pati didžiausia abejonė ištinka jį tuomet, kai jis sužino, kad ši moteris yra ištekėjusi ir turi šeimą bei du vaikus. Tačiau, kaip nuskambėjo viena frazė šiame filme - ,,viena yra susituokti, kita yra - mylėti". Tad šiame filme jūs tikrai pagalvosite apie visas šeimos ir santuokos vertybes. Vieną minutę juos smerksite, kitą - išteisinsite. Tačiau teisingą variantą kiekvienas įžvelgs individualiai. Šis filmas įtraukia, yra keliantis šypseną, šiek tiek lėto siužeto ir apie meilę. Taip pat, filmo pagrindinė herojė yra prancūzė. Tad, jei dievinate filmus su prancūzišku prieskoniu, šis filmas jums. 
Taigi, jei norite paprasto, romantiško, mergaitiško vakaro, o gal filmą norite žiūrėti viena, pažiūrėkite šį filmą. Jis suteiks įvairių minčių, netgi sukurs tokią jaukią aplinką. O galbūt jūs mylite filmus apie rašytojus ir Prancūziją?

Graži mintis iš filmo - ,,Gyvenimas - akimirkų kolekcija".

Angliškas filmo pavadinimas - ,,5 to 7" 
Trukmė - 95 min.  
IMDB - 7.1
Metai - 2014 m.  

-Gabrielė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą