2016 m. gruodžio 15 d., ketvirtadienis

,,Tu esi magiškas" su Roku Bernatoniu


Visai netikėtai, gavau kvietimą į iliuzionisto, dviejų pasaulio Gineso rekordų savininko, Roko Bernatonio šou. 
O kas dar netikėto įvyko? Prieš renginį sutikau vieną pažystamą savanorę iš Rusijos. Pasirodo, ji taip pat turėjo kvietimą, tad nusprendėme eiti kartu į šį šou. 
Kas pirmiausia mus pasitiko? O gi, šis įspūdingas plakatas! Vien reklaminė nuotrauka nerealiai magiška! Man labai patiko!
Šiek tiek nerimą kėlė tai, jog atsisėdome pirmoje eilėje. O joje, kaip žinote, visada sėdi patys drąsiausi, nes dažniausiai iš pirmos eilės sėdintieji keliauja ant scenos. Bet, visa laimė, sėdėjome pirmos eilės pačiame gale, tad mus šiek tiek užstojo operatorius :)


Prieš pat mano akis, stovėjo Kalėdų eglutė. Jūs tik pažiūrėkite!


Prastokai matosi, bet ji visa papuošta kortomis! Atrodė išties įspūdingai!

O apie patį pasirodymą...
Daugelis triukų buvo atliekami pasikviečiant žiūrovą. Dauguma triukų buvo atlikti su kortomis. Taip pat - pradanginami pinigai, karpoma banko kortelė. Pats šlykščiausias triukas buvo tas, kuomet Rokas prarijo siūlą, o išsitraukė jį per akį!! Omg, žiūrėti buvo košmaras! Nežinau, kaip jis taip padarė, tačiau pakviesti asmenys mokėjo perskaityti žodžius angliškai, o po hipnozės, jie negalėjo perskaityti nei žodelio arba perskaitydavo taip, jog gaudavosi kitas žodis. Kitą vertus - publikai buvo labai labai linksma ir visą renginį (2 val.) salė juokėsi!!! 


Šie pasirodymai vyskta tik keturiuose miestuose ir vienas iš jų buvo - Biržai! Visą renginį lydėjo gyva muzika atliekama grupės MagicJazz. Aš vis dar nesuprantu daugelio dalykų ir vis dar galvoju kaip jis galėjo padaryti tą ar aną, tačiau, bet kuriuo atveju, tai buvo wow! O juk kartais nereikia visko žinoti antraip gyventi būtų neįdomu. Ar ne? 
Kitą vertus, jei turėsite kada galimybę, jūs turite tai pamatyti!!! Galbūt kai kas sukels nuostabą, o kai kas nusivylimą, tačiau tokie renginiai yra labai labai geri smegenims! Labai dėkoju už tokią galimybę išvysti šį šou!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą