2018 m. balandžio 6 d., penktadienis

Pabaigti produktai: kovas

Pagaliau, pagaliau baigėsi kovas! Kovo mėnuo man visada toks neypatingas, kad niekada nieko įdomaus nevyksta, jokių gimtadienių, švenčių, jokių renginių, nieko. Ir šiaip. Jeigu reiktų pasakyti, ką per šį mėnesį nuveikiau, reikėtu laaaaabai gerai pagalvoti. Dar viena priežastis, kodėl to kovo pabaigos laukiau - kad pagaliau galiu išmesti per mėnesį susikaupusias išnaudotų produktų pakuotes. Vis tuščiau namuose!
Stengiuosi ir labai daug nieko naujo nepirkti, nes visko tikrai nemažai yra susikaupę namuose, norisi viską sunaudoti, kol dar nesibaigia galiojimas. Ir puiku šiek tiek pataupyti!
Taigi, grįžtam prie pabaigtukų!




DOUGLAS Naturals valomosios veido putos su granatų ekstraktu, 150 ml. Jas prieš keletą mėnesių man pasiūlė konsultantė kai ieškojau prausiklio ir nutariau, kad visgi verta pabandyti, nes užmetus akį, sudėtis pasirodė nebloga. Ir žinot ką? Na man nerealiai patiko. Labai švariai nuplauna veido odą, jos nesausina, nedirgina, negraužia akių. Pačios putos tokios švelnios ir labai malonios naudoti. O ir užtenka tikrai ilgam, veidui nuplauti užtenka vieno paspaudimo. Dar man labai patiko neerzinantis kvapas - ne, kvepia man ne granatais, bet kvepia rožėmis. Bet tokiomis tikromis, kaip erškėtrožės po lietaus. Ir taip yra todėl, kad sudėtyje yra rožių vandens! Tikrai dar šias ateityje kartosiu. Rekomenduoju pabandyti, šiuo metu kaip tik Douglas salonuose 50 proc. nuolaida  šioms putoms :) (kaina Douglas 10 eur.).

CLINIQUE Take The Day Off, makiažo valiklis, 30 ml. Gamintojas sako, kad šis valiklis tinka tiek akių, tiek lūpų makiažui valyti, ir nuvalo net atsparias vandeniui priemones. Visgi man sunkiai nuvalydavo, net ir įprastą blakstienų tušą ar lainerį... Ir kas rytą atsikeldavau šiek tiek panda, nes iki galo niekaip nenuvalydavo akių. Kas yra keista, nes valiklis yra aliejinis. Tiesa, jis nuvalydavo puikiai lūpų dažus, kurių niekas neįveikia. Bet tik tiek. Todėl daugiau nepirkčiau. Pliusas, kad kaip ir visos Clinique priemonės yra bekvapis, nealergizuoja. Bet kiek aš vargau su dangteliu! Jis padarytas taip, kad priemonė neišsipiltų, neatsisuktų savaime. Su tokiu fiksatoriumi. Todėl sunku atsukti, ypač viena ranka (pilno dydžio pakuotė Douglas 26 e.).


BIODERMA Sebium Mat Control, matinį efektą suteikiantis, drėkinamasis kremas 15 ml. Apie jį  jau kalbėta tiek kartų, kad nebeužtektų rankos pirštų suskaičiuot. Mano PATS mėgstamiausias kremas, odą išlaiko matinę visą dieną, o ir drėkinimas puikus (vaistinėse, kaina apie 12 eur.)! Rekomenduoju visoms, kurioms riebaluojasi oda.

BIODERMA Sebium Global. Šio šį kartą sunaudojau mėginėlį, nes neberia odos ir nebeperku pilnos pakuotės, nes tiesiog nebereikia. Bet irgi vienas geriausių kremų, ir mėginukas visada yra kosmetinėje, nes jei tik atsiranda spuogų, patepu keletą dienų ir oda vėl susitvarko.

P.S. Jei įdomu apie šiuos du Bioderma kremukus plačiai esu kalbėjusi ČIA

THE BODY SHOP  Oils Of Life veido aliejus. Tiesiog  wow. Jį naudojau šiek tiek daugiau nei mėnesį kas vakarą prieš miegą. Tai ryte oda tokia graži, švytinti, pamaitinta būdavo! Žymiai sveikiau atrodanti. Nors tai aliejus, veido riebaus, lipnaus jis nepalieka, labai greitai susigeria. Malonus, švelnus kvapas, nors kaip veido priemonė, galėtų jo ir visai neturėti. Odos nealergizuoja, puikus! Naudojasi taupiai, nes pasiima su pipete, užtenka poros lašelių veidui (pilno dydžio produkto kaina The body shop salonuose ir internetu - 35 eur.). 


MAX FACTOR  Brow Shaper antakių pieštukas. Štai šį jau gyriau ankstesniame įraše. Na kaip man jis patiko. Ir kaip greit susinaudojo. Labai nepraktiška, nes neužtenka net mėnesiui. O yra tikrai brangus (apie 13 eur.) Bet pas principas - automatinis pieštukas, be galo minkštas, labai patogios šukytės kitame gale - na nerealiai. Bet visgi per didelis malonumas tokią pinigų sumą išleisti kas 3 savaites, tad pabandysiu paieškoti kuo pakeisti jį, galbūt kažkas panašaus yra mūsų parduotuvėse, už labiau prieinamą kainą? Bet šiaip, jeigu netaupote, tikrai siūlyčiau pabandyti, nes labai lengva susiformuoti antakių formą, ją gražiai išryškinant, o antakiai atrodo visiškai natūraliai, aš netgi labai dažnai susilaukdavau komplimentų dėl antakių, kol naudojau šį pieštuką!



BIODERMA Atoderm Mains&Ongies rankų kremas, 50 ml. Tai intensyviai drėkinantis kremas rankoms. Aš ganėtinai dažnai šį perku, man  patinka, jis gana lengvas, greitai susigeria, švelnaus lengvo aromato, rankas suminkština, jos vėl švelnios. Tik tiek, kad rezultatas kaip ir daugelio kremų yra laikinas (pirkti vaistinėse, kaina apie 6 eur.).

THE BODY SHOP Sviestmedžių rankų kremas, 30 ml. Tai mano pačios mėgstamiausios linijos kremas, todėl tikėjausi šiek tiek daugiau - stipresnio drėkinimo ir maitinimo. Nes nuolat naudoju šios linijos kūno sviestą ir jis neįtikėtinai riebus. Todėl šiek tiek nustebau, kad kremas labai lengvos tekstūros. Susigeria greitai, rankos švelnios, bet irgi laikinai. Jis puikus kai nėra didelių problemų su rankų oda, būtent šiuo metu, man tokio nepakanka (pirkti The Body Shop, kaina apie 7 eur.).

EO LABORATORIE rankų kremas. Šis taip pat su sviestmedžiu, tik labai riebus, ir ganėtinai sunku įmasažuoti į rankas. O jeigu jos šiek tiek drėgnos - misija neįmanoma. Bet pats kremas gana neblogas, dėl sunkesnės tekstūros, ilgiau išlikdavo ant rankų. BET palikdavo šiokį tokį lipnumą. Galbūt dar kartočiau. Aš jį gavau dovanų pirkdama Eurokos, tačiau internete niekur neradau jo kainos, bet visa firma nėra labai brangi, tad jis irgi nebus brangus.


RITUALS... Ryžių pieno kūno šveitiklis, 150 ml. Kaip gaila , kad jis baigėsi! Tas kvapas, mmm. Pats šveitiklis gana lengvas, tikrai nėra šiurkštus, bet oda jaučiasi labai švelni, švari ir nušveista. Patiko kad jis nėra grubus, nes tokie pažeidžia odą, tad šis tikras aukso viduriukas (pirkti Rituals... kaina apie 10 eur.).

DOVE Replenishing Ritual kūno losjonas, 250 ml. Iš pradžių man patiko, paskui norėjosi, kad kuo greičiau baigtųsi. Nors kvapas nėra labai aštrus, kažkuo pradėjo erzinti. Oda patepus taip komfortiškai jaučiasi ganėtinai trumpą laiką, tad man jis kaip sausiaodei yra per silpnas, bet gana greitai susigeria. Didžiausias minusas  pakuotė, kai jos būna tokios kietos, labai sunku prieš pabaigą sunaudoti produktą iki galo. Šiaip nieko blogo, bet ir nieko ypatingo, todėl nepirkčiau (įsigyti Eurokos, Drogas apie 5 eur.).

Štai šiems produktams sakau - viso! O Jums sakau - iki greito susitikimo sekančiame įraše. Bučkis!

JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą