2019 m. balandžio 2 d., antradienis

Pabaigti produktai. Kovas

Labas labas!
Na ką, vieną pavasario mėnesį jau paleidžiam! Kovas man buvo nelabai smagus, džiaugiuosi, kad jis pasibaigė ir tikiuosi, kad balandis bus džiugesnis.
Šį kartą turiu labai daug priemonių jums parodyti, tad nieko nelaukiam, taisomės didžiausią puodelį arbatos ir skaitom! :)




JOICO K-PAK šampūnas ir kondicionierius, 50 ml. Apie šį gamintoją buvau grdėjusi tikrai neblogų atsiliepimų, tačiau man napaliko jokio ypatingo įspūdžio. Šampūnas kaip šampūnas, tačiau iš kondicionieriaus aš visada tikiuosi šiek tiek daugiau, o šis, kad nelabai ką ir padarė. Antrą kartą tikrai nepirkčiau, neverti savo kainos. Kvapas irgi nėra kažkuo išskirtinis, toks, kokį turi labai didelė dalis kitų šampūnų (pirkau Membershop.lt kaina apie 3 eur. kiekvienas).



HELEN SEWARD Mediter intensyviai drėkinanti plaukų kaukė, 75 ml. Apie šią taipogi, negaliu pasakyti kažko labai gero, nes plaukų minkštų ir švelnių nepadarė, jie neatrodė gyvybingesni. Nors  plaukai puikiai išsišukavo, tad čia kaip ir vienintelis pliusas. Priemonės nekartočiau, tikrai kaina per didelė produktui, kuris nelabai ką daro (Douglas, 4.99 eur.).

NUMIS MED Urea 5% šampūnas, 50 ml. Štai šis šampūnas, kuris labai nemalonaus kvapo, labai patiko. Su šampūnu išplauti plaukai būdavo švelnūs ir paklusnūs, net nenaudojant kaukės ar balzamo. (Čia yra tik mėginukas, kurį kažkada gavau dovanų vaistinėje, pilno dydžio kaina Eurovaistinėje apie 10 eur.).

BATISTE Cherry sausas plaukų šampūnas, 200 ml. Mano mėgstamiausias sausas šampūnas, labai gero kvapo. Įmasažavus miltelius į šaknis, jos pasikelia, tampa purios, vizualiai švarios, o milteliai tampa nebepastebimi. Tikrai labai patinka ir dar neatradau, kas pranoktų Batiste šampūnus (Eurokos, Drogas apie 4 eur.).


MIXA Hyalurogel micelinis valomasis gelis, 200 ml. Šis prausiklis labai patiko ir tiko mano veido odai. Tiesiog, vien tik pliusai. Pats gelis beveik bekvapis, neputoja, nuprausus odą ji jaučiasi ne tik švari, bet ir neišsausinta. Net nepatepus veido kremu neatsiranda tempimo jausmas. Dėl esančio dozatoriaus labai patogu prausiklį naudoti, o ir pakanka jo labai ilgam! Tikrai šis produktas yra atradimas ir kai sunaudosiu visus kitus savo prausiklius be jokios abejonės grįšiu prie šio (Drogas, apie 5 eur.).

BIODERMA Sensibio H2O micelinis valomasis vanduo, 250 ml. Kadangi apie jį pasakoju kone kas mėnesį, nebesikartosiu. Tik žinokit, kad yra puikus ir rekomenduoju visu 100 procentų (vaistinėse, apie 10 eur.)


THE BODY SHOP Oils of life veido aliejus, 7 ml. Atrodo, toks mažylis (čia mėginukas), bet naudojau kaip ilgai! Kas vakarą ir kokius 3 mėnesius. Wow. Šiaip labai puikus aliejus, veidą tepdavau vakarais prieš miegą, tad atsikėlus, iš ryto veidas būdavo švelnutis. O į odą susigeria greitai. Tikrai patiko, bet naudojant pradėjo atsibosti kvapas, kuris labai ilgai išlieka (pirkti TBS salonuose, pilna pakuotė apie 35 eur.).

DAY TOX veido kremas, 10 ml. Labai lengvas, greit įsigeriantis veido kremukas. Kvepia silpnai, dėl to neerzina, odą drėkina. Viską ko tikėjausi, tą ir padarė (DOUGLAS).

BIODERMA Sebium Mat Control matizuojantis veido kremas, 30 ml. Jau kelis metus mano nepakeičiamas draugas, pasakojau labai daug kartų ir tai, kad jo niekada nepeikeičiu kažkuom kitu, turėtų jums sakyti, kad tai pati mylimiausia priemonė mano kosmetinėje. Tikrai nepakeičiamas, odą palieka gražiai matinę. Super! (vaistinėse, apie 12 eur.)



DOUGLAS Home Spa Polynesian dream dušo putos, 75 ml. Tokios fainos šitos putos, užtenka poros paspaudimų ir delne užauga kalnas putų. Jos labai minkštutės, tad maudytis vienas malonumas. Tik vienas dalykas, kas man nepatiko, tai kvapas, kuris pradėjo erzinti, nes yra intensyvus. Tad kitą kartą putas rinkčiausi kito aromato (Douglas, 5 eur.)

DOUGLAS Home Spa Harmony of Ayurveda kūno aliejus, 100 ml.  Iš šio produkto tikėjausi daugiau, kadangi sudėtyje natūralūs aliejai, tikėjausi, kad oda bus švelnutė ir nuostabi ilgą laiką. Išties, man ji jau sausėdavo kitą dieną, tad kaip ir dėl to šiek tiek nusivyliau. Taip pat, nepatiko kvapas. Aliejus neįsigeria greitai, tad tenka šiek tiek pabūti taukuotai. Galbūt jis labiau būtų tikęs darant masažą. O šiaip, vienintelis toks didelis pliusas, tai, kad oda labai gražiai blizga. Aliejų būtinai įsigysiu vasarai, nes jis taip gražiai pabrėžtų įdegį! Tad, kiek gailiuosi, kad nepalikau jo vasarai (Douglas, apie 12 eur.).



FOREVER Aloe ever - shield dezodorantas, 92 g. Šį naudoju taip pat keletą metų ir man jis nepakeičiamas. Nes ne tik naudojasi taupiau ir puikiai sulaiko prakaitą ar blogą kvapą, bet sudėtyje nėra ir aliuminio druskų. Tad plojimai šiam (įsigyti internetu arba iš distributorių, kaina apie 8 eur.).

BIODERMA Atoderm rankų kremas, 50 ml. Apie šį taip pat esu kalbėjusi. Nėra labai stiprus, tad labai išsausėjusioms rankoms netiks, bet kai oda tik šiek tiek sausa, savo darbą jis atlieka. Labai patinka, kad jis nepalieka slidžių rankų, įsigeria akimirksniu (vaistinėse, apie 5 eur.).


JUSTINA


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą