2019 m. rugpjūčio 7 d., trečiadienis

Pabaigti produktai. Liepa

Labas, rugpjūti! Kvepiantis sudžiuvusiu šienu, nukultais javų laukais ir drėgme. Skambantis žiogų svirpimu. Nušvintantis meteorų lietuje. 
Ah, kaip norėčiau gyventi kaime. Pasiilgstu to kiekvieną sekundę. 
Bet dabar ne apie tai. Pats rugpjūčio mėnuo visada toks smagus, pilnas gimtadienių (įskaitant ir mano pačios). Gaila, rugpjūtį pakvimpa ir lengvu rudeniu ir mano gimtadienio naktis jau būna vėsoka, norisi susisiausti į pleduką ir nusispirti basutes. Bet, dar visas mėnuo pasidžiaugti vasara, gal dar pavyks per ją nulėkti prie jūros, basai palakstyti po smėlį ir bangas. Tiesą sakant, nelabai pajaučiau kaip tie du vasaros mėnesiai prabėgo. Tiesiog akimirksniu! Taip visada būna, kai kiekvienas savaitgalis suplanuotas, o ypač, jeigu dirbamas. Didžiausia palaima, kad savo darbą myliu. Bet nuovargis nejučiomis atslenka, jaučiu, kaip nebepakeliu savo tempo ir norom nenorom pradedu galvoti apie atostogas, kurios tikiuosi jau bus rugsėjį. Teks pasikrauti energijos visam ateinančiam rudeniui ir žiemai! Na, o liepa taip greitai prabėgusi, kažkaip matosi ir mano tuštučių maišelyje, nes jis praktiškai tuščias, lyginant su kitais mėnesiais. Tad šįkart trumputis įrašas, skaitom?



THE BODY SHOP  kūno sviestas su migdolų pienu ir medumi, 200 ml. Pats sviestas patiko, kūno oda ilgai išlikdavo švelni, tačiau šis lyginant su kitais sviestais, ilgiausiai neįsigerdavo į mano odą, palikdavo ją lipnesnę. Taip pat, nepatiko kvapas, antrą kartą šio kvapo nepirkčiau ir ko gero grįšiu prie taukmedžių sviestuko kvapo, jis man tobulas (The Body Shop salonose, kaina apie 20 eur.).

LOCCITANE migdolų dušo aliejus, 35 ml. Šis man labai labai patinka, kvepia maloniai, saldokai, švelniai prausia odą. Pati priemonė vos vos putoja, bet nusimaudžius odą palieka labai švelnią ir juntamas gaivumas. Jeigu kaina taip nesikandžiotų, naudočiau, ko gero, nuolatos. Tačiau pigesnė alternatyva yra Biodermos asortimente.


KEUNE kondicionierius pažeistiems plaukams, 250 ml. Jis pasibaigė gerokai anksčiau nei šampūnas, kas šiek tiek nepatogu. Nepasakyčiau, kad priemonė būtų palikusi gerą įspūdį. Plaukai kiek švelnesni, bet jie greičiau riebalavosi. Jokio stulbinančio efekto. Kvapas taip pat neypatingas. Būtent šio nepirkčiau, už aukštą kainą tikėčiausi daugiau (ape 15 eur. KlipShop.lt.). 

MOSCHINO Pink Bouquet, 30 ml. Kvapas nepatiko. Labai vaisinis, vasariškas, toks gan vaikiškas ir labai pigus, be to -  trumpai išliekantis. Aromatas, manau, labiau tiktų mergaitėms. Antrą kartą tikrai nepirkčiau. Kaip jie pas mane atsirado, jeigu nepatinka? Pirkau Pigu.lt net neuosčiusi, susigundžiusi mielu buteliuku (mokėjau iki 20 eur.).


BIOTHERM Blue Therapy Eye, paakių kremas, 5 ml. Nors tai maža pakuotė, naudojau beveik 3 mėnesius. Šiam nusiskundimų neturiu, gan riebokas kremas, bet stebėtinai greitai susigeria į odą. Tad nei labai patiko, nei nepatiko. Dėl tokios nuomonės, priemonės nepirkčiau, nes akivaizdaus, stipraus poveikio nepastebėjau (15 ml/43 eur. Douglas).

URIAGE Water Sleeping Mask, 5 ml. Šio mėginuko užteko ganėtinai ilgai, tepdavau prieš miegą, o ryte nuprausus veido odą, ji būdavo ypač švelni ir atsigavusi. Išties patiko. Turiu šios kaukės ir pilną pakuotę, tad naudoju ir toliau su malonumu (50 ml.13 eur. Herba.lt)
URIAGE Roseliane SPF30 kremas,  3 ml. Silpno kvapo, labai greit susigeriantis į veido odą kremas. Patiko kremo tekstūra, kuri ypač lengva, patiko ir  poveikis - oda likdavo labai švelni. Šį  mielai pakartočiau. O taip pat, puiku, kad yra ir apsauga nuo saulės, kas yra ypač svarbu, ne tik vasaros metu (Herba.lt, 40 ml/14 eur.).


Štai tokie tuštučiai, tikrai jų labai mažai, pati nustebau. Bet iš patirties jau žinau, kad jei šį mėnesį mažai produktų, kitą jų bus tikrai daug!
Kuo pakeisti sunaudotus produktus? Gal turite pasiūlymų? Susitikime komentaruose! :)

JUSTINA








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą