2019 m. balandžio 7 d., sekmadienis

Kovo mėnesio pabaigti produktai


Tai štai kaip lekia laikas, tinklaraštyje - nuo maišelio prie maišelio. Taigi, skubu su jumis pasidalinti, ką sunaudojau per kovo mėnesį. O produktų visai nemažai! Be to, man vis dar puikiai sekasi nieko beveik nepirkti ir naudoti tai, ką turiu ar ką gavau dovanų per Kalėdas. Tad džiaugiuosi, kad tūtelių mažėja ir namai šiek tiek tuštėja nuo daugybės buteliukų. Tad, apžvelkime, ką sunaudojau kovą. 




1. Sensodyne kelioninio dydžio dantų pasta, 20 ml. Šią dantų pastą buvau nusipirkusi kažkuriai tai kelionei, kadangi patogu vežtis mažo dydžio produktą. Pati dantų pasta tikrai nebloga, labai gaiviai kvepia ir dantis tikrai išvalo. Pabaigiau ją naudoti, nes prieš tai naudojama dantų pasta pasibaigė, tad neužsilaikiau ir šios. Kai vėl keliausiu kur nors, turbūt nusipirksiu naują kelioninio dydžio pastą. (Pirkau Eurokos)
2. President dantų pasta, 75 ml. Ar esate naudoję šią dantų pastą? Aš tokios dar nebuvau mačiusi, tad nusprendžiau pabandyti. Pirkau parduotuvėje ,,Depo". Ši dantų pasta yra balinančioji, turi tokį silpną mėtų skonį. Stebuklo nepadarė, tačiau buvo visai nebloga. Kaina apie 3 eur. su centais. 


3. Green Pharmacy vonios putos su alyvuogių aliejumi ir ryžių pienu, 1 l. Šios vonios putos mano vienos mėgstamiausių, jau naudoju nebe pirmą kartą. Man labai patinka šių vonios putų kvapas, o ir gerai užputoja. Tad, manau, tikrai galima tarp tokių putų atsipalaiduoti. Kaina apie 2,50 eur. (Eurokos)
4. Aqua amber vonios druska su eukaliptu, 500 g. Man ši vonios druska yra labai gražiai žydros spalvos. Žinote, kaip būna vandenynai, nuotraukose. Dėl kažkokio poveikio, garantuoti negaliu. Gal tiesiog smagu kažką įsimesti į vonią pilną karšto vandens. Šiuo atveju, putos būtų žymiai efektingesnės. Kaina apie 1 eur. (Galima rasti prekybos centruose, Eurokos, Drogas ir pan.)
 5. Margarita kreminė dušo želė su vyšniomis ir pieno baltymais, 400 ml. Margarita priemones naudoju retai, bet gal visai be reikalo. Jei renkatės dušo želę, tai kodėl ne Margaritą? Tai nebrangi priemonė, kuri neabejotinai skaniai kvepia ir jos užtenka taip ilgai... Tad jei norite ar tikitės sutaupyti, bandykite Margaritos dušo želes. Šios man užteko gal metams, o naudojau tikrai gan dažnai. Kvapas taip pat labai saldus ir skanus ir pauosčius, tikrai galima pasakyti, jog kvepia vyšniomis. Man visai patiko, tik gal šiek tiek nusibodo naudoti, tad paįvairindavau ir tarpais naudodavau ir kitas dušo želes. Kaina apie 2 eur. (Pirkti rasite prekybos centruose ar grožio priemonių parduotuvėse) 


6. Lirene micelinis vanduo 200 ml. Sunkiai man sekėsi draugauti su šiuo miceliniu vandeniu. Reikėdavo labai saugoti akis, nes jei patekdavo į jas, labai grauždavo. O ir blakstienų tušą sunkiai nuvalydavo. Nemanau ar dar jį kartosiu. Kaina apie 5 eur. (Pirkau Eurokos)
7. Avon planet spa valomoji purvo kaukė su Negyvosios jūros mineralais, 75 ml. Ši veido kaukė man visai patiko, nuplovus veidą, jautėsi gaiva, veidas tapdavo švarus, oda atsigavusi. Gal tik pats kaukės kvapas jautėsi kiek per aštrus.
8. Bioderma Sensibio gel moussant, 200 ml. Šis švelnus gelis prausiklis švelniai prausia, ramina, pašalina makiažą. Drąsiai su juo ploviau tušą nuo blakstienų, kadangi šis prausiklis nedirgina akių. Be to, tai dar viena priemonė, kurios labai ilgai užtenka. Dabar bandau kitą Bioderma prausiklį. Įsigyti galite vaistinėse.  


9. Pure musc narciso rodriguez kvepalų mėginukas. Čia buvo tokie kaip vienkartiniai kvepalai, kuomet žurnale nuplėši lapelį ir gali pasikvėpinti. Rašau todėl, kad šie kvepalai man labai patiko, jie turi tokį akcentą. Net sunku apsakyti. Tačiau labai norėčiau juos pauostyti parduotuvėje, o gal net įsigyti.
10. Boucheron Paris kvepalų miniukas, 4,5 ml. Pirkau šiuos pigu.lt Tačiau man jie visiškai nepatiko. Norėjau tik išbandyti kvapą, bet visiškai nepataikiau. Kvepalai tokie aštrūs, stiprūs, net lenda per gerklę. 
11. Coco Chanel mademoiselle kvepalų mėginukas. O taip, turėjau jų net kelis. Tačiau šis mėginys buvo paskutinis. Ir tai tikrai labai geri ir skanūs kvepalai. Bet dar vis laikausi ir kvepalų neperku, nes turiu jų užtektinai ir noriu sunaudoti likučius.


12. Palmolive naturals muilas, 100 g. Šį muilą labai ilgą laiką laikiau tarp rūbų, kad kvepėtų spintoje. Tačiau nusprendžiau, kad laikas sunaudoti, tad labai gerai naudojasi virtuvėje. Net nebeprisimenu iš kur jį turiu.
13. Loccitane migdolų stangrinamasis kūno aliejus, kelioninio dydžio produktas. Tepti ant kūno man šį aliejų nepatiko, kadangi oda tapdavo lipni. Tad aš šiek tiek aliejaus vis įpildavau į vonią, kai eidavau maudytis. Tai susinaudojo gana greitai. Bet vėl naudoti neketinu.
14. Balance ekologiškas indų ploviklis su alavijų ekstraktu, 500 ml. Kažkaip greitai man šis ploviklis susinaudojo, per mėnesį. Džiaugiuosi, kad šis ploviklis be dažiklių, kvapiklių, fosfatų. Tačiau, kaip ir sakiau, baigėsi gana greitai. 
15. Swirl tabletės tualetui, 2 vnt. Dar šiek tiek iš buitinės chemijos srities - tabletės, kurios nudažo vandenį ir suteikia gaivų kvapą. Jas tereikia įmesti į tualeto bakelį. Bet nežinau... irgi labai greitai baigėsi. Tad turbūt nekartosiu.
16. Softstar ausų krapštukai, 200 vnt. Krapštukus pabaigėme, jie buvo visai neblogi. Dabar dar norėčiau išbandyti ir medinius. 

Štai ir viskas, tad tiek buvo tų pabaigtų dalykėlių per kovo mėnesį.O ką sunaudojote jūs?

GABRIELĖ 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą