2018 m. rugpjūčio 31 d., penktadienis

KONKURSAS: LAIMĖK KNYGĄ!


Sveikos divutės! Koks pas Jus oras? Pas mus taip ramiai į palangę barbena lietus, šnabždėdamas, kad jau ateina rudenėlis. Jis siūlo sustoti, nurimti, pailsėti... Pabūti su savimi ir visomis mintimis. Nenužudomas derinys: arbata/kava, knyga, pledas ir lova. O gal Jūsų tobulas skaitymo kampelis - Jūsų vienintelė ramybės oazė? Kartais apie tokią stebuklingą vietelę tikrai pasvajoju... O su rudens pradžia, mes norime Jums padovanoti knygą!

Viskas, ką reikia padaryti, tai parašykite knygos pavadinimą, kurią skaitytumėte dar kartą, kuri Jums paliko įspūdį, kurią rekomenduotumėte perskaityti visiems. Taip pat, komentare, nurodykite savo el.paštą, kad galėtume susisiekti ir padovanoti dovaną. Nugalėtoją išrinksime burtų keliu. Konkursas vyks iki Rugsėjo 15 d. 

Prizą matote nuotraukoje. Įspėjame, knyga yra drąsi. Žiauri. Šokiruojanti. Galima rasti ir keiksmažodžių. Bet galima skaitant ir kvatotis, kol suskaus pilvas. Bet su daugybe išgyvenimų, pastebėjimų, minčių ir gal net pavojingai aiškios teisybės. 

5 komentarai:

  1. Myliu drąsiais ir šokiruojančias knygas. Todėl dar kartą skaityčiau Malūko "Šiukšlyno žmonės". Atvira ir žiauri knyga, bet argi ne tokia būna realybė?..

    akvilepr@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Erskeciu pauksciai 🙂 si knyga labiau moteriska.
    Is paskutiniu skaitytu labai patiko Lucinda Riley apie seseris. Visas kol kas 4 knygas tiesiog suvalgiau 😅.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tarp pilkų debesų ! Wow knyga :)
    Laurabaltusyte2@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mano visų laikų geriausia knyga Jostein Gaarder "Sofijos pasaulis". Tikros filosofo pinklės�� ambition.new@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai ačiū visoms dalyvėms! Neskaitytas knygas jau įsitraukėme į sąrašą, na, o šįkart laimė nusišypsojo aqua vitae ir jai dovanojame knygą! :) O kitos dalyvės nenusiminkite, greitu metu Jūsų lauks ir daugiau konkursų :)

    AtsakytiPanaikinti