2016 m. gruodžio 8 d., ketvirtadienis

Ką skaitysiu žiemą + kas naujo?

Prisimenate, kai kalbėjomės, ką skaitysiu rudenį? Buvau susidariusi nemenką sąrašą... Bet turiu prisipažinti. Iš aštuonių knygų, kaip tik dabar baiginėju ketvirtą. Ajajaj, įveikiau tik pusę savo tikslo. Tiesa, perskaičiau iš viso penkias knygas, nes vieną teko skaityti ne iš sąrašo. Bet... Kažkada aš prieisiu ir prie jų. Galbūt joms dabar ne laikas. Kadangi kartais būnu užimta, o kartais nesinori imti rimto skaitalo, norisi kažko lengvo, taip, kad tos knygos nepabėgs ir ramiai atras savo laiką. O dabar norėčiau parodyti, kas dar atsirado mano knygų lentynoje ir ką tikiuosi perskaityti žiemos laikotarpiu. 


3 knygas pasiemiau iš bibliotekos. Bet šiandien kaip tamsu, lyg būtų vėlus vakaras. Namie nieko nesimato... 


1. Kristina Gudonytė. Jie grįžta per pilnatį. Labai susidomėjau šia knyga, kadangi ji yra parašyta lietuvių autorės. Taip pat, girdėjau, kad knygoje gausu įvairiausių istorinių įvykių. Knygos veiksmas vyksta Vilniuje. Pagrindinė herojė įsidarbina kinematografininkų grupėje, kuri kuria filmą apie karalienę Boną. Mergina gauna gausybę užduočių, kurias atlikdama patiria daugybę nuotykių susijusių su Lietuvos istorija. Skamba įdomiai! 
2. Aimee Agresti. Nušvitusioji. Prisipažinsiu, pritraukė viršelis. Pati knyga tikrai ne iš plonųjų, o ir formatas jos kiek didesnis. O istorija tokia - Heiven sužino, jog su dviem gerais draugais yra atrinkta atlikti praktiką prestižiniame viešbutyje. Tačiau, mergina neprisimena siuntusi anketą. Visgi, viešbutyje darosi nejuokais karšta - vien todėl, kad mergina įsimyli Lušeną. Darosi karšta it pragare. Tačiau meilė gali būti pavojingesnė už blogį.
Sudomino? Aš manau, jog tai fantastinė knyga. Na ką gi, paskaitysime, juk dievinu fantasy stiliaus knygas.
3. Guillaume Musso. Centrinis parkas. Būtinai turiu perskaityti šią knygą, kadangi ji liko vienintelė iš visų jo knygų, kurios aš neskaičiau. Autorius vienareikšmiškai rašo šedevrus. O detektyvai dar viena mano aistra. 
,,Alisa ir Gabrielius visiškai neatsimena, kas įvyko praėjusią naktį. Tačiau jai lemta apversti jų gyvenimą aukštyn kojom".  Alisa ir Gabrielius nubunda Centriniame parke ant suolelio surakinti antrankiais. Jiedu niekada iki tol nebuvo susitikę. Kaip jie čia atsirado? Sužinosime, kai perskaitysiu :)


Nekantrauju perskaityti knygas. Tačiau norėčiau jums parodyti ką vakar gavau dovanų.

Labaiteatras kompaktinis diskas, Kai užaugsiu būsiu... Vakar teko sudalyvauti viename spektaklyje, kuriame vaidino Labaiteatras atvykęs iš Vilniaus. Tai spektaklis vaikams ,,Kelionė aplink pasaulį". Žinoma, aš apie šį renginį rengiau straipsnį, o po spektaklio su aktoriais ir bibliotekininkėmis susėdome prie arbatos puodelio ir vaišinomės kibinais. Po smagaus pabendravimo, Labaiteatras įteikė kiekvienai po savo CD. Jame įvairiausios dainelės vaikams. Manau, tai smagus prisiminimas. 
O taip pat, Facebook'e dalyvavau viename foto konkurse, kuriame reikėjo siųsti nuotrauką, kurioje būtų pavaizduota Biržų pilis. Buvau atrinkta viena iš nugalėtojų. Tad kaip dovaną, gavau Ingos Liutkevičienės knygą ,,15 metų su Galina Dauguvietyte". Tai tikrai labai gera knyga, visai neseniai vyko jos pristatymas. O taip pat, Galina Dauguvietytė su savo vyru buvo labai garsūs žmonės ne tik visoje Lietuvoje, bet ir Biržuose. Nes iš čia jie kilę. Taigi, šią knygą taip pat būtinai skaitysiu!


Ir, žinoma, žurnalai... Jūs turbūt nugriūtumėt jei pamatytumėt visą krūvą, kuri man prisikaupė. O noriu visus iki vieno perskaityti. Vien per rudenį perskaičiau apie 20 žurnalų. Neblogai ar ne? :)
O ką skaitote jūs? Gal ką rekomenduotumėte? Pasidalinkite su manimi!!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą