2020 m. sausio 5 d., sekmadienis

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX. Gruodis

Labas labas! Su Naujais, 2020-tais, metais! Neįtikėtina, kad dar vieni metai baigėsi. Kur lekia laikas? Kaip bebūtų, 2019 metai buvo puikūs, kad ir darbingi, pareikalavę daug jėgų, bet puikūs. Su daug įvairių kelionių, draugais, šeima. Tikiu, atėję metai bus ne ką mažiau nuostabūs. Ačiū ir jums, kad skaitote mano ir Gabrielės įrašus, kad dar vienus metus pasitinkame kartu.


Kadangi gruodis man buvo siaubingai užimtas mėnuo  - toks tas šventinis laikotarpis,  grįžtu pas jus tik dabar ir pasistengsiu su jumis pabendrauti dažniau!

Na, o dabar parodysiu jums prieš mėnesį gautą Lookfantastic grožio dėžutę. Žinau, žinau, vėluoju parodyti jau visą mėnesį, į duris jau turėtų pasibelsti ir naujoji dėžutė, bet gal labai nepyksite ir vis gi, gal smalsu, kas dėžutėse slepiasi? Kad ir šios jau nebenusipirksite, bet gal sugundys nusipirkti atėjusio mėnesio?  Tai mano jau penktoji dėžutė, sausį atkeliaus paskutinioji iš prenumeratos, dabar mąstau ar pratęsti prenumeratą? Kiekvieną mėnesį taip smagu gauti dežutę, bet kai kurių produktų tiesiog nespėju sunaudoti. Tad, kad ir kaip patinka dėžutės, galvoju, kad gal reikėtų pertraukos.


Kaip visada, viduje 6 kosmetikos produktai, šio mėnesio man labai patiko, nes produktų yra įvairių, ir pagaliau, net dekoratyvinės kosmetikos. Kaip visada viduje yra ir naujas ELLE žurnalo numeris.


SLEEK I-Divine šešėlių paletė. Laaaaaaabai graži paletė, spalvos būtent tokios, kokias būčiau išsirinkusi ir pati. Patogi pakuotė su veidrodėliu, nebloga pigmentacija. Tikiuosi su šia susidraugauti (kaina 8,99£).   


EYEKO skystas akių pravedimas (4 ml.). Nedidokas, bet jau pavergęs mano širdį. Naudoju jau kelias savaites ir šis mažylis yra pats patogiausias, pačiu ploniausiu ir patogiausiu galiuku. Taip plonai, ryškiai ir gražiai piešia liniją. Tiesiog wow, jeigu kažkur randate pirkti, rekomenduoju išbandyti (kaina 9,00 £)!

EYLURE priklijuojamos blakstienos. Na labai gražios, atrodo gan natūraliai, tik kiek ilgesnės ir pilnesnės. Tikiu, kad ant akių atrodytų nepriekaištingai. Tačiau, pati blakstienų nesiklijuoju, tad atiduosiu šias sesei (kaina 5.10 £).


BUMBLE ANT BUMBLE aliejus (30 ml.). Šis aliejus apsaugantis nuo karščio ir UV spindulių, taip pat turėtų gelbėti nuo lūžinėjimo. Labai lengvos tekstūros, su juo plaukai atrodo gražesni. Naudoju dar neilgai, nežinau kiek padeda apsauga nuo karščio, bet plaukai su juo malonūs (kaina 5,00£).


REAL CHEMISTRY Luminous 3 minute peel (20 ml.). Pirmasis veido šveitiklis iš visų turimų dėžučių. Puiku, bus tikrai sunaudotas. Prisiskaičiau daug labai gerų atsiliepimų apie šį, bus tikrai įdomu išmėginti, vos tik pabaigsiu tą, kurį naudoju dabar (kaina 19,88 £).

PRAI Platinum firm&lift creme (10 ml.). Vos ne kas mėnesį būna veido kremas, kurių nespėju naudoti. Tad šį gal perleisiu kažkam kitam, nes gal dar ir nelabai man reikia Anti-ageing kremukų (kaina 9,00 £).

Štai tokia šventiška gruodžio dėžutė, kaip visada kažkuris produktas yra nelabai reikalingas, bet visumoje  visa kita naudojama ir reikalinga. Skaičiau kitų atsiliepimus, kad jaučiasi kiek nusivylę, iš šventinės dėžutės tikėjosi daugiau. Bet man tai labai faina ta dėžutė. O kaip jums? Patinka, verta pinigų, ar nelabai (dėžutės kaina apie 16 eur.). Papasakokit savo nuomonę komentaruose, ar žinute :)


JUSTINA




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą