2019 m. kovo 11 d., pirmadienis

Jauninantis veido serumas Paese

Kai tau 25 - eri, nejučiomis pradedi matyti išryškėjusias raukšleles, o ir veido oda šiek tiek, atrodo, papilkėjusi. Dar, šią žiemą, įsileidau visiškai nekviestą svečią - raudoną kraujosrūvą po dešiniu paakiu. Ir ką tai galėtų reikšti? Jog reikia pradėti kovoti su raukšlelėmis ir, kad ir kaip tai skambėtų, tačiau ir su odos senėjimu. Juk nekeliaujame jaunyn. Tad pradėjau domėtis hialurono rūgštimi ir nusprendžiau, kad man jau tikrai metas su ja susidraugauti. Tad mano kosmetinėje, atsirado naujas produktas - Paese drėkinantis ir jauninantis veido serumas su hialurono rūgštimi.






Prekės aprašymas:
,,Serumas su hialurono rūgštimi, skirtas visiems odos tipams. Jis intensyviai drėkina odą, mažina odos jautrumą, stabdo odos šerpetojimą. Gali būti naudojamas raukšlių prevencijai. Labai svarbu kovoti su odos dehitracija (žemas odos drėgmės balansas) – tai viena pagrindinių odos problemų, kuri lemia labai daug nemalonių faktorių, tokių kaip smulkūs bėrimai, odos spalviniai pakitimai (papilkėjimas, ar paraudimai), odos jautrumas, ir pleiskanojimas.

Hialurono rūgštis stiprina odos apsaugines savybes. Dėl antioksidacinių savybių - didina odos atsparumą laisviesiems radikalams, kurie yra kenksmingi. Ji turi anti-senėjimo savybes. Naudodami reguliariai sumažinsite gilias raukšles.
Be parabenų ".


Mano nuomonė: šį serumą naudoju jau dvi savaites. Kas labiausiai nustebino, jog pakuotė su pipete, ką tenka naudoti pirmą kartą, tačiau greitai pripratau ir tai gana patogu. Pats serumas ne visiškai skystas, turi šiek tiek tirštumo, bet nedaug, tačiau į veido odą įsigeria greitai ir lengvai. Oda tampa lygesnė, švelni ir šiek tiek blizgi/ švytinti. Sunku apibūdinti, bet tas švytėjimas yra lyg sudrėkintos, sveikos odos atspindys, tad tas efektas labai malonus veido odai. Tiesa, per dvi savaites, dar tikrai nepastebėjau, kad sumažėtų raukšlelių ar išnyktų mane erzinanti kraujosrūva, tačiau, draugystė su šiuo serumu man jau patinka ir labai tikiuosi, kad mano veido būklė pagerės.
Šį serumą pirkau pigu.lt. Tai pirmoji priemonė, kurią bandau iš Paese. Kadangi girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie šį ženklą, o ir kaina pasirodė gana gera, todėl ir bandau šią priemonę. O ar jums teko naudoti šį serumą? Kiek teko žvalgytis internete, serumų kainos gana aukštos, tad šis produktas pagal kainą ir kokybę, sakyčiau puikus.


Ir dar truputis pavasario... Kaip praėjo Jums šios visos šventės? Aš vis negaliu atsidžiaugti gautomis gėlėmis, kurios man kužda, kad labai greitai galėsime šokti į lengvus batelius ir paltuką, o visas striukes, pirštines ir kepures paslėpsime giliai spintoje.


Džiaugsmingo pavasario!

GABRIELĖ

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą