2020 m. sausio 9 d., ketvirtadienis

Sunaudoti produktai. Lapkritis-gruodis

Labas, damutės! Atėjo vėl ta diena, kada tenka pakalbėti apie sunaudotus produktus. Šį kartą jungtinis, dviejų mėnesių, pabaigtų produktų įrašas, nes lapkritį kažkaip susikaupė labai nedaug tuščių pakuočių, tad nelabai būtų buvę ką rodyti. Todėl dabar sujungus, įrašas ilgesnis nei visada. Bet tikiuosi persiskaitys viskas lengvai. Per šventes gavau labai daug visokiausių kosmetikos priemonių, tad pradėsiu taupyti ir kosmetikos pirkti kuo mažiau. Dabar pažiūrėjusi į viską, kas yra namuose, manau, kad greitu metu neteks pirkti visiškai nieko.



GUCCI PREMIERE, EDT, 50 ml. Prieš kelis metus gavau dovanų nuo sesės, per gimtadienį. Ir kaip aš jų tada norėjau! Labai malonus šių aromatas, labai patiko. Nei saldūs, nei gaivūs. Toks viduriukas. Bet kvapas įsimintinas. Bet daugiau turbūt nepirkčiau, nėra iš tų, kuriuos pabaigus norisi pirkti kitą buteliuką, nors ir kvepia skaniai (Kaina apie 70 eur.).

TRUSSARDI Delicate Rose, 30 ml. Dar vieni ilgai norėti ir dovanoti sesės per Kalėdas, kvepalai. Šiuos dievinau, labai lengvas, gaivokas aromatas. Štai šiuos kažkada nusipirksiu vėl (kaina apie 50 eur.).

ABERCROMBIE&FITCH First Instinct, 15 ml. Šie saldesni, bet labai malonaus kvapo kvepalai. Gavau pernai metų Douglas advento kalendoriuje ir nešiodavausi rankinėje, nes labai patogus mažas buteliukas su purkštuku. Šių, manau, nepirkčiau vėl, bet turėtus su pasimėgavimu sunaudojau (30 ml kaina apie 44 eur.).

LANCOME IDOLE mėginukas. Paprastai mėginukų nerodau, bet šitie kvepalai. OMG. Tobuli. Galbūt pagaliau atradau tą kvapą, kuriame norėčiau išsimaudyti ir visą gyvenimą naudoti tik tuos pačius. Lengvas, bet labai jausmingas aromatas. Tobulas. Ačiū Mano Kalėdų seneliui, nes štai šių dailutį buteliuką radau po eglute (Kaina 25 ml, apie 54 eur.).


DOUGLAS sausas plaukų šampūnas, 150 ml. Skirtas tamsiems, rudiems plaukams ir yra rudos spalvos miltelių pavidalo. Labai patiko. Ant plaukų visiškai nesimatydavo, o veikė taip pat gerai kaip Batiste šampūnai. Dar ir kvepia skaniai. Tikrai labai geras, kiek kainavo nebepamenu, nes pirkau tikrai seniai, bet dabar žiūrėjau įsigyti vėl ir prekyboje jo jau deja, neradau.

AVON šampūnas su argano aliejumi, 250 ml. Šampūnas kaip šampūnas, nieko ypatingo, nieko blogo. Plaukus išplaudavo, ilgai išlikdavo švarūs. Savo darbą atliko (kaina apie 3 eur.).

WELLA plaukų kaukė su Goji uogomis, 30 ml. Gavau ją grožio dėžutėje. Kvepėjo skaniai, bet nelabai patiko poveikis. Tiesą sakant, to poveikio kaukės iš vis nelabai matėsi. Net švelnumo nelabai suteikė, o ir sunaudojau gal per 4 kartus. Nekartočiau.


RITUALS The Ritual Of Holi kūno kremas, 100 ml. Kad ir kaip mylėčiau Rituals produktus, šis nepaliko jokio gero įspūdžio. Nei kvapas geras, nei pojūtis ant odos. Sunkiai geriasi, odos praktiškai nedrėkina, na bent man, kai oda yra super sausa. Tad būtent šio irgi nepirkčiau (būtent šis iš grožio dėžutės, kaina apie 8 eur.)

NUXE kūno kremas, 30 ml. Kvepėjo saldžiai, bet ant odos kvapas kiek erzino. Įsigerdavo į odą irgi sunkokai, oda išsausėdavo greit. Nekartočiau.

NUXE dušo aliejus. Na kaip su dušo žele viskas gerai, kažkokių minusų neradau. Labai graži pati priemonė, viduje turėjusi smulkų žėrutį, kuris nusimaudžius šiek tiek suteikdavo natūralaus spindesio odai (abi Nuxe priemonės buvo rinkinyje, tad kainos nežinau).


BIODERMA Mat Control, 30 ml. Standartiškai matizuojantis veido kremas, mano numeris vienas. Tobulas, odą išlaiko matinę visą dieną ir jos nesausina (kaina apie 10 eur.).

BIODERMA lūpų balzamas. Labai skaniai kvepėjo. Na nieko labai ypatingo, kai lūpos sausėjo, buvo nepakankamai stiprus, bet kasdieniam naudojimui, lengvas ir malonus (kaina apie 5 eur.)

ANNAYAKE veido šveitiklis, 15 ml. Maloniai ir švelniai šveisdavo odą, šveičiamosios dalelės labai mažos, negrubios. Patiko.

POLAAR Eclat Boreal veido kremas, 25 ml. Nors rašo, kad tai lengvas kremas, man tai toks iš sunkesnių pagal tekstūrą. Bet patiko labai. Ypač šiuo vėsesniu laikotarpiu. Jis riebesnis, ne taip greit susigeria, bet oda nei karto nebuvo išsausėjus, kol jį naudojau, jeigu būtų pirkti Lietuvoje, nedvejodama kartočiau (kremas iš grožio dėžutės).

OH K! lakštinė veido kaukė. Buvo labai graži, sidabrinė. Bet nieko ypatingo odai nepadarė, tam kartui buvo švelnesnė, kiek skaistesnė, bet rezultatas pernelyg trumpas. Šį taip pat turiu iš grožio dėžutės.



ISADORA Build-up blakstienų tušas. Labai patiko šepetėlis, mielai įsigyčiau pilną pakuotę.

NYX maskuoklis. Šis TOBULAS. Galvojau už Catrice geriau nėra, bet klydau, nes šis žymiai labiau patiko. Aišku, kaina dvigubai didesnė, bet verta. Taip gražiai maskuoja, paakiai šviesesni, gražesni ir labai natūraliai dengia, nesubėga net į raukšleles (Kaina apie 8 eur.).

BENECOS lūpų dažai. Šių iki galo neišnaudojau, tiesiog turiu laaaabai seniai, tad jau laikas atsisveikinti, nes galiojimas tikrai pasibaigęs, bet kaip dažai patiko.

LOREAL antakių pieštukas. Čia toks nesusipratimas man. Praktiškai naujas, bet pragulėjęs porą metų stalčiuje. Na niekaip jis man gražiai antakių nedarydavo. Tai metu lauk, nes tikrai nebenaudosiu (kaina apie 6 eur.).

Štai tokia armija tuščių pakuočių ir kiek daug sunaudotų produktų per porą mėnesių. Tikrai dabar nieko nepirksiu ir naudosiu turimas priemones. Naujais metais visada man norisi apsivalyti ir išmesti kas nenaudojama, tad ateinančių savaičių planas yra rasti laiko tokiam ,,apsivalymui" ir prasivalyti. Nors visada ir stengiuosi neapsikrauti, bet vienas kitas produktas vis tiek visada atsiranda, taip ir neatradęs savo vietos mano kosmetinėje.
Tikiuosi skaityti neprailgo ir šį kartą jau atsisveikinu :) Iki kitų susitikimų!

JUSTINA




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą