2018 m. balandžio 10 d., antradienis

Fuzetea skonių dienos


Kaip man patinka visokios naujienos! Nauji skoniai, nauji potyriai, naujos knygos, maistas, vietos, viskas!!! Turbūt pernelyg nemėgstu monotonijos. O dar ir labai pasisekė, jog viename konkurse laimėjau dėžę Fuzetea arbatos! Tai naujiena ir tai intriguoja! Paragaujam?

Dėžėje slėpėsi net 8 skardinės šaltos arbatos. Kadangi, konkurse reikėjo žymėtį draugę, pažymėjau Justiną, nes mes visada visur žymimės! Tai būtų negražu, nepasidalinti. Tai šios gėrybės jau laukia Justinos. O aš nekantrauju paragauti. Nors... nemeluosiu, šaltąją arbatą persikų skonio jau ragauti teko, bet tik iš butelio. Ir nežinau ar man vienai, bet iš skardinės geriasi skaniau.


Taigi dėžėje slėpėsi dviejų skonių šaltosios arbatos - persikų skonio bei citrinų skonio juodoji arbata. 


Aš labai mėgstu šaltąsias arbatas, tačiau dauguma jų - pilnos cukraus ir nuo jų dar labiau norisi gerti bei pradeda dar labiau troškinti. Šaltoji persikų arbata man pasirodė irgi šiek tiek saldi, galbūt jos nesirinkčiau jei būčiau labai ištroškusi, bet štai citrinų skonio arbata man labai patiko. Ji turi tokį rūgštelės ir gaivumo skonį, kad atsigėrus, karštą vasaros dieną tikrai gali atsigaivinti. 


Mano sprendimu Fuzetea pasirinko labai gerus rinkodaros specialistus. Aš matau labai greitą ir teigiamą rezultatą. Fuzetea komanda yra atvira naujienoms, šiuolaikinėms technologijoms, efektyvi bei sparčiai įeinanti į rinką. Tikrai juos labai gerbiu ir palaikau. Taigi, karštą vasarą tikrai nepamiršiu Fuzetea arbatos, o ypač - citrininės! Tad siūlau paragauti ir Jums! Džin džin!

Gabrielė


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą