2018 m. rugsėjo 14 d., penktadienis

Puikioji Douglas grožio dėžutė


,,Rūpinimasis savimi turi prasidėti nuo širdies, antraip jokia kosmetika nepadės."

Sveikos, mielosios! 
Atėjo laikas mergaitiškai paplepėti. Pasiilgote? Pamenu, kai gyvenome studijuodamos su draugėmis, visada įdomiausia būdavo įlysti į jų kosmetines ir viską apžiūrėti. Tas smalsumas ir įprotis išliko ir dabar. Vos susitinkam, pirmiausia apžiūrim grožio priemonių stalelius. Ak tas smalsumas! Bet tokios jau mes. Ir juk kaip smagu, viską apžiūrėti, dalintis nuomonėmis, ar net gi pasigauti naują idėją. 
Einant ta linkme, noriu šiandien pakalbėti truputį apie kosmetiką ir galbūt taip Jums pakišiu naują idėją?
Taip jau atsitiko, kad nuo draugo gavau dovanų naująją Douglas dovanų dėžutę. Kuri šį mėnesį tiesiog ypatingai nereali. Ko gero turinys geriausias per visas dėžutes, kiek Douglas yra išleidęs. 

Pas mane yra pirmosios sudėties dėžutė. Dabar sudėtį parduotuvė šiek tiek koregavo, gal todėl, nes dėžutes greit išpardavė. Matyt kai kurie produktai tiesiog pasibaigė ir juos pakeitė kitais. Nes turiu pripažinti, dėžutės turinys įspūdingas, todėl jos ir paklausa numanau, kad yra didžiulė. O aš džiaugiuosi, nes maniškės sudėtis žymiai geresnė nei antrosios.
Žvilgtelėkim, kuo šį mėnesį stebina Douglas!


Štai kiek gėrybių! Negaliu apsakyti, kiek daug tai suteikė laimės ir paskaidrino dieną.
Dėžutė Douglas kainuoja 56.95 eur. Išties kaina nemaža, bet kai pažiūri į turinį... Gal ne taip ir gaila?




Pagrindinis produktas, už kurį realiai ir mokate pinigus štai šį URBAN DECAY  Naked 2 šešėlių paletė. Iš tiesų, tai man ši jų paletė pati gražiausia, ir jeigu kada nors būčiau pirkusi - būčiau išsirinkusi būtent ją, tad begalo džiaugiuosi, kad ji atsidūrė dėžutėje. Kalbant apie spalvas - nerealios. Paletėje yra 12 spalvų, kurios tokios labai neutralios, žemės spalvų, vyrauja rudi atspalviai. Yra trys matinės spalvos, likusios devynios žvilgančios. Kalbant apie pigmentaciją, blizgios spalvos gauna dešimt balų, labai maloni tekstūra, lengvai tepasi, nebyra. O štai matinės ne tokios pigmentuotos, kietesnės, nelabai gerai pasiima. Žinoma išskyrus juodą, ją vos nuploviau nuo rankos. Bet matinės spalvos nėra labai įspūdingos, tikėjausi šiek tiek daugiau. Bet man labai patiko šepetėlis - jis labai kokybiškas, švelnutis, minkštutis. Ko gerto pirmasis šešėlių paletėje, su kuriuo išties įmanoma pasidažyti akis! Šiaip esu labai  patenkinta paletės kokybe ir spalvomis. Tokiems šešėliams net gi nereikia šešėlių bazės, nes puikiai išsilaiko ir be jos. Tik matinės spalvos sunkia i pasidengia be pagrindo. Bet kadangi jos tik dvi tokios silpnesnės, tai man iš tiesų dėl to beveik net negaila.  Labai patogi ir dėžutė. Per visą dangtelį eina veidrodėlis (fotografuojant pamiršau nuplėšti nuo jo apsauginę juostelę, labai nepykit), tad net esant išvykus ir pamiršus veidrodį  - jis bus po ranka! Pakuotė sandariai užsidaro, o pačių šešėlių tikrai nemažas tūris. Tad naudosiu tikrai ilgai. Pati ko gero nebūčiau nusipirkusi paletės, nes kaina jos ohohoho kaip kanda ir visada yra kai kas svarbiau, nei kosmetika, bet gauti dovanų - labai malonu.

O dabar žiūrim į rinkinyje buvusias dovanėles. Šį kartą dovanėlės WOW. Vien jos viršija visos paletės kainą, kone dvigubai. Tad  rinkinys tikrai apsimoka. Žiūrim?


FOREO LUNA PLAY veido valymo aparačiukas. Šiuo džiaugiuosi labiausiai iš visų dovanėlių, kadangi visada norėjau išbandyti Lunas, tačiau jų kaina irgi man ne pagal kišenę (kalbu apie įkraunamus aparačiukus kurių kaina apie 140 eur.). Maniškis yra neįkraunamas, tad nebus toks ilgaamžis. Tačiau šį mažiuką jau išbandžiau ir oh, koks nerealus, kaip švelniai valo veidą! Silikoniniai šereliai tokie malonūs, švelnūs, puikiai nuvalo odą, ji jaučiasi žymiai švaresnė, nei tik naudojant prausiklį be aparačiuko. Jaučiuosi jau dabar kiek įsimylėjusi! Tereikia paspausti jungiklį ir šereliai pradeda judėti. Puiku. Bus matyti kaip seksis ilgai draugaujant su juo, jei domins, būtinai pasidalinsiu atsiliepimais čia!  Pats aparatėlis patogiai įdėtas į dėžutę, kurioje jį ir laikysiu.


ARMANI SI kvepalai. Gan didelė pakuotė (15 ml.) su purkštuku. Kaip man būtent Si užtektų laaaabai ilgai, kadangi kvepalai labai saldūs. Juos turėjo ir labai mylėjo Gabrielė ir tiesa, mane jie šiek tiek erzindavo, ypač jeigu pasikvėpindavo karštą dieną ar važiuojant autobusu. Na autobuse ar kai karšta mane beveik visi kvepalai erzina, tad kvepalams suteiksiu šansą ir bandysiu naudoti rudenį/žiemą, kada ir norisi sunkesnių, saldesnių kvapų. Jeigu visgi nepavyks susidraugauti su jais, Gabrielė džiaugsis dovana, nes tada perleisiu juos jai :) Pats kvapas labai labai skanus, toks prabangus, tinkantis vakarui. Tikiuosi, kad galėsiu nešioti, nes labiau esu mėgėja lengvesnių, gaivesnių kvapų. 
Žinot kaip kartais būna, kad ir kaip skaniai kvepia pakuotėje, kartais ant savęs visą dieną uodžiant kvapą, net galvą pradeda skaudėti. Tikiuosi su šiais taip nebus.


YVES SAINT LAURENT Tatouage Couture Matte Stain (spalva nr.1). Manau kiekviena mergina turi turėti raudoną lūpdažį, na aš jau turėsiu jų keletą. Bet skystas pirmasis, o būtent skysti matiniai lūpų dažai man patinka labiausiai, kadangi jie visada labai gerai įsigeria į lūpų odą, netepa geriant ar valgant, o dar išlieka kone visą dieną. Šiuos irgi išbandžiau, laikosi puikiai! O aš dievinu raudoną spalvą. Aišku, ne kasdien, bet kai norisi jaustis ypatingai, visada raudono lūpdažio siekia rankos. Man labai patiko, kad tubelė nedidelė, puikiai tiks į bet kurią delninę, o pakuotė man netgi gražesnė nei pilno produkto. O kalbant apie kiekį, dažų tikrai daug ir užteks visą amžinybę.


SHISEIDO Full lash Multi-Dimension blakstienų tušas.  Šio dar neišbandžiau, bet šepetėlis iš pirmo žvilgsnio patiko, nors ir ne silikoninis, kokius aš mėgstu labiausiai. Pagal viską tušas turėtų ir riesti ir tankinti, tad žiūrėsim ar atliks savo darbą tinkamai.


COLLISTAR  Idro-Attiva Deep Moisturizing Cream (15 ml.). Džiaugiuosi, kad dėžutėje radau ir veido kremą, kadangi kaip tik maniškiai baiginėjasi ir ne už ilgo būčiau lėkusi kokio nors pirkti. Tad puiku, kad galėsiu išbandyti šį, Jeigu gerai pamenu veidui nesu nieko bandžiusi iš Collistar, tad tikiuosi nenuvils!


Na ir paskutinė dovanėle tai BENEFIT  The PoreFessional makiažo bazė. Štai šią atiduosiu sesei, kadangi nenaudoju pudros, tai nereikalinga ir bazė. Gaila, kad tai ne koks kitas produktas iš Benefit, nes laaabai norėčiau išbandyti šio gamintojo produkciją. Na gal ateity. O ką norėčiau pasakyti - tai man jų pakuotės labai fainos. Na tikrai, tokios jaunatviškos, bet kažkuo mielos.


Tai štai kas slėpėsi dėžutėje! :) Tikrai patariu griebti kol dar jų yra prekyboje, nes nors ir atsinaujinęs turinys, vistiek dovanėlės puikios.

P.s. Dėžutės nuoroda, jeigu sudominau, gali rasti ČIA

O jeigu įdomu, tai štai ką dovanėlių įdėjo pats Douglas perkant :)


DOUGLAS  Home Spa  kūno aliejus, 100 ml. Kūno aliejai man labai patinka, jie visada tikrai labai pamaitina kūno odą,  tikiuosi ir šis nenuvils,  o kvapas - dieviškas.  Aliejų galima naudoti ir masažams, ne tik kūnui, taip pat, galima keletą lašų įlašinti maudantis į vonią. Tad tikrai skamba puikiai.

DOUGLAS Les Delices dušo želė, migdolų ir medaus kvapo, 100 ml. Kvepia taipogi labai skaniai, kažkada naudojau kito kvapo šią želė, buvo visai maloni, tik kiek pamenu pakuotė žiauriai nepatogi, nes nėra dozatoriaus, o plastikas labai kietas spausti.


Tai štai ir viskas. Tikiuosi patiko skaityti ir pačios susigundėte dėžute. Nes tikrai verta. Pasilepinkit, mielosios!

Bučkis

Justina

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą