2019 m. spalio 22 d., antradienis

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX - Spalis



Sveikos mielosios! Praėjusiame įraše pasakojau apie Lookfantastic.com grožio dėžutes (paskaityti galite ČIA), kadangi mano prenumerata tęsis šešis mėnesius, visas gautas dėžutes parodysiu ir jums.  Šį kartą džiaugiuosi jau trečiąja savo dėžute. Kol kas esu labai laiminga šiomis dovanomis sau ir net galvoju, kad kai ta pusmečio prenumerata baigsis, prasitęsiu ją ilgesniam laikui. Juk taip smagu! 
Aišku, visada yra rizika, kad kažko nepanaudosit ir bus nereikalingas daiktelis, tačiau visada, manau, rasit kam jį padovanoti. 
Na, o šiandien parodysiu spalio mėnesio dėžutę. Išduosiu - turinys man labai patiko ir neradau nei vienos priemonės, kuri liktų nenaudojama.


Šios grožio dėžutės visada labai mielos, kiekvieną mėnesį jos skiriasi spalva ir tema. Jau turbūt minėjau, kad dėžutes pasiliksiu visokiems niekučiams susidėti ar tai pačiai kosmetikai laikyti, kol jų naudojimo eilė dar neatėjo. Grožio dėžutės atkeliauja su naujausiu žurnalo Elle numeriu, kurį visad taip smagu pavartyti ir paskaitinėti.


Dėžutės kaina, prenumeruojant 6 mėnesiams -  15,50 eur. Tiesa ta, kad kuo ilgesniam laikui prenumeruojate, tuo gaunasi pigiau (pvz. pirkti 1 dėžutę gaunasi apie 20 eur.). Manau, kaina puiki, prieinama, o dėžutės turinio vertė yra tikrai gerokai didesnė. Dėžutėje visada puikuojasi 6 skirtingi produktai, galima rasti visko -  ir dekoratyvinės kosmetikos, kūno, plaukų, veido priežiūros priemonių ar grožio aksesuarų. Dėžutėse būna ir labai brangių produktų, būna ir pigesnių. Man patinka tai, kad galiu išbandyti negirdėtas ir nematytas priemones bei gamintojus, vis kažkas naujo. Puiku, tiesa?
O štai spalio mėnesio dėžutės turinys.


WET BRUSH-PRO plaukų šepetys. Ak, kaip aš juo džiaugiuosi, kadangi yra nedidelis, bus tas, kurį pasiimsiu ir turėsiu rankinėje, nes maniškės visos labai mažytės, tad dydis - pats tas. O ir mano senajam rankinės šepečiui tikrai laikas į užtarnautą poilsį. Šepetys patogus paimti į ranką, neslidus, o kadangi jau naudojau, tai plaukus šukuoja puikiai, nepeša, kol kas tikrai labai fainas. Kaina apie 9 eur.

THE BALM vokų šešėliai.  Šešėlio spalva sidabriška, šiek tiek krypsta į violetinę. Labai graži ir tikrai panaudosiu. Pigmentacija puiki, labai gražiai dengia, nekantrauju su spalva pažaisti daugiau. Žinau, kad toks produktas dėžutėje gan rizikingas, nes visada gali prašauti su spalva, bet man tiko (Kaina apie 9 eur.).

LOOK GOOD FEEL BETTER šešėlių šepetėlis. Šepetėlio pati gal ir nebūčiau pirkusi, bet kadangi jau gavau, pakeisiu savo naudojamą iki šiol, nes tą patį šepetėlį šešėliams naudoju jau apie 6 metus, tad suteiksiu progą šiam. Atrodo, patogus, švelnus (šereliai ne tikro kailiuko) Kaina apie 8 eur.


Mano dideliam džiaugsmui, pagaliau gavau rankų kremą iš POLAAR. Aš turbūt tas keistas žmogus, kuris labiausiai džiaugiasi kremais rankoms, nes yra tekę girdėti, kaip kitiems nepatinka juos rasti. Mano rankų oda ypač sausa ir ypatingai šaltuoju sezonu, tad kremus sunaudoju greit. O šis patogioje pakuotėje, kvepia žolelėmis, jau išbandžiau ir labai patiko, nes kremas riebokas. Kaina 11 eur.

EOS lūpų balzamas. Esu porą kartų turėjusi skirtingus Eos balzamus, tad jau nuomonę apie juos turiu. Nieko ypatingo, bet būtent burbuliukai smagūs naudoti. Šis šiek tiek kitoks, pats balzamas visiškai skaidrus, peršviečiamas ir neturi kvapo. Ir jau naudoju, visai patinka, gal net kiek labiau nei prieš tai naudoti Eos'iukai. Pati nebūčiau jo pirkusi, nes tikrai yra geresnių, o šie yra ganėtinai brangūs, bet kadangi gavau, mielai sunaudosiu. Kaina apie 7 eur.


OH K! lakštinė veido kaukė. Korėjietiškos kaukės dar nėra tekę bandyti, tikiuosi ši patiks. Kaina apie 11 eur.

Džiugu tai, kad kaskart dėžutėje randu kažką, ką pati bučiau pirkusi. Tikiuosi nusivilti neteks, o tik labiau ir labiau stebins. Šiai dėžutei iš 10 balų duočiau 9 balus. O jeigu jums patiko šios dežutės turinys, primenu, kad dar galite būtent šią įsigyti.

P.s. kainas rašiau pagal nurodytas informaciniame lapelyje ir verčiau eurais iš svarų, pas mus parduotuvėse kainos gali būti ir kitokios.



Jeigu prenumeruojate  Lookfantastic dėžutę, pasidalinkite savo nuomone apie ją komentaruose.
Iki kitų susitikimų!

JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą