2019 m. balandžio 25 d., ketvirtadienis

O kas naujo? Pirkiniai, laimėjimai ir visą kita

Kaip senai Jums berašiau! Atrodo, net pirštai atprato nuo klaviatūros barškenimo. Bet kaip man patinka tas garsas! Kažkuo raminantis. Tad akimirka sau, gurkšnojant šiltą arbatą. Prisijungsit? :)


Man visada smalsu, kas ką naujo nusiperka, tos naujos pakuotės, atplėšimo džiaugsmas... Ir dabar, su draugėmis visada vos kažką nusipirkus vienos kitai atsiunčiam nuotraukas ir pasirodom, ką įsileidom į namus. Nežinau, iš kur tas smalsumas, gal tai ir keistas bruožas, bet įdomu. Taip aptariam tam tikrus daiktus ar kosmetiką, pasidalinam rekomendacijomis. Juk smagu, o ir mergaitiškų pokalbių nebūna per daug!
Per praėjusias kelias savaites į namus atkeliavo daug naujienų (na, naujienos tik man) ar smalsu kas viduje?
Man išpakuoti siuntinius visada lyg koks gimtadienis ar Kalėdos. Nors ir pati kažką nusiperku ir žinau, kas bus  viduje. Bet tos medžiagos, audiniai, spalvos, tūbelės, pakuotės, kvapai... Viską paliesti, pajausti. Lyg dovana sau.
Šį kartą noriu parodyti keletą pirkinių ir keletą įvairių konkursuose laimėtų dalykėlių. Žiūrim? :)



URIAGE

Rinkinukas, kurį sudaro naktinė veido kaukė, veido serumas ir kremas. Pirkau realiai dėl to, kad labai norėjau pabandyti šią kaukę, nes tokios naktinės, bent man, tikrai turi poveikį. O veido oda paskutiniu metu kažko spyriojasi ir nenori būti graži, spindėti, tad papildoma pagalba jai. Šiaip buvau bandžiusi keletą Uriage mėginukų ir daugelis priemonių patiko. Tad teikiu daug vilčių ir šiems produktams.
Na, o perkant parduotuvėje, labai dosniai palepina produktų mėginiais, tad tikiuosi atrasti ir dar keletą produktų, kuriuos pamėgsiu!
Rinkinio kaina 13 eur.

Rinkinuką įsigyti galite ČIA

RESERVED




Reserved nusipirkau rankinę, nedidukę, dėžutės tipo, tamsios mėlynos spalvos. Įprastai esu šviesių spalvų mėgėja, bet kažko labai man ši patiko. Iš tiesų, visada labiau mėgstu mažas rankines nei dideles, todėl ši tobulo dydžio. Nors ir nėra labai didelė, bet visus reikiamus daiktus puikiai sutalpinu. Rankinė turi ilgą ir trumpą rankeną, tačiau jos abi nusiima, ir galima nešioti kaip tik patinka. Šią radau išpardavime, kaina 12 eur.

Rankinė ČIA

DOUGLAS


Parduotuvėje įsigyjau NYX maskuoklį, visada buvau ištikima Catrice firmos maskuokliui, bet apie šį  Nyx girdėjau puikių atsiliepimų, tad išbandysiu (pirkau su nuolaida, tad kainavo apie 6 eur, kai įprasta kaina 10 eur. ).

Antrasis produktas, tai DOUGLAS MAKE UP antakių želė. Šią radau išpardavime ir dėl labai mažos kainos (vos 2 eur.), nusprendžiau išbandyti. O kadangi maniškis kaip tik baiginėjosi, tad pačiu laiku! Šiuo metu jį jau naudojau keletą kartų ir nesu labai sužavėta silikoniniu šepetėliu, kuris priemone pasipildo tik pasukus ratuką apačioje. Tad šereliai tušu nepasidengia. 





Taip pat į namus atkeliavo PRETTY VULGAR blakstienų tušas ir skystas akių pravedimas. To tušo tūbelė man yra kažkas wow! Tokia ji man miela su tuo paukščiuku ant viršaus. Toks visiškai mano stilius. Labai ilgai apie jį svajojau, ir Douglas padarė labai didelę nuolaidą (vos 12 eur. vietoj 20 eur.). Tad, kaip nepirkti?
Lainerio nepirkau, gavau dovanų perkant parduotuvėje blakstienų tušą. Bet taip pat labai graži, rašiklį primenanti, pakuotė. Nekantrauju išbandyti!

Maskuokis ČIA
Antakių gelis ČIA
Tušas ČIA
Pravedimas ČIA

KIKO MILANO


Gavau savo siuntinuką iš KIKO. Ką įsigijau? Du blakstienų tušus (po 3.99 eur.). Antakių šešėlių paletę (apie 4 eur.), labai patogi dėžutė ir geros spalvos. Taip pat, užsisakiau antakių tušą (apie 3 eur.) bei skystą akių pravedimą (5 eur.). Man labai patinka, kad KIKO savo kosmetiką supakuoja į dėžutes, tos juodos dėžutės atrodo klasiškai.
Gaila, kad Kiko nėra pirkti Lietuvoje ir tenka siųstis, bet parduotuvė siūlo labai geras kainas, ypač išpardavimo metu.

KIKO kosmetika ČIA


IR KELETAS KONKURSUOSE LAIMĖTŲ PRIZŲ



Dovanų gavau COMWELL.PRO lazeriu apdorotą pedikiūro ,,brūžeklį", su dviem skirtingais šiurkštumo paviršiais. Tikiuosi, pėdutės pavasarį jau bus švelnios! (Kaina apie 25 eur.).
Ir purškiklį plaukams LUXURY LOOK, kuris apsaugo nuo karščio, palengvina iššukavimą, mažina pūtimąsi. Skamba aprašymas gražiai, o ar veikia pamatysiu pradėjusi naudoti (kaina apie 13 eur.).

Pedikiūro ,,brūžeklis" ČIA
Purškiklis plaukams ČIA


HIMALAYA

Dovanų gavau veido prausiklį (šis labai geras, esu naudojusi ir anksčiau), mažo dydžio dantų pastą, veido šveitiklį (labai grubus, naudoju kaip kūno šveitiklį) ir nulupamą veido kaukę.

Prausiklis (kaina apie 4 eur.). Įsigyti ČIA
Šveitiklis. Internete neradau, bet rasite Eurokos, Droge.
Kaukė (kaina apie 3 eur. ) ČIA

GREEN FEEL



Naujosios veido kaukės, nekantrauju kol bus išbandytos.


Tad štai, stalčiukų turinys namuose tikrai pagausėjo, Kai kurie produktai dar turės laukti savo eilės, kol pradėsiu naudoti. Bet, apie tuos produktus, kurie paliks tikrai gerą arba blogą įspūdį papasakosiu ir Jums :)
Iki kitų susitikimų!

JUSTINA


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą