2018 m. spalio 5 d., penktadienis

Pabaigtos kosmetikos priemonės. Rugsėjis

Labas labas! Ateinu šiandieną su nauju pabaigtų produktų įrašu. Dėl vieno džiaugiuosi - pagaliau galėsiu visas tuščias pakuotes išmesti.
O iš tiesų daug nekalbant iš karto lekiam prie tuštučių, nes jų laaaaabai daug. Pradedam? :)


L'OCCITANE Migdolų dušo aliejus, 75 ml. Taip taip ir dar kartą taip šiam produktui. Dušo aliejai yra mano mėgstamiausia priemonė maudantis, nes jie švelnūs, nusimaudžius oda minkštutė ir neišsausinta. Būtent šis susiliejęs su vandeniu šiek tiek putoja, kas irgi yra malonu. Kvapas puikus, neerzinantis, toks jaukus ir šiltas. Jei neklystu tai jau trečioji mano tokia nedidukė pakuotė, kurią sunaudoju tad drąsiai galiu rekomenduoti ir jums. Tikrai nerealus, tik brangokas (įsigyti L'occitane salonuose, kaina apie 7 eur).

DOUGLAS Breath Of Amazonia dušo želė, 30 ml. Ši dušo želė su acai uogų ekstraktu ir pasiflorų aliejumi. Nežinau kiek iš to naudos gavo kūno oda, nes nepastebėjau, tačiau kvapas - NUOSTABUS. Vien dėl kvapo manau įsigysiu kitų šios linijos produktų, nes kvepia taip maloniai, saldžiai ir gaiviai kartu. Kaip taip gali būti? Bet vienas malonumas maudytis apsuptai tokių kvapų. O pats produktas kaip ir visi, nieko stebuklingo, bet nusimaudžius oda jaučiasi švari, priemonė gerai putoja (Douglas, kaina 3,99 eur./75 ml.).

TONI GARD My Honey dušo gelis, 30 ml. Šį gavau pernykščiame advento kalendoriuje, kartu su šio kvapo kvepalais. Kvapas tikrai malonus, vasariškas, o oda ilgai išlieka kvepianti šiuo aromatu. Pats gelis pripildytas žėručio, tad yra toks kaip satininis. Gražu. Bet štai su šituo nusimaudžius odą tempdavo ir iškart reikdavo teptis kremu. Todėl, kad sausino odą man priemonė nepatiko, nekartočiau.



BIODERMA Sensibio Gel Moussant gelinis prausiklis jautriai veido odai, 200 ml. Jeigu pamenate anksčiau pasakojau apie kitą, mėlyną Biodermą prausiklį, kuris man netiko. Na tai šis, skirtas jautriai odai, yra puikus. Prausiklis nedirgina odos, yra bekvapis, švelniai, nesmarkiai putoja susiliejęs su vandeniu. Oda jaučiasi gaivi ir švari, nuvalo ir makiažo likučius. Puikus variantas odai, kuri turi šiek tiek riebių zonų ir ypač sausų, pleiskanojančių. Prausiklio patogi pakuotė, dozatorius išspaudžia nedidelį kiekį priemonės, kurio pilnai pakanka veidui nuprausti, todėl naudojasi labai taupiai ir užtenka ilgam (įsigyti vaistinėse, apie 13 eur.).

SEBAMED veido prausiklis, normaliai - sausai odai 10 ml. Šio turėjau tik mėginuką, jo pakako savaitei. Ką per tiek pastebėjau, kad odai puikiai tinka ir jos nesausina, o nuplauna švariai.   Priemonės kvapas  turi saldumo ir mane šiek tiek erzino, nelabai mėgstu veido priemones, kurios turi ryškius kvapus.

URIAGE Hyseac gelinis prausiklis mišriai veido odai, 8 ml. Vėl gi, stipriai kvepiantis prausiklis, mažas minusiukas. Toliau apie prausiklį nelabai visgi ką galiu pasakyti, kadangi naudojau ne kasdien, o su ilgais savaitės tarpais. Veido nesausino ji nuprausus, tačiau jau esu patyrusi, kad prausikliai skirti mišriai odai, maniškę išsausina naudojant kasdien ilgą laiką. Tad nemanau, kad būtent tokį pirkčiau kasdienai. Bet šiaip tokiems vienkartiniams naudojimams patiko, ypatingai gaiviai jausdavosi nuplauta veido oda.

L'OCCITANE taukmedžių valomasis veido aliejus, 30 ml. Labai gaila, kad šį taip ir nepabaigtą turiu išmesti, nes pasibaigė galiojimas, kuris yra tikrai trumpas (3 mėn. po atidarymo). Pats produktas man labai patinka, ne viena pakuotė jau sunaudota. Įprastai juo valydavau vandeniui atsparias kosmetikos priemones, nes jis pašalina jas švelniai ir žymiai greičiau, lengviau nei micelinis ar įprasti prausikliai (Loccitane salonuose, kaina 5 eur.).


BIODERMA Sensibio H2O micelinis vanduo, 250 ml. Jau apie šį jums ko gero pabodo ir klausytis kas mėnesį? Tad daug nepasakoju - puikus ir vertas kiekvieno cento (jeigu įdomu plačiau  apie jį yra skirtas visas įrašas Čia). Kaina vaistinėse apie 13 eur.

BIODERMA Mat Control, matizuojantis veido kremas 15 ml. Dar vienas produktas, kurį apkalbėjau jau kokį dešimt kartų. Mano vienas ir vienintelis, kurio nekeisčiau į jokį kitą. Matinė oda išlieka labai ilgai ir jos nesausina (pilna pakuotė vaistinėse apie 13 eur.).

HEJ ORGANIC veido fluidas, 10 ml. Jis man nepatiko. Pirmiausia dėl šleikščiai saldaus kvapo. Tikrai nemalonus. Ir antra, pati konsistencija nelabai patiko, sakyčiau net šiek tiek lipnus man jis buvo. Pagirti norėčiau tik efektą, labai minkština ir švelnina odą.



CLINIQUE Chubby blakstienų tušas. Tikrai neblogas tušas, blakstienas išryškindavo, suteikdavo didelę apimtį. Šepetėlis labai patogus, nes didelis ir silikoninis. Padažytos blakstienos nepradeda vakarop trupėti, išlieka gražios iki nuvalymo. Neatradau minusų, mielai kartočiau (Douglas, 18 eur.)

MAX FACTOR Lash Crown blakstienų tušas. Maniau, kad šis man nepatiks, nes labai įdomus, keistas šepetėlis, maži, trumpi šereliai. BET, tai ko gero vienas mėgstamiausių mano naudotų tušų. Blakstienos toookios ilgos, tankios ir jų nesulipina, net gi atskiria - viskas viename. Visiškai nesitikėjau, kad man taip patiks. Rekomenduoju (kaina apie 15 eur).


MAX FACTOR Excess Volume blakstienų tušas. Šis yra dvipusis - viename gale tušas, kuris gražiai padengia blakstienas su patogiu, dideliu šepėteliu, kitame gale toks kaip fiksatorius. Kuris man labai nepatiko, nes jis kaip klijai, neįmanoma beveik nuvalyti blakstienų, tad jo galiausiai nebenaudojau. Daugiau tušo nepirkčiau, nes vienas galas nenaudojamas, o panašų šepetėlį nesunku rasti visame Max Factor asortimente. (kaina apie 13 eur.).

L'OREAL Brow Artist antakių tušas. Jis antakiams suteikdavo ryškesnę spalvą, nesulipindamas plaukelių. Spalva gražiai ruda, neturi ryžumo. Labai taupiai naudojasi, o ant antakių išlieką visą dieną, juos užfiksuoja. Puikus, tačiau jis realiai identiškas Essence antakių tušui, kuris per pusę pigesnis, tad sekanti kartą grįšiu prie jo (Douglas, kaina apie 6 eur.)

CATRICE Liquid Camouflage maskuoklis (spalva - porcellain 010). Tikrai visų laikų mėgstamiausias mano maskuoklis, kuris ir stipriai maskuoja ir nesubėga į raukšleles. Ant odos tampa kone nepastebimas.  Puikus ir tikrai vertas atsidurti kiekvienos kosmetinėje (Eurokos, Drogas kaina apie 4  eur.).


Atsisveikinu su šešėlių paletėmis, kurios atrodo oj kaip nunešiotos, nors nei vienai nėra dar nei metų. Bet atrodo baisiai, net gėda Jums rodyti :)

ISADORA Eye Shadow Quartet. Keturių spalvų paletė, turi puikią tekstūrą, neblogai pigmentuoti. Bet kadangi pasibaigė pora einamiausių spalvų, o pati dėžutė atrodo apgailėtinai, išmetu (Douglas, apie 20 eur.).

MAX FACTOR Smokey Eye Matt Drama Kit.  Šešėliai iškeliauja nes irgi sunaudojau tas spalvas, kurios man buvo reikalingos. Realiai šešėlius sunaudojau antakiams, kadangi spalvos matinės ir puikiai tiko. Pigmentacija negaliu skųstis, nebloga, šešėliai tik truputį birūs. Visumoje patiko (Douglas, apie 13 eur.). 
CATRICE šešėliai, neverti pinigų, nes jų pigmentacija tokia bloga, kad pasidažyti be galo sudėtinga, o dar ir smarkiai byra. Kad ir kokios gražios spalvos, pirkti neverta (Eurokos, apie 4 eur.).



DOUGLAS HOME rankų kremas, 30 ml. Labai malonus rankų kremas, švelniai kvepiantis ir nepalieka lipnių, riebaluotų rankų. Tačiau labai trumpai odą drėkino, tad ko gero antros pakuotės nepirkčiau. Nebent jūsų rankų oda nėra labai sausa, tada jums puikiai tiks (Douglas, apie 3 eur.).

DKNY Golden Deliciuos kvepalai, 15 ml. Labai smagios man šio gamintojo pakuotės, mieli burbuliukai. Pats kvapas, na nežinau, antrą kartą nepirkčiau, jis toks neįsidėmėtinas ir gan įprastas. Man gal net primena tokius pigius, Avon kvepalus. O ir išsilaiko ne stebuklingai, keletą valandų ir aromatas dingta. Kas man iš tikro nepatiko, tai kad purkštuko šlangutė yra per trumpa, ir šiek tiek liko kvepalų, kuriu negalėjau išpurkšti.



PUREDERM spindesio suteikianti, drėkinanti plaukų kaukė. Ją gavau dovanų perkant Eurokos ir išties nesitikėjau nieko gero. Bet kai nieko nesitiki, tai ir nustebina. Plaukai labai švelnūs, minkšti ir paklusnūs. Kvepia mėtomis, nors jau naudojant kokį trečią kartą (man šio kiekio užteko keturiems) pradėjo erzinti. Bet dėl efekto mielai pakartočiau (Eurokos, Douglas apie 2 eur.).


MACADAMIA plaukų kaukė. Mano numeris vienas kalbant apie plaukų kaukes. Plaukai ne tik švelnūs ir paklusnūs, bet vizualiai atrodo sveikesni. Žinau, kad tai tik apgaulė, sudėtis kaukės nėra stebuklinga ir plaukų negydo, bet tas laikinas efektas labai geras. Dar kas man su ja patinka, tai kad plaukai žymiai tiesesni, ne taip banguojasi. Ir kvepia kaip geri kvepalai! Pabandykit :)


Na ir krūva nagų lakų. Iš kurių vertas dėmesio tik vienas, tai RIMEL Space Dust. Jį kažkada gavau žurnale dovanų. Taip daugiau ir neteko matyti jo pirkti. O patiko, nes jis turi labai daug blizgučių ir juos padengia tolygiu, storu sluoksniu. Nago plokštelė vien blizgučiai, nors dažnai tokio tipo lakai palieka vos keletą blizgučių, o štai šis nepalieka tuščios vietos be jų. Ir nudžiūdavo labai greit. Gaila, kad nematau šio daugiau pirkti.


Tai tiek tų tuštučių, kai kurių gaila, dėl kitų džiaugiuosi, kad baigėsi ir jų vietą užims nauji produktai.  O ar jūs bandėte ką nors, patiko? Pasikalbėkime komentaruose :)

JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą