2018 m. lapkričio 19 d., pirmadienis

Veido priežiūra su Foreo Luna play





Sveikos mielosios!
Neseniai mano vonioje apsigyveno štai šis FOREO LUNA PLAY mažylis. Kas tai? Tai veido valymo prietaisas. Pas mane prietaisas yra nekeičiamomis, nekraunamomis baterijomis. Kaip gamintojas rašo aparačiukas veiks 100 kartų, todėl nėra ilgaamžis. Tad šiek tiek daugiau nei tris mėnesius galėsiu juo džiaugtis. 

Pradžioje labai juokingai suklydau - galvojau kad tai kažkoks mažesnis, trumpai veikiantis ,,mėginukas". Visada Lunas įsivaizdavau šiek tiek didesnes. Bet pas mane yra normalus, prekyboje esantis prietaisas.
Išties aš ji gavau jau senokai (vienoje iš Douglas grožio dėžučių), o taip kasdien naudoti pradėjau prieš mėnesį, bet per tą laiką susidariau gan aiškią nuomonę.
Su Luna Play veidą valau rytais, naudojant prausiklį. Kaip neįtikėtinai švelniai oda yra valoma! Po mėnesio naudojimo tikrai yra matomi pokyčiai - mažiau inkštirų, rečiau išdygsta spuogeliai, oda atrodo gyvesnė, neišsausėja (manau, kad dėl to, jog prietaiso sukeltas masažas ,,sužadina" odą ir ji geriau pasisavina veido kremus, drėkiklius). Man sunku suvokti, kaip tokie, iš pažiūros nedideli, ploni, minkšti silikoniniai šereliai taip giliai gali valyti. Pats procesas labai malonus, šereliai pulsuodami valo odą, net šiek tiek ją pamasažuoja. Oda atrodo gyvybingesnė, net švyti, jaučiamas stiprus švaros jausmas. Kas yra wow. Taip pat, aparatas pašalina ir visus makiažo likučius (pastebėjau, nes keletą kartų naudojau aparatą vakare).
Oda po mėnesio naudojimo nepleiskanoja, tapo švelnesnė. O impulsų sukeltas ,,masažas" labai atgaivina odą net po prastai miegotos nakties,  ji tampa žvalesnė.
Dar vienas pliusas - prietaiso dydis. Puikiai tinka kelionėje (jau vieną kartą jis keliavo su manimi!), neužima daug vietos, patogus paiimti į ranką...



Kaip prietaisą naudoti?
Tereikia veidą patepti prausikliu, patį prietaisą sudrėkinti vandeniu ir įjungti. Sukamaisiais judesiais masažuoti ir valyti veidą vos 1 minutę. Realiai visą darbą padaro aparatas, nes šereliai juda. Nuplauti veidą vandeniu ir viskas. Na ir aparačiuką nuplauti, nusausinti. Atrodo toks mažas, trumpas ritualas, bet odoje matosi pokyčiai. Ir jie pastebimi gana greitai.

Vienintelis dalykas kas man nelabai patogu, kad norint, jog aparatas veiktų, reikia nuolat laikyti nuspaudus įjungimo mygtuką. Bet gal čia taip tik su maniškiu taip? Gal kažkas sugedę? Tiesą sakant nežinau.

Bet laaaaabai norėčiau šio valymo prietaiso su baterijomis ar kraunamo. Tik kaina jų ne itin draugiška (nuo 50 iki 200 eur.). Bet kai pagalvoji, kad aparatas tarnaus ilgai, gal verta? Prietaisas atsparus drėgmei, tad saugus naudoti ir duše. O tie įkraunami, nors ir brangesni turi netgi garantiją (2 metai), o pakrovus vieną kartą veikia apie 5 mėnesius, tad net nereikia krauti dažnai. Nerealu. 
Tikrai norėčiau kada nors jį įsigyti, gal vieną dieną? 

Kadangi gavau FOREO veido prausiklio mėginuką, dabar pabandysiu naudoti aparačiuką su juo. Gal bus dar geresni rezultatai?
Douglas kiek žiūrėjau, šių neįkraunamų prekyboje nebėra, yra tik patobulinta versija LUNA Play Plius. Tad kainą tikrinau užsienio tinklalapiuose. Prietaisas kaip mano Feelunique.com kainuoja 35 eur.



O visos turinčios kurį nors iš FOREO LUNA prietaisų, pasidalinkite rekomendacijoms, kuris jums patinka ir kodėl? O gal nepatinka? Pasidalinkit nuomone :)

JUSTINA


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą