2018 m. rugpjūčio 30 d., ketvirtadienis

Pabaigti produktai. Liepa-rugpjūtis

Sveikos, mielosios!
Ka gi, vasara baigėsi. Iš karto atsiprašau, kad buvau visam mėnesiui pradingusi. Tai lyg mažos atostogos nuo blog'o, nes turėjau begalę kitų darbų, o rašyti bet ko ir bet kaip - man tiesiog nekyla ranka. Tad sugrįžtu, jūsų visų pasiilgusi ir su naujomis idėjomis :) Tikiuosi, pasiilgote ir Jūs? :)

Iš tiesų labai laukiau rudens, ko gero pirmą kartą gyvenime. Gal ruduo atneš pokyčius? Žinau, kad ir Jūsų tarpe yra merginų, kurios nuo šio rudens pradės studijuoti, tad nieko nelaukdamos pasigirkite, kur įstojote, ką mokysitės? Susipažinkim šiek tiek! O jeigu atvykstate mokytis į Šiaulius - visada galite klausti kas, kur ir kaip, būtinai padėsiu! :)
Ilgai neplepant, bėkim prie šios įrašo temos - pabaigtų kosmetikos priemonių. O laiko jam perskaityti tikrai prireiks, kodėl? Nes kaip matote, tuštučiai susikaupė per visus du mėnesius, tad parodyti tikrai turiu ką. Tiesą sakant, peržvelgus maišelio turinį, net pati išsigandau, kiek visko daug. Žiūrim? :)


BIODERMA Hydrabio Perfecteur SPF 30 drėkinamasis, spindesio suteikiantis veido kremas, 40 ml. Didelis pliusas - kad yra apsauga nuo saulės, kas ypač svarbu, ir ne tik vasarą. Nors tai drėkinamasis kremas, jis nėra labai lengvos tekstūros, toks šiek tiek lipnesnis. Bet veiksmingumas man patiko, oda po jo švelni ir atrodo gyvesnė, jaučiasi drėkinimas. O tą gyvumo, švytėjimo įspūdį suteikia viduje esančios vos įžiūrimos spindinčios dalelės ir  lengvai rožinė kremo spalva. Šiaip man tikrai patiko. Dar vienas pliusas - kremas turi dozatorių, tad lengva, higieniška naudoti. Ar pirkčiau vėl? Taip. (Vaistinėse, kaina apie 17 eur.).

BIODERMA Sebium Mat Control matiškumo suteikiantis, drėkinamasis veido kremas, 30 ml. Apie šį jau esu tieeeeek daug kartų pasakojusi, kad gal jau nebereikia? Mano nr.1 veido kremas riebioms zonoms, nes matinis veidas išlieka taaaaip ilgai, kad nekeisčiau šio į nieką. Odos nesausina, maloni konsistencija. Ir jei gerai suskaičiuoju, iš tisai naudoju jau du metus ir veido oda nepriprato ir jis vis dar yra veiksmingas. Ar pirkčiau vėl? Tikrai TAIP (vaistinėse, kaina apie 12 eur.)

BIODERMA Sensibio H2O micelinis vanduo, 250 ml. Apie šį taip pat jau ne kartą kalbėta, jis puikus. Gerai nuvalo makiažą, odos nesausina ir netempia, ją atgaivina. Vanduo labai švelnus, niekada negraužia akių, ar kažkokių spuogelių. Ar pirkčiau vėl? Taip! (kaina vaistinėse apie  10 eur.).

BIODERMA Sebium Global kremas nuo spuogų, 5 ml. Šis visada mano gelbėtojas, kartu su prieš tai pasibaigusiu kremu, mano odą nuo spuogų gelbėja jau du metus ir vis dar veiksmingas. Tik tų spuogų dabar atsiranda nebe daug ir šis kremukas jau nebenaudojamas kasdien. Bet jei atsiranda spuogų - vėl keliauja į pagalbą! Šis spuogelius, jei būna šiek tiek padraskyti - truputį padegina. Bet nuo spuogų tikrai padeda ir netgi sumažėja inkštirų, oda atrodo švaresnė. Kad odą sausintų per tiek laiko nepastebėjau, nes kasdien naudoju drėkinamuosius kremus. Ar pirkčiau vėl? Taip (kaina vaistinėse apie 12 eur.).

BIODERMA Hydrabio Serum, 5 ml.Šis yra wow. ypač stipriai drėkina, ko gero vienas labiausiai patikusių Biodermos drėkinančių kremų. Jo tokia lengva tekstūra, kai karšta atrodo net atgaivina. Visada man prie širdies tokie lengvi, geliniai kremai. Nes ypač vasarą, nesinori nieko sunkaus ant veido. Jeigu ieškot drėkiklio išbandykit šį! Ar pirkčiau? Taip (kaina vaistinėse apie 17 eur.).


L'OREAL Elvital Extraordinary Oil Coconut plaukų šampūnas, 250 ml. Anksčiau naudojau tokioj pat pakuotėj L'oreal šampūną, tik be kokosų. Ir esu beveik įsitikinusi, kad tai tas pats šampūnas, tik kitu kvapu. Arba veikia man identiškai. Šie šampūnai labai tinka mano plaukams. Jie iš ties ir skirti sausiems, gyvybingumą praradusiems plaukams, kokie ir yra maniškiai. Tai išties po plovimo plaukai švelnūs, paklusnūs. Ir jeigu sakysit, kad viskas nuo kaukės/balzamo naudojimo po to, visgi yra ne tiesa, nes juos kartais kaitalioju arba per skubėjimą nepanaudoju ir galiu pasakyt tiksliai, pats šampūnas daro mažus stebuklėlius plaukams. O dėl kvapo. Nežinau. Man tas kitas Extraordinary be kokosų patiko labiau. Čia tas kokosų kvapas man toks šiek tiek sintetinis, tad nelabai patiko. O iš ties tik dėl kvapo ir pirkau, nes kokosų kvapą labai mėgstu. Ar pirkčiau vėl? Taip (kaina apie 3 eur.).

L'OREAL Elvital Extraordinary Oil Coconut balzamas, 250 ml. Tos pačios linijos balzamas, to paties kokosų kvapo. Ir tikrai neblogas, suminkština plaukus, žinau, kad tai apgaulė, bet plaukai atrodo sveikesni nei yra iš tiesų. Juos padaro taip lengvai iššukuojamus, kad plaukai iš esmės visai nebesivelia. Geras. Ar pirkčiau vėl? Taip (kaina apie 3 eur.).


AUSSIE Festival Fresh sausas šampūnas, 180 ml. O štai šis didžiulis nusivylimas. Laaabai sunku ištrinti į plaukus, jie palieka sunkūs, jaučiasi purvini ir tokie lyg būtų labiau plaukų lakų papusti, o ne šampūnu. Per daug sudėtinga su juo, nepatenkino lūkesčių. Ar pirkčiau? Ne. (Drogas, Eurokos).

BIOSILK Hydrating Therapy nenuplaunamas kondicionierius, 65 ml. Šis man patiko, suteikdavo plaukams žvilgesio ir minkštumo. Vėl gi, plaukai atrodydavo gyvybingesni. Tik per laiką taaip atsibodo jo kvapas, pradėjau jausti jame kažką specifinio. Gerai, kad ant plaukų tas kvapas greit išgaruodavo. Bet šiaip priemonė, tikrai nebloga, nors ir nesu didžiulė mėgėja tokių, nenuplaunamų kremų. Ar pirkčiau vėl? Galbūt. (Douglas, Drogas).

SALERM Hi Repair plaukų kaukė, 250 ml.  Šį man labai patiko, plaukai kaip šilkiniai būdavo, tačiau laikui bėgant plaukai matyt priprato ir tas Wow efektas susilpnėjo ir nebebuvo įspūdingas. Sausiems, nualintiems plaukams, tikrai puikiai veikia. Ar pirkčiau vėl? Galbūt (Vitrina Pro kaina apie 10 eur.).



DOUGLAS Protein Repair šampūnas, 75 ml. Šio šampūno sunaudojau dvi tūbeles ir labai greitai. Išties su juo, tokie sudėtingi santykiai, kadangi tekdavo plaukus plauti du kartus. Ta prasme, du kartus dėti šampūną, kad plaukai būtų švarūs. Nes jei muilindavau tik vieną kartą, plaukai būdavo tokie prisiploję prie galvos ir kaip riebaluoti, sunkūs, kai du - tokie lengvi, švelnūs, purūs. Tad du kartus plaunant lyg ir faina visai, plaukai glotnūs, bet plaunant vieną, tai kažkoks nesusipratimas. Dėl to ir sunaudojau be galo greit, nes du kartus dedant šampūną, jo tikrai daug išsinaudoja. Ar pirkčiau vėl? Ne (Douglas, apie 4 eur.).

DOUGLAS Protein Repair kondicionierius, 75 ml. O kondicionierius nepaliko jokio įspūdžio, labai eilinis. Plaukai švelnesni, bet jokio didelio stebuklo. Antrą kartą nepirkčiau (Douglas, apie 4 eur.).


MAYBELLINE Tattoo Brow nulupamas antakių gelis, 4.6 g. Apie šį buvau parašiusi visą atskirą postą, jis man laaabai patiko, antakius labai lengva gražiai suformuoti ir koreguoti, nudažyti išlieka gražus 3 dienas, ketvirtąją jau reikia koreguoti ir pildyti antakių pudra ar šešėliais. Tad šiaip neturiu priekaištų, tikrai labai nerealus daikčiukas buvo. BET  paskutinį kartą naudojant, po maždaug mėnesio pertraukos (gelis jau buvo beveik pasibaigęs, būtų užtekę tik tam vienam kartui ir geriausiu atveju dar vienam antakiui :D), nežinau ar gelis sugedo bestovėdamas ar kas nutiko. Bet palaikius ir nulupus dažus nuo antakio, maniškiai tapo ŽALI. Taip ir nesupratau kas per cheminė reakcija gavosi, bet galiausiai spalvą pavyko nuvalyti trinant valikliais. Nes patikėkit jau šiek tiek buvo ir baisu, ne tik, kad juokinga, pagalvojus, kad į darbą teks eiti žaliais antakiais :D Tad ar pirkčiau vėl? Su baime, po paskutinio karto, bet taip. (Eurokos, Drogas, apie  14 eur.).

TONI GARD My Honey EDP, 15 ml. Šiuos kvepalus radau advento kalendoriuje ir buvau maloniai nustebinta, nes kvapas labai patiko. Toks švelnus, vasariškas, lengvas. Šiek tiek saldokas, bet iš dalies ir gaiviai su gėlėmis. Sunku suprasti ir apibūdinti. Bet tikrai malonus, jausmingas (Douglas).

Du nagų lakai - MAYBELLINe,  EFFA keliauja į šiukšlyną, nes sugedo, ir nebetinkami naudoti. 


STENDERS rožių dušo suflė, 110 g. Labai įdomios tekstūros, kaip kietas kremas, kad gali vos ne gabalėlį pasiimti. Labai malonu maudytis, švelniai putoja. Ir kvepia kaip gyvos rožės, ne tuo sintetiniu rožių kvapu. Ir nuodojasi tikrai taupiau, užteko ilgam, produktas kurį mielai kartočiau (Douglas, apie 12 eur.).

MIXA Anti-dryness kūno losjonas, 400 ml.  Šis turi pompą. Kaip patogu naudoti! Tačiau didelis bet... Kai kremo jau į pabaigą, tada pompa nebepasiekia ir sunkiai išspaudžia produktą. Tad čia sudėtingiau. Pats losjonas labai malonus, drėkina ir minkština odą, Labai lengva tekstūra, nepalieka odos riebios, vasarai malonus, tačiau man norėtųsi daugiau drėkinimo. Ar pirkčiau dar? Taip.


Tai štai kokie tie pabaigtukai. Beveik viskas patiko, tad net šiek tiek gaila atsisveikinti su jais. BET. Daugiau vietos naujiems produktams!



JUSTINA


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą