2020 m. sausio 21 d., antradienis

Lookfantastic beautybox. Sausis




Labas, mielosios! Jau turbūt įpratote, kad vis rodausi Lookfantastic grožio dėžutes. Tai štai ir pirmoji dėžutė, atkeliavusi į namus 2020 - aisiais metais. Šią vis dar galite užsisakyti, jeigu turinys patinka. Šio mėnesio dėžutė puiki, labai smagu, kad joje ne 6, o 7 produktai (šampūnas ir kondicionierius priskaičiuoti kaip vienas produktas).  Galbūt pamenate, kad praėjusiame įraše, nežinojau ar pratęsti prenumeratą, ar atšaukti. Na, ji prasitęsia automatiškai, tad kaip ir sprendimą jau priemė už mane, tačiau džiaugiuosi tuo, o sustabdyti prenumeratą galėsiu bet kada :)  Paskutiniu metu, tik pastebėjau, kad dėžutės kaina lyg ir kinta, nuo 15 eur - iki 17 eur. Nors tai ir nėra didelis skirtumas, visgi, nedžiugina labai (o gal tai keičiasi nuo valiutos kurso). Ir keistas dėžučių pristatymas... Tai kurjeris, tai paštas nuneša pas močiutę į namus, tai pristato į Topo centrą... Nežinau, nuo ko tai priklauso, bet kas mėnesį jau galvoju, kur dėžutė atsiras šį kartą. Tikiuosi, jau pagaliau bus tiesus pristatymas į namus. O kokios gėrybės pasislėpė dėžutės viduje, žiūrim toliau.



SEBASTIAN PROFESSIONAL plaukų šampūnas ir kondicionierius. Džiugu, kad į dėžutę įeina kaip vienas produktas. Ir pagaliau dėžutėje priemonės plaukams. Šiaip nieko nesu girdėjusi apie šį prekės ženklą, tad bus visiškai naujiena išbandyti. Kvapas puikus, bus matyti koks poveikis (Kaina apie 8£).


AUSTRALIAN BODYCARE arbatmedžių aliejaus pieštukas spuogams. Esu šį naudojusi, kai dar nebuvo pakeista pakuotė (pakuotė būdavo su raudona spalva), labai geras produktas, kai išauga koks nenaudėlis spuogas, pirmoji pagalba, nes jis labai greitai juos išdžiovina. Kvapas nemalonus, bet poveikis nepaprastas. Labai džiaugiuosi šį gavusi (kaina apie 10£).

ECOOKING veido serumas. Šis prekės ženklas dar labai nesenai yra Lietuvos rinkoje ir tai be keleto mėginėlių, bus pirmasis produktas kurį išbandysiu. Tikrai nekantrauju (kaina apie 22£).



LORD&BERRY lūpų pieštukas. Labai graži nude spalvytė. Maloni tekstūra, bus tikrai naudojamas (kaina apie 15£).

GLOW daugkartinio naudojimo veido valymo padeliai, 3 vnt. Turiu vieną iš Glow produktų -  pirštinę veidui valyti, šie bus antrieji išbandyti ir tikiuosi, tokie pat puikūs.  Šie padeliai medžiaginiai, labai švelnūs, galima naudoti ir su prausikliu ir be jo, užtenka tik sušlapinti (kaina apie 7 £).

MIO SKINCARE Boob Tube. Hm, tai kremas skirtas, kaklui, dekoltė ir krūtinei? Apie šį reiks ar pasiaiškinti, nes nelabai suvokiu, kam jis man reikalingas (kaina apie 9£).



Tokia ji, sausio grožio dėžutė. Man patiko sudėtis, nauji prekės ženklai. Smagu, kad priemonės įvairios, tiek veidui, plaukams ar dekoratyvinė kosmetika. Ši dėžutė toks miksas. Bet tuo ir yra tokia šauni. 


JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą