2019 m. lapkričio 3 d., sekmadienis

Ką sunaudojau per spalio mėnesį?

Štai, pagalvojus, atėjo laikai, kai mes - moterys, džiaugiamės sunaudoję kokią nors kosmetikos priemonę. Išties, dabar parduotuvės visko perkrautos ir man labai baisu pagalvoti, kiek visko yra išmetama, nes nespėjama suvartoti. Pavyzdžiui, kiek kosmetikos produktų iškeliauja lauk, kuriems baigiasi galiojimo terminas? Ir kas įdomiausia - kosmetika tapo tokia madinga, tai kaip liga, kuri taip užvaldo moteris, kad jos nebegali sustoti visko pirkti ir naudoti, net jei tokios rūšies priemonių yra dar keletas namuose. O ką čia meluoti, aš lygiai tokia pati ligonė... Tos pakuotės, tie kvapai, ta gausa tiesiog užburia ir tada taip visko norisi. Juk mes moterys - mes norime būti gražios ir turėti aplink save daug blizgučių. Taigi, kosmetikos maniakės, pažiūrėkime ką sunaudojau per spalio mėnesį. O spalis, kaip pastebėjau, vėl visoms paskatina kosmetikos naudojimą, nes jei vasarą naudojome visko mažiau, atkeliavus vėsesniam laikotarpiui vėl į rankas imame mylimus produktus. 






1. Dermedic hydrain micelinis vanduo, 100 ml. Šį produktą gavau dovanų, kai pirkau internetu iš eurovaistinės. Dar niekada nebuvau bandžiusi šios firmos produktų ir kaip suprantu - tai lenkiškas vardas. Tačiau micelinis vanduo tikrai patiko, puikiai valė veido odą, nedirgino akių, makiažą irgi puikiai nuvalė. Be to, vanduo yra hipoalerginis. Likau tikrai patenkinta. Ir kadangi pakuotė maža, tai greitai susinaudojo.
2. Lierac veido kremas, 10 ml. Viena iš gimtadienio dovanų buvo rinkinys iš Lierac. Aš taip pat bandau šią liniją pirmą kartą, tad buvo įdomu susipažinti su šiuo prancūzų ženklu. Kremukas mažoje kelioninėje pakuotėje, tačiau prabangus, kremo kvapas man primena kvepalus. Pats poveikis irgi buvo geras, kremas lengvai įsigerdavo į veido odą, tad ji tapdavo itin pamaitinta ir švytinti. Dar turiu ir kitų Lierac produktų, tad jie laukia savo eilės.
3. Essence antakių tušas, 02 browny brows, 3,8 ml. Kadangi Justinai labai patinka ši priemonė, nusprendžiau ir aš pabandyti. Iš pradžių visiškai nesupratau tušo paskirties, tad bandydavau paryškinti antakius, bet rezultatas būdavo nei šioks, nei toks. Tada sugalvojau, kad pirmiausia, antakius padengsiu šešėliais, o tada šiuo tušu (gal taip iškart ir reikėjo?), tai tada priemonė labai patiko! Antakiai įgaudavo tokio gyvumo, ryškumo, atrodė tvarkingi. Kaina 2,79 eur. (Eurokos)
4. Max and More lūpų balzamas su braškėmis, 4 g. Pagaliau! Šoku laimės šokį, nes sunaudojau lupų balzamą, kurie, jūs kaip žinote susinaudoja sunkiausiai (bent jau man). Ir kai pabaigiu nors vieną lūpų balzamą, tai jau pasiekimas, nes turiu jų nemažai, o sunaudoti norisi, kol nesibaigė galiojimo laikas. Šį gavau lauktuvių iš Airijos. Ši firma irgi buvo nebandyta, tačiau pats balzamas tikrai patiko - lengvai tepėsi, buvo nei riebus, nei labai sausas. O ir kvepėjo braškėmis. Be to, pakuotė visai patogi. Taip pat turiu ir antrą tokį balzamą, tik su avietėmis.


5. Garnier fructis plaukų kaukė su bananais, kurios formulė ,,trys viename", 390 ml. Kiek daug pagyrų šiai kaukei galėčiau pasakyti! Bet plačiau apie šį produktą kalbėjau čia. Tikrai labai pasisekęs gaminys! Kvepia nerealiai skaniai, patys plaukai tampa švelnūs ir glotnūs. Tikrai super efektas. Taip pat minėjau, kad noriu išbandyti kitų kvapų kaukes. Pirkau Eurokos. Kaina 5,92 eur.
6. Batiste sausas šampūnas, gėlių kvapo, 200 ml. Iš visų bandytų plaukų šampūnų, Batiste man nepakeičiamas. Šįkart bandžiau gėlių kvapo, tik nebeprisimenu, gal jau buvau bandžiusi? Kvapas gaivus, lyg iš gėlių darželio, o plaukai, turbūt jūs žinote, papurškus vėl tampa švarūs it kątik išplauti. Kaina 4,39 eur. Pirkau Eurokos.
7. Dr. Konopka's regeneruojantis šampūnas, 500 ml. Biržų arbatinėje pamačiau šį šampūną ir kadangi nebuvau bandžiusi šios įmonės produktų - surizikavau. Ir pasigailėjau. Visiškai nepatikęs ir netikęs produktas. Bet suviliojo tuo, kad yra labai natūralus. Šampūno kvapas man iš vaikystės priminė kažkokių labai saldžių saldainių, bet išsiplovus galvą, plaukai palikdavo kaip šiaudai, šiurkštūs ir tikrai atrodė, kad net nebučiau galvos plovusi. Tačiau buvo gaila šampūną išmesti, tad pamažu visvien sunaudojau. Tikrai labai nepatiko ir daugiau nepirksiu. Kaina apie 5 eur.


8-9. Tommee tippee įklotai krūtinei, 12 vnt. Kol nesusilaukiau vaikelio, tol nežinojau, kad tokių dalykų reikia. Bet pasirodo, kad reikia, jei nenori dėmių ant drabužių. Šiuos įklotėlius davė ligoninėje.
10. Zewa popierinės servetėlės, 90 vnt. Geros, švelnios veidui, sausos servetėlės. Su jomis valau kūdikio veiduką, kai vaikas pavalgo. Patiko, nedirgina odos ir yra itin malonios veidui.


11. Lush cosmetics vonios bomba, 1 vnt. Atsimenu, dar kai Lietuvoje buvo Lush parduotuvė, tai labai norėjosi viską išbandyti, nes produktai itin kvepiantys ir susilaukę daug pagyrų. Bet dabar parduotuvės nebėra, tad gauti kažką iš Lush - labai nudžiugina. O šią vandens bombą man Justina parvežė lauktuvių iš Italijos. Įdomiausia, kad ji buvo labai sutrupėjusi, kad aš net nesupratau jos formos, gal tai buvo debesėlis? Bet kuriuo atveju, skaniai kvepėjo, nors pati bomba vandenyje tirpo sunkiai. Tad nuomonė gana dvejopa.
12. The body shop slyvų aromato muilas. Dar viena priemonė, kurią man padovanojo Justina. Man atrodo, netgi be progos. Ji mėgsta tiesiog nustebinti kartais mažomis dovanėlėmis. O šis muilas - tobulas! Tas slyvų kvapas labai geras, o ir išlieka ant rankų. Pats muilas buvo kiškučio formos, 100 proc. veganiškas ir netgi sukurtas prieš testavimą su gyvūnais. Labai patiko! Įdomu ar dar galima įsigyti?
13. Neutrogena rankų kremas, 50 ml. Atėjus šaltiems orams, vėl pasiemu naudoti rankų kremą. Šį gavau per Kalėdas nuo kolegės. Pats kremas gan riebokas, sunkus, tinkantis suskeldėjusiai odai, šiurkščioms rankoms. Kadangi mano rankų oda švelni, o rankos nenušalę, tai kremas gal net per sunkus. Tačiau žiemai šis produktas, manau, būtų kaip tik.


14. Pampers sensitive drėgnos servetėlės, 12 vnt. Ir štai, tuntas drėgnų servetėlių mano kūdikiui, bet galbūt dar kam pravers mano aprašymas. Štai šias Pampers irgi gavau ligoninėje ir jos man pačios geriausios! Tik čia mažesnis dydis, pabandymui.
15. Pampers sensitive drėgnos servetėlės, 56 vnt. O šitas jau pirkom. Kaina buvo 2,49 eur. Bet jos man nepakeičiamos, nes nėra itin drėgnos, kai būna tokios šlapios ir šaltos, tada vaikui nepatinka, o jos mažiau drėgnos, bet to užtenka ir kas svarbiausia, jos yra labai labai švelnios. Būtinai kartosim!


16. Smile baby drėgnos servetėlės, 100 vnt. Šias vežiausi į ligoninę, vis abejojau ar bus tinkamos. Bet buvo tikrai geros ir nenuvylė. O be to, svarbiausia nesudirgino odos. Jei nebus Pampers, pirksiu šitas, nes kiekis pagal kainą labai geras pasirinkimas. Kaina apie 1,50 eur.
17. Bella Happy sensitive drėgnos servetėlės, 10 vnt. Šias taip pat gavau ligoninėje pabandymui. Gal būtų ir visai nieko, tačiau kai jos yra su raštu, sunkiau kažką nuvalyti. Tad nemanau ar naudosiu. Bet pakuotė tai labai miela!
18. Cottonino drėgnos servetėlės, 64 vnt. Šios irgi buvo nebandytos, bet specialiai sukurtos kūdikiams ir su vitaminu E. Taip pat nedirgino odos, vadinasi, tikrai galima naudoti. Tad jei nebus Pampers, galėsim naudoti ir šias.

Tai štai kiek sunaudotų priemonių per spalio mėnesį. Nemažai pirmą kartą naudotų įmonių produktų, tad visai įdomu. Juk gyvenimas per trumpas naudoti tą patį produktą, tokioje jų gausoje. Nebent, žinoma, jis nepakeičiamas. Bet man patinka vis kažką naujo išbandyti. O koks buvo jūsų spalis? 

Gabrielė

2 komentarai:

  1. Labai patinka skaityti tokius įrašus, nes manau, kad čia būna aiškiausia nuomone apie produktą, jau sunaudojus visą jo pakuotę. 😌

    AtsakytiPanaikinti