2019 m. kovo 13 d., trečiadienis

Pabaigti produktai. Vasaris

Sveikos mielosios! 
Sveikinu sulaukus pavasario! Belieka sulaukti daugiau saulės ir šiek tiek šilumos. Ak, aš jau pasiilgau, kada bus galima nusimesti sunkius paltus, batus, palikti namuose pirštines. Ir tie ilgi, šviesūs vakarai... Turbūt jų labiausiai ir pasiilgau.
Niekada žiema nebuvo mano mėgstamiausias laikas, nes man visada šalta, nemėgstu storų rūbų, ir ypač ledo. 
Žiema graži. Tik visada galėtų būti trumpa.
Bet žiema turi pabaigą, o su jos pabaiga, tenka pakalbėti ir apie kosmetikos pabaigtukus sunaudotus per paskutinį žiemos mėnesį. O ką sunaudojau vasarį? Žiūrim:)


THE BODY SHOP bananų šampūnas ir kondicionierius, 60 ml. Abu mažyliai patiko. Naudojau kartu ir kaip bebūtų keista, pasitaikė tas retas variantas, kai abi priemones sunaudojau tuo pačiu plaukų plovimu. Plaukai labai švelnūs naudojant šias priemones. Patiko. Bet kas patiko labiausiai tai kondicionieriaus kvapas. Atrodo, tos pačios linijos priemonės turėtų kvepėti vienodai, tačiau kondicionierius kvepėjo žymiai skaniau, labai saldžiai ir tokiais saldainiais, kad atrodo norisi šaukštelį įsidėti į burną. Kaip bananiniai guminukai. Nesu nieko turėjusi kas taip valgoma ir saldainiais kvepėtų. Vien dėl kvapo galvoju kondicionierių dar įsigyti. Minusas tik toks, kad labai nepatogios, kietos pakuotės, bet čia visų mažų TBS pakuočių problema. O ir kaina nelabai draugiška.


COLLISTAR Idro-Attiva, giliai drėkinantis veido kremas, 15 ml. Kremas patiko, oda naudojant jį buvo labai švelni, jokio tempimo pojūčio ar išsausėjimo. Maloni tekstūra, greitai susigeriantis į odą. Patiko. Minusas tik kvapas, gan stiprus ir nelabai man malonus.

BIODERMA Sensibio H2O micelinis vanduo, 250 ml. Apie šį produktą pasakojau daug kartu, tad nebesikartosiu (jeigu paieškosite tinklaraštyje rasite viena didelę produkto apžvalgą). Labai patinka, puikiai tinka sausai odai, nedirgina, negraužia akių, o nuvalo makiažo priemones puikiai.

BIODERMA Sebium Gel Gommant, veido šveitiklis, 100 ml. Jis skirtas riebiai, mišriai odai. Patį šveitiklį naudojau tik riebioms veido zonoms ir vengiau naudoti sausoms. Šveitiklius visada įprastai ir naudoju tik probleminėms veido zonoms. O  ką galiu pasakyti apie produktą, tai kad patiko. Tikrai smulkios, negrubios šveičiamosios dalelės, tad valymas gan švelnus ir malonus. Veido nesudirgina ir ko gero tai vienintelis iš naudotų šveitiklių, po kurio man neatsirado daugiau spuogų. Naudojau ganėtinai ilgai, gal kiek daugiau nei 3 mėnesius, ir naudojant sąžiningai po du kartus į savaitę, eigoje pastebimas inkštirų mažėjimas. Kol naudojau, tikrai juodų taškelių nosies zonoje buvo žymiai mažiau. Nepatiko tik tai, kad po šveitiklio odą šiek tiek tempia, tad būtinai iš karto reikia pasitepti drėkinamuoju kremu. Ir stiprokas kvapas.




THE BODY SHOP Shea Butter lūpų sviestas, 10 ml. Šiaip šie lūpų sviestai yra labai geri, tikrai suminkština lūpas ir jas tokias išlaiko ilgai. Puikus kvapas. Bet jau toks nepatogus naudojimas... Nemėgstu priemonių tepti pirštais, nelabai higieniška, tad šį naudojau tik vakarais prieš einant miegoti.

LOCCITANE migdolų rankų kremas, 30 ml. Mano mėgstamiausias kvapas iš Loccitane ir tikrai puikus kremas. Puikiai tinka šaltuoju metų laiku, nes  rankos nuo jo tampa minkštos ir efektas ilgalaikis. Kremas nepalieka riebios odos, greitai susigeria, o ir kvapas išsilaiko ilgai.



COLLISTAR Infinito blakstienų tušas. Tikras 2018 metų atradimas ir favoritas. Kaip jis man patiko! Labai patogus šepetėlis, itin ryški juoda spalva ir tušas netrupa dienos eigoje. Blakstienas padažo gražiai jas atskirdamas ir jokio sulipinimo. Jos kaip vėduoklės. Labai labai patiko. Gaila tik, kad kaina jo nemaža. Bet viliuosi, kad dar šį įsigysiu.

CATRICE Coumuflage maskuoklis (spalva 01). Mano mėgstamiausias maskuoklis, kurį naudoju jau kelerius metus. Jis puikiai išsiskirsto ir išsilaiko. Minusas tik tas, kad paskutiniu metu, prieš pabaigą jį sunkiau padengti ir gal kiek subėga į raukšles. Gal taip atrodo, nes ji kiek uždžiūsta? Bet be viso to, jis puikiai maskuoja, šviesina paakius, o ir kaina žema.


VERSACE Crystal Noir dušo želė ir kūno losjonas, 25 ml. Šiuos gavau dovanų kartu su kvepaliukais. Kvepalai nerealiai skaniai kvepia, bet šitie du mažyliai kažkodėl nelabai, net kiek erzina. Kvepalai labai malonūs, kvėpinuosi ir mėgaujuosi. O štai šie, man primena kažkokius vaistus nuo gerklės, neo angin? Gal kiek primena anyžius? Primena kažką, ko labai nemėgau vaikystėj. Tas kvapas  ypatingai ryškiai atsiskleidžia losjone. Pats kūno losjonas man odos nedrėkino ir nelabai iš vis ką padarė. Bet su šitokiomis parfumuotomis priemonėmis man visada taip būna. Dušo želė įprasta, minusų kaip ir nėra.


Pabaigai dar keletas nagų lakų, kurie stovi ilgą laiką nebenaudojami, tad  atsisveikinu.




Tokie mano praėjusio mėnesio sunaudoti produktai. Gal žinote kuo pakeisti sunaudotus produktus? Pasikalbėkime komentaruose! :)
JUSTINA

2 komentarai:

  1. O, žiūriu neblogą kosmetiką renkatės, labai džiugu, kad nėra jokių su blogom sudėtim. Pagal ką atsirenkat ką pirksit ir dažniau perkat fizinėje parduotuvėje ar internetu?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Išties, šiuo metu beveik viską perkame internetu - taip sutaupome laiko, o ir galime pagaudyti įvairias akcijas, palyginti kainas su kitomis parduotuvėmis. Taip jau yra, kad esame nemažai visko išbandę, tad mūsų kosmetinėse dominuoja jau gerai žinomų, nusipelniusių įmonių produktai. Tačiau visada esame atviros ir naujiems, nebandytiems gaminiams 😊

      Panaikinti