2016 m. gruodžio 11 d., sekmadienis

Japoniška veido kaukė


Kaip seniai jau norėjau išbandyti šias japoniškas veido kaukes! Būtent Eurokos parduotuvėje, prie prekystalio stovėjo nemenkas pundelis šių kaukių, o ir akcija gera pasitaikė - vietoj 2 e. vienas su puse! Tad nieko nelaukdama, nusipirkau šią veido kaukę su hialurono rūgštimi ir kietagrūdžiu.



Šios kaukės nei tepti nei vėliau nulupti nereikėjo. Pakuotėje pateikta jau išbaigta kaukė (2 pav.), ją tereikėjo užsidėti ir palaikyti apie pusvalandį. Kvapas pasirodė labai malonus! Tačiau pati kaukė buvo labai labai šlapia, tad labai sunku buvo pritaikyti ją prie veido formos. Vos pridedu vieną pusę, kita pusė kažkur prilimpa... Tad teko nemažai pasiterlioti. Kitą vertus, nuo tos kaukės man labai paliko šalta, nežinau ar todėl, kad kaukė buvo šlaput šlaputėlė ar čia tik sutapimas... Tačiau pati kaukė veido odos nešaldė, manau, taip atsitiko todėl, kad kaukė buvo šlapia, permirkusi.
Tačiau, po pusvalandžio nuėmus kaukę ir švariai nusiplovus veidą, mano oda buvo tokia švelni ir glotni, lyg šilkinis šalikėlis! Kaukė tikrai nuėmė visus nešvarumus, atgaivino ir pamaitino odą, ko man jau seniai reikėjo... Pati kaukė labai gerai drėkina, o hialurono rūgštis mažina raukšles. Gal panaudojus daugiau šių kaukių, jų poveikis dar labiau atsiskleistų. Tad labai norėtųsi išmėginti ir kitas japoniškas kaukes. Ir, tikėkimės, nesušalsiu! :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą