2018 m. lapkričio 8 d., ketvirtadienis

Pabaigti produktai. Spalis

Labas, labas, labas!
Kaip gera vėl su jumis sveikintis, tikrai, šiuo metu ypač pasiilgstu rašymo. Gaila, paroje per mažai valandų, o turimų padaryti darbų sąrašas tik tęsiasi ir net nepanašu, kad ketintų sutrumpėti. Bet gal ir gerai, kuo daugiau darbų, tuo pilnavertiškiau išnaudojama diena! Todėl ypač džiaugiuosi, kad štai, prisėdau parašyti Jums :)
O kalbėsimės vėl apie pabaigtas kosmetikos priemones. Rašyti pabaigtukus man patinka tuo, kad per ilgą naudojimo laiką, būnu susidariusi tikrą ir tiksliausią nuomonę.
Na, o kas šį mėnesi iškeliauja iš namų? :)


THE BODY SHOP Almond milk&honey kūno prausiklis, 60 ml. Viskas kaip ir būtų gerai su šiuo prausimosi pieneliu, bet kvapas atsibodo labai greitai. Neprimena man nei migdolų, nei medaus. Keistas. Kūno sviestas šio kvapo man kvepia, bet prausiklis kažkaip nelabai. Dar labai nepatogios šios mažos pakuotės, nes įpusėjus produktą labai sunku jį išspausti. Tad antrą kartą nepirkčiau. O poveikis kaip ir bet kurios kitos želė - oda švari, jos nesausina. Daugiau nieko ir nebereikia, tik tiek, kad šio pienelio kaina kandžiojasi - nors ir mažiukas, bet salonuose kainuoja apie 4.50 eur.

THE BODY SHOP sviestmedžių kūno sviestas, 50 ml. Mano pats pats mėgstamiausias kūno sviestas. Tiek kalbant apie kvapą, tiek kalbant apie rezultatą odai. Mano sausai odai tai geriausias variantas, nors ir neįsigeria į odą akimirksniu, tačiau oda švelnutė ir tokia išlieka ilgokai. Nuostabus ir jau daugybę kartų kartotas produktas (kaina 7.50 eur.).

BIOTHERM kūno prausiklis, 20 ml. Įsimylėjau šio pienelio kvapą. Kvepia lyg tikri mandarinai ir pienas. Tikras malonumas buvo maudytis naudojant šį prausiklį. Tik gaila, labai greitai baigėsi, kadangi pas mane tik mėginukas. Šiaip pliusas, kad odos nesausina, o daugiau iš dušo želės nėra ko ir tikėtis.


MIXA Hyalurogel Rich veido kremas, 50 ml. Koks puikus kremas ir koks erzinantis, salsvas kvapas. Na nepirkčiau antrą kartą vien dėl to kvapo. Kodėl tiek juos reikia priparfumuoti??? Bet kremas pats puikus. Šis yra nors ir drėkinamasis, tačiau riebesnės tekstūros. Bet mano odai puikiai tinka kai oras vėsesnis. Į odą susigeria greitai, nepalieka riebus, o oda švelni ir ypač sudrėkinta (kaina apie 8 eur. Drogas, Eurokos).

CLINIQUE All about eyes, paakių kremas, 5 ml. Dievinu Clinique nes veido odos priežiūros priemonės yra bekvapės. Kalbant apie paakių kremą, šis mažiukas gana riebus, bet man patiko. Nors tekstūra rieboka, kremas labai gretai įsigeria į paakius, jie nepalieka lipnūs, juos vizualiai palygina, tačiau nešviesina. Tobulas sausai paakių odai. Man tikrai patiko, norėčiau turėti ir pilną pakuotę (Douglas, 42 eur./15ml.).


MACADAMIA plaukų aliejus, 30 ml. Mano mylimiausias plaukų aliejus. Kvapas... Ahhh. Kaip gerų kvepalų. Plaukai patepti juo tampa žvilgantys, atrodo sveikesni, paklusnūs, lengvai šukuojami. Nors suprantu, kad jis plaukų negydo, tačiau vizualiai vaizdas plaukų pagerėja. Pabandykit (Cascada, apie 12 eur.).

BIODERMA Atoderm Mains&Ongles rankų kremas, 50 ml. Apie šį esu kalbėjusi ko gero jau nemažai kartų. Kvepia švelniai, pats kremas geras, kai rankos nėra labai sausos. Tokiu metu - pats tas. Tik pakuotė man nepatogi. Pabaigoje darosi sunku išspausti. Bet tikrai dažnai kartojamas produktas (vaistinėse, apie 5 eur.).


Riebalus sugeriantis popierius, 50 vnt. Šias pirkau kai lankiausi Berlyne, Forever 21 parduotuvėje. Prigriebiau, nes kaina buvo maža, o pakuotė toookia miela. O sunaudojus galiu pasakyti, kad ir popierėliai puikai atlieka savo darbą, patiko labiau nei Essence. Riebalus sugeria labai gerai, nepalieka blizgesio. Puikus pagalbininkas, kai reikia riebalų perteklių pašalinti greitai. Ir maža pakuotė visada gali slėptis rankinėje ir pagalbininką lengva visada turėti po ranka (kaina 2 eur.).

KIKO Milano nagų lakas (nr. 701). Mano mėgstamiausias nagų lakas. Labai gaila, kad baigėsi.  Nudžiūdavo super greitai, išsilaikydavo keletą dienų. Tiesiog puikus, tad labai gaila, kad Lietuvoje šios firmos gaminių nėra pirkti. 

Štai ir viskas. Palyginus su praėjusio mėnesio pabaigtomis priemonėmis, šį kartą jų labai mažai, tad keista tokį trumputį įrašą paskelbti jums :)

O jūs kaip visada, jeigu turite kažką rekomenduoti išbandyti, būtinai pasidalinkite atradimais komentaruose :)
P.s. Iš kart atsiprašau už tokias nekokybiškas, negražias nuotraukas. Tiesiog apšvietimas tragiškas, tiek lauke, tiek kambaryje -  tamsu. O lempų apšvietimas, matote irgi ne koks :)


JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą