2020 m. sausio 14 d., antradienis

Ką sunaudojau per gruodį?

Vieni laukiamiausių įrašų yra apie sunaudotus produktus, juk smalsu. O ir man tokie įrašai patinka. Vis įdomu, ką ir kiek žmogus naudojo. Net kai pas draugę nueinu, apžiūriu ir išnaršau visą kosmetinę. Taigi, šįkart gruodį produktų nelabai daug. Bet tikrai dar nėra buvę mėnesio, kad sunaudočiau tik kokius tris produktus. Vis jų atsiranda. Be to, aš aprašau ir buitinę chemiją. Nežinau ar tai aktualu - pasakykit. O dabar apžvelkime gruodžio mėnesio sunaudotus produktus. 

1. Charlotte Tilbury veido kremo mėginukas, 1,5 ml.  Tai prekės ženklas, kurio Lietuvoje niekur nerasite, tad ypatingai norėjosi nors kažką išbandyti. Cha cha ir išbandžiau mėginuką veido kremo. Kvapas toks prabangus, kaip tikrai labai brangaus kremo, bet pastarasis man nepatiko. Kažkoks riebus, sunkiai įsigeria į odą. Norėčiau kokį produktą iš dekoratyvinės kosmetikos išbandyti. O šį gavau, kaip priedą prie pirkinio, kai pirkau iš cultbeauty.
2. Phyto color šampūno mėginukas, 10 ml. Kadangi mano plaukai ilgi, galvojau, kad mėginuko neužteks, bet klydau. Jo buvo sočiai, be to labai gerai suputojo, kvepėjo skaniai, o plaukai buvo švelnūs. Tikrai patiko, naudočiau ir pilną produktą. 
3. L'occitane vonios kubelis, 33 g. Justina gavo šį kubelį advento kalendoriuje, bet kadangi aš turiu vonią, tai gavau jį dovanų. Labai gaivus kvapas, vandenį nudažė žaliai, bet daugiau kažkokio poveikio ir nebuvo. Tik smagu pasižaisti.
4. Emolium Dermocare emulsija voniai (mėginys), 15 ml. Štai šį tikrai pirksiu, kai pasibaigs turimas aliejukas voniai. Tiesa, naudojau jį maudant vaikutį, kadangi jo odelė jautri ir reikalingi emolientai, ši emulsija puiki - neutralizuoja vandenį, tad ne taip išsausėja oda ir jos neniežti. Tikrai patiko.
5. Rituals sakurų kvapo rankų muilas, 110 ml. Jį vis taupiau, nes laukiau naujos virtuvės. Tai galvojau pasidėsiu, bus šiek tiek prabangos, juk ne šiaip koks muilas. Pernai gavau rinkinuke per Kalėdas ir taip patiko! Rankos taip skaniai kvepėdavo, tokiu pavasariu. O be to, visai nedidelis, stilingas buteliukas. Gaila, kad baigėsi.


6. Bioderma sebium H2O micelinis vanduo, 100 ml. Kaip gi aš be Biodermos. Pilni namai šio ženklo produktų. Šis micelinis mano mylimiausias ir net neprisimenu ar jį pirkau ar gavau iš kažkur. Visada kartojamas.
7. Bioderma sebium mat control veido kremo mėginukas, 5 ml. Šį tikrai pasiemiau iš Biodermos lojalumo klubo. Dažnai kartojamas kremas, kuris man labai tinka ir patinka. Kai jį naudoju atsigauna mano veido oda. Tikrai, net spuogų sumažėja.



8. Pregnacare vitaminai maitinančioms mamytėms, 56 tabletės ir 28 kapsulės. Jei prisimenate, gėriau visą ciklą šių vitaminų. Bet jie yra tikrai nepigūs. Tad kiekvieną mėnesį sakiau jų negersiu, bet karts nuo karto nusipirksiu imunitetui pagerinti, be to labai gerai vaikučiui, nes jis gauna visas reikiamas medžiagas. Dėžutės užtenka mėnesiui, o gerti reikia net po 3 tabletes į dieną. Viena tabletė žuvų taukai, o kitos dvi tokios pat įvairių vitaminų.
9. Aquadetrim vitaminas D3, 10 ml. Šiuos geria mano vaikutis, kadangi kūdikėliams reikia vitamino D. Jokių neigiamų reakcijų nėra, tad tikrai patinka. Noriai geria vaikas šiuos lašiukus, tačiau, kas keisčiausia, kad šie vitaminai - receptiniai. Kaina 5, 02 eur. 


10. Pur indų ploviklis, 450 ml. Šį pirko vyras ir jei seniau mėgdavau Pur ploviklius, šis nebepatiko. Kvapas gan aštrus, nenatūralus, lyg citrusų. Bet nežinau, tiesiog, pripratau prie natūralaus 11. Balance, 500 ml., kuris nerietė nosies, yra visiškai be kvapiklių ar dažiklių, tad jei pirksiu pati, vengsiu sintetinių produktų. 
12. Bref tualeto ploviklis, 700 ml. Visai patiko, švariai išplauna, naikina bakterijas, gaivus kvapas - rekomenduoju.


13 - 14. Favorit sensitive drėgnos kūdikiams servetėlės (2×80 vnt.). Štai, jei kam aktualu, radome nebrangų bei kokybišką variantą. Labai geros servetėlės, pakas nemažas, kaina apie 1,50 eur. Juk svarbiausia, kad neberia.
15. Pampers fresh clean drėgnos servetėlės, 80 vnt. Taip pat labai geros servetėlės, bet jau brangesnės. Tačiau tikrai į jas nespjaunu, kam bus akcija, tas pirksiu, nes servetėlių reikia gan nemažai. 

Ir viskas... Štai tiek tų produktų, nors pažiūrėjus, ne taip ir įdomu šį mėnesį. Dekoratyvinę kosmetiką pas mane išvysite retai, tad dalinuosi visais kitais niekalais. Kadangi, per šias Kalėdas kosmetikos beveik negavau, tai naudoju ką turiu, kartais pasipildau vienu kitu produktu, bet jau darausi sąrašą, ko reikėtų. Visai norėčiau vėl kažko importinio išbandyti. Man patinka turėti dekoratyvinę kosmetiką, nors jos naudoju mažiausiai. Gal būtų įdomus įrašas, kokią ir kiek aplamai kosmetikos turiu? Kažkada rodžiau bloge savo lūpų produktų kolekciją, net pačiai įdomu pažiūrėt kiek ir ko turiu ar kas jau pasibaigė. Tada susitikim komentaruose. Bučkis! 

Gabrielė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą