2018 m. rugpjūčio 14 d., antradienis

Naujiena: Bioderma Gel gommant veido odos šveitiklis


Kaip gyvenate, mieli tinklaraščio skaitytojai? Aš labai džiaugiuosi, kad vėl atrandu laiko rašyti. Į lauką visiškai nebetraukia, oras atšalo, tad galiu mėgautis buvimu namuose. O šiandien su jumis norėčiau pasikalbėti apie naujieną, tai Bioderma Sebium Gel gommant švelnų veido odos šveitiklį, skirtą riebiai, mišriai bei į aknę linkusiai odai. 


Iš tikrųjų labai apsidžaugiau pamačiusi kas slepiasi dėžutėje. Jei jau matau žalią spalvą, žinau, kad tai mano mylima Sebium linija. Mylima todėl, kad visos šios linijos priemonės skirtos kovai su akne ir jų kvapas, nežinau, bet man toks tobulas, neatsibostantis, gaivus, neerzina! O visos veido priemonės labai veiksmingos, tikrai, panaudojusi pastebiu, kad veido oda pamažu atsigauna, dingsta tas nemalonus riebalų perteklius.



Ką sako kortelė apie šį produktą?

⏯ Švelniai valo odą, atkemša poras, pašalina negyvąsias ląsteles;
⏯ Lygina ir suvienodina odos tekstūrą, atkuria gražią jos išvaizdą;
⏯ Paruošia odą geresniam aktyvių medžiagų įsisavinimui.

Mano nuomonė panaudojus produktą:
iš pradžių pasirodė labai įdomi tekstūra, ne tokia kaip kitų šveitiklių. Kiti šveitikliai būna tokie standūs, kaip želė, o šis šveitiklis labai lengvos konsistencijos, linkęs į skystumą, turintis daugybę grūdelių. Tiesa, šveitiklį reikia naudoti ant sudrėkinto veido, tada jis labai lengvai pasiskirto, dalelių tikrai nemažai ir jos išmasažuoja odą, nušveičia nešvarumus. Nuplovus, jaučiamas neapsakomas švaros ir gaivos jausmas, kartu nuplaunami ir riebalai, tad oda tampa matiškesnė. Jeigu norite kūdikio odelės, tai Jums reikia išmėginti šį šveitiklį. Man jis labai patiko. Bet iš tikro, kada Bioderma nuvylė? Tai labai stipri daugybės žmonių komanda, kurie žino ką daro ir daro viską puikiai. Tikrai labai džiaugiuosi savo draugyste su Bioderma priemonėmis, juk neveltui šias priemones rekomenduoja dermatologai, o be to pažįstu ir keletą vaikinų, kurie taip pat naudoja Bioderma produktus.


Taigi labai noriu padėkoti Biodermai, kad vis manęs nepamiršta! Daugiau apie jų produktus galite skaityti čia. Na, o aš ir toliau draugausiu su šiuo šveitikliu ir apie jį dar daugiau pakalbėsiu jau kai būsiu sunaudojusi, tada bus aiškiausiai žinomas šveitiklio poveikis, naudojant ilgą ilgą laiką. Šveitiklio 100 ml. kaina apie 10,99 eur. 


Siuntinyje dar radau ir užrašinę su spirale ir Biodermos pieštuką. Aš labai mėgstu užrašines, turiu jų pačių įvairiausių. Bus tinklaraščio mintims pasižymėti. Ačiū Bioderma! 

- Su meile, Gabrielė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą